.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

малък проблем

Допреди малко бях с приятелката ми и опитахме секса (девствени сме и двамата) Нещата горе-долу се развиха добре, но малко впечатление ми направи факта, че когато се стига до момента да я отворя и ми пада ... и проблема е там, че преди с 1 момиче друго опитах да правя секс и нещата се развиха по същия начин. Все пак си отворих момичето, но имахме ограничено време и се разделихме преждевременно. Искам да питам по опитните ... от притеснение ли ми е било това нещо с ерекцията или просто имам някакъв проблем ... попринцип не се чуствах напрегнат, а и нямам проблем с възбудата, но незнам защо точно когато се стига до секс и се получават така нещата надявам се да помогнете

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: малък проблем

Цитирай Първоначално написано от dobrodushko
    Допреди малко бях с приятелката ми и опитахме секса (девствени сме и двамата) Нещата горе-долу се развиха добре, но малко впечатление ми направи факта, че когато се стига до момента да я отворя и ми пада ... и проблема е там, че преди с 1 момиче друго опитах да правя секс и нещата се развиха по същия начин. Все пак си отворих момичето, но имахме ограничено време и се разделихме преждевременно. Искам да питам по опитните ... от притеснение ли ми е било това нещо с ерекцията или просто имам някакъв проблем ... попринцип не се чуствах напрегнат, а и нямам проблем с възбудата, но незнам защо точно когато се стига до секс и се получават така нещата надявам се да помогнете
    po princip se polu4ava taka ot pritesnenie ama kazva6 4e ti e za 2 put...ako se slu4a taka o6te edin dva puti potursi lekarsko mnenie

От притеснение е е станало, трябва да си максимално отпуснат и да предразположиш момичето, за да не се стяга и да те ограничава. Успех
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

мм прав си така е, но все пак знам кога притеснението витае в мен и знам, че си се бях отпуснал и през цялото време всичко беше добре ( и попринцип не мисля, че имам проблем с това) , но как така точно в определения момент започва да ми пада ... е дано е от притеснение наистина

Може би си избираш или си попаднал на момичета, които не те възбуждат достатъчно.

pritesnqval si se no spokoino gledai drugiq pyt da se otpusnesh da ima poveche lubovna igra
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Град
    РЮАР
    Девствени сте.... Опитали сте секс с приятелката ти... отворил си я... преди време си отворил друго момиче...
    Абе ти или не я използваш тая патка по предназначение или просто незнаеш к'во говориш...

Град
    София
    Хах и аз бях така само че успях от 4 път така че не се шашкай, някой сме по срамежливи.
    Просто се отпусни успех!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Как така хем си девствен, хем си проникнал в друго момиче?

Абе като ти спада 'що не пробваш с пръстче.Маи и за двама ви ще е по-добрият вариянт. УСпехче :P
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Как така хем си девствен, хем си проникнал в друго момиче?
    Aye i az tova se 4udq? Navqrno e ot pritesnenie imam edin poznat koito sa6to ima6e takav problem vednaj no ne sam sigoren pri nego mai pri4inata be6e dr prekalil e s mastrubacite ako ne se laja

Re: малък проблем

Цитирай Първоначално написано от dobrodushko
    shto ne karash oshte na ra4na dokato ne razberesh kade ti e pishleto

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Зна4и.....хем си отоворил моми4ето хем сте девствени...тва не е много възможно.....не се 6а6каи толкова много от притеснение е
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Вкарай си клечка за уши да действа като протеза..... ....
    От сдух е батенце от сдух .... ще свикнеш
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Много се спичаш Да ти направи една свирка и пак ще се събуди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си