- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перфектна фигура-Как се поддържа?
ПерФекНа ФиГуРа КАК се ПоддДърЖа?!?!? аз Знам аМа ИскАм Вашето мнение![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
казах и в дугата ти тема,но айде пакс здравословно хранен и спорт
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
С ебане![]()
Темите НЕ са еднакви! Едната е за това как се поддържа ПЕРФЕКНА, а другата - ПЕРФЕКТНА ФИГУРАИма разлика - онтопик:
ПЕРФЕКНА - Добре ще е някой да каже, че ми стана вече интересно![]()
А ПЕРФЕКТНА - С движение, но най-вече с хранителен режим, защото спорта не прави чудеса все пак![]()
![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
СПОРТА прави чудеса.....Първоначално написано от maroon
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
+1Първоначално написано от Chr!sSie
Ами , според перфектното тяло не трябва да е много стегнато като на културист и същевременно да не е отпуснато. Може би се поддържа със спорт и правилно здравословно хранене . Това е втората таква тема и незнам защо е направена под формата на анкета . Както и да е .![]()
И с 2те..
П.П-темата е тъпа
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Еми като си болна...Първоначално написано от beti_niki
![]()
Яко тренировки - грЕБАНЕ с лъжица и праене на серийки с лявото копче на мишкатаСъщо не трябва да пропускаме свинската вратна пържола, шкембе чорба с много 'юто, чесън, 2 хляба и 3 големи бири
![]()
И с двете!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
trqbva purvo da postigne6 perfektnata figura,a sled tova da misli6 kak da q poddarja6.Ima i drugi faktori(osven pravilnoto hranene i dvijenie,razbira se),koito okazvat vliqnie-struktura na tqloto,vidat na kojata,pravi6 li nqkakvi specilani kozmeti4ni proceduri za da e ok tqloto ti.Ako ot ranna vazrast se zanimava6 sas streching,mislq 4e bi mogla da re6i6 problema si.
Аз не знам какво значи "перфекна". За "перфектна" мога да ти кажа, но това явно са пароними.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е да де перфектна![]()
С много МакДонълдс и сладоледи Бос.Първоначално написано от beti_niki