- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За първи път попадам в такава ситуация
Molq vi daite savet. Hodq s edno mom4e, no s nego ne se vijdame 4esto, no az haresvam drugo i ne znam kakvo da pravq. Za parvi pat popadam v takava situaciq.
т.1 и т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Хех, ние ли трябва да ти забраним? Като го искаш, спираш, не виждам какво му е трудното. А ти по цял ден ли не правиш нищо друго? Опции като училище, приятели, разходки, спорт, музика няма ли?
Охх пак спам темание кво можем да ти помогнем налагаш си волята и се ограничаваш щом неискаш да надебелееш!!!!!!!!!!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
ако нямаш воля помага и повръщането след ядене ама ше си докараш Болимия и ше стане така че тя ще ти бъде най-добрата приятелка несависимо дали го искаш...
hmm mi s tova nz kak nie shte ti pomognem, no i az shte kaja kvo mislia....Nameri si zanimanie
-->> uchi, izlizai s priateli, razhojdai se, sportuvai, pomagai na maminka i tati ti :-p ... xex a sashtu si i napravi grafik, kato naprimer papkash samo sutrin, obet i kam 17h , xex i to ne po mnogu(kolkoto da ne useshtash glad) Pak ako iadesh samu ot niamane kvo da pravish mi moji da spinkash...... i tva pomaga
Emi ot men tva nadiavam se che shte reshish problemche to si![]()
Абе да е*а тъпото ти дете да е*а.Ти можеш ли да пишеш на БЪЛГАРСКИ ?.Можеш ли да четеш, малоумна ли си каква си?
Първо, че темата ти е в грешен раздел
Второ, че си писала на латиница
Трето, че си тъпа и си на не повече от 9-10 години![]()
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
ооо спането в никакъв случай!!! по-добре да яде отколкото да спи...Първоначално написано от isenceto
а иначе наистиа си намери занимание...аз например дори не ми остава време да ям...което е доста вредно обаче просто гледам да си запълвам времето с учене, излизане и други неща и просто забравяш за глада...но все пак трябва да се храниш редовно...при нередовно хранен шансът да се надебелее е доста по-голям![]()
ей ей...не си го изкарвай на нея...вярно е че може да те е издразнила но по-добре си замълчи!Първоначално написано от XceSS
e da obarkala sam razdela, stavat gre6ki i ima i drugi, koito pi6at na latinica, ne sam edinstvena