Цитирай Първоначално написано от tajnotof
poznavame se ot mnogo vreme s negy.....toi otna4alo mi kazvashe 4e me obi4a 4e iska da e smen.....noo skasahme.....poradi pri4inata 4e po4nal nova rabota...noo i az togava ne bqh gotova toi iska6e sex no az iskah o6te vreme....i do seg sled 9 meseca ne mojah da go zabravq..no tai kato sam inat ne mu zvannah..i edin den mi zvani i vika aide na kafence...i az est glupa4kata se saglasih...otidohme no vse o6te go obi4ah...toi mi kaza 4e me obi4a 4e ne e kato dr 4e nqma da me narani....otidohme u tqh i toi mi kaza spokoino nqma da te boli 6tom si s men....vqrvai mi....i az prespah s nego...za prav pat mi be6e....i sled koeto kato si gtravah toi mi kaza trqbva da ti kaja ne6ty mn vajno...az sedqh i se 4udih az toi mi kaza az si imam priqtelka ot 6 meseca i q obi4am mnogo....pri koeto az se razplakah i si zeh 4antata...toi me sprq i mi kaza iskam da si ostanem priqteli....6te ti se obadq nqkoi den za kafe....az mu kazah ne ti li e guzno 4e izneverqvash na fr si...i toi kaza az sam glupak...i az mu kazah da i zaminah.....prez celiq pat do vka6ti revah..i vse o6te reva...mrazq go .....toi se podigra sas men....nikoga nqma da si prostq tova 4e se vliubih v nego.... ;(
Bla bla bla...Suck my balwz!