та темата я пускам с вапросителна
колко кила си и колко буташ от лег ?
fuck off red pigs
Ами не мога да ти кажа с точност 60 и няколко килограма съм кажи го 65. Дигам 40 от лежанка![]()
90 кила гладен.
35 кила на лежанката, ама ДО ДОЛУ!![]()
Grumpy old madman
40 кила с мокри дрехи дигам го от лежанка и снежанка и др..
иначе дигам кам 70 80 килца![]()
![]()
Някъде към 66-7 кила съм и бутам 80 еднократно, 65 за осем повторения. А автора на темата колко бута![]()
73kila na 15god 80 kila leg
19 год гръдна 113 3х8-10 пирамидално като слагам 100 и ги дигам 6-8пъти на полулег-а на правата лежанка слагам 90 там немам мн упора
да ви кажа не се зорете с мн тежко чак каот ви е леко тогава щото сте крехки и ще ви се преебат я китки я рамене аз вече съм преебан , то с тая малакта моя ръка... сега мисля да дигамс 50 60 по 12 14 птти
4 и 12т. от правилата
автора си мислеше че ще са мизерни неговите килаПървоначално написано от Tazadar
![]()
иначе бутам 120 в момента тежа 84 кила 8ца си правя на 100
fuck off red pigs
17 години 84 кила 60 от лежанка. С тежести за 1 повторение не съм пробвал
мн сте едри бе ебава кво ядете :>
ама май бая мазничко има а :>
4 и 12т. от правилата
lichno az imam samo munichko palaski ama te sa prenebrejimo malki [nqmam kirilica tuka]
fuck off red pigs
Лично аз имам преса.Първоначално написано от cicaaa
Fitness Forever
Mi za men az ne sum debel na 180sm 72,3 kila e normalnio imam dobra presa o6te ima da se raboti ma sum dovolen![]()
Колкото по-голям стаж в залата имаш,толкова по-тежка щанга вдигаш.
i тва е верно
fuck off red pigs
O da napulno suglasen s rambo.
75 кг тежа вдигам 80 (2-3 серии по 10)
Миии 72 кила сам на 13 и дигам 70 от лег ...![]()
Баси аз на 18 не тежа толкоПървоначално написано от amazonko
![]()
на 17 съм...182 см висок,88 кг,от лег бутам 120кг......и за да изпреваря въпросите ви с фитнес се занимаам от година и 3 месеца,но преди това имам 8 години кик бокс,115 см гръдна, 42 см почти 43 см ръкапо-здрави!!!
Яки мъжаги
![]()
93 кг съм и дигам от ЛЕГ 165 една серия по 5 повторения. Иначе правя нормални серии по 7 повторения с 120 килограмова тежест![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
все от някъдде се почва и аз и ти и всички.Така като гледам батко не ми изглежда ръката ти 43 и силовите постижения не ми се струват реални.Иначе по темата;105-1 пътПървоначално написано от HenykucT
Ще може ли да клипираш и да пуснеш във форума, как правиш на 120 килограма 7 повторения, а след това на тежест, по-голяма с 45 килограма правиш 5 повторения, защото поне на мен ще ми е много интересно...Първоначално написано от HenykucT
![]()
П.С.> Настоявам за видеоклип, защото аз също вдигам 120 килограма без помощ на лежанката 7 пъти, но един път съм вдигал 140 килограма, и ми се струва, че абсолютният максимум, който бих постигнал е 150 килограма, а какво остава за 5 повторения на 165.
П.С.2> Следващият път поне малко се съобразявайте, когато лъжете, че може да има и някой, който си има понятие от фитнес и да станете за смях.![]()
Левски шампион але але!
хахаха на 15-51 кг. и дигам ЦЕЛИ 13 кг.![]()
![]()
яд ли ви е сега?![]()