.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Тема: Фитнес

Цитирай Първоначално написано от insanerrr
    Само ще ви кажа ,че на времето Арнолд Шварценегер е правил
    6х20 повторения със 150 кг като на последните серии е слагал до 190кг. след това още 14~ серии на други упражнения,и е тренирал гърди по 2 пъти на седмица.Гръдният му кош в топ форма му е бил 152см. при неговите сравнително малко килограми 106кг. състезателно тегло и 116 нормално,при положение ,че е висок 187 а Рони Колман 178см. 160кг. обикновено тегло и 140 състезателно.9 см по нисък 50кг. приблизително по тежък а гръдният му кош е съвсем малко по голям от на Арнолд.И също така казват че при поза "гърди отпред" можеш да балансираш чаша с вода на гърдите му (на Арнолд).Надявам се тази информация ви е интересна.
    Roni samo4e ne e 160 kila ,a e 120-30
    Fitness Forever

Град
    You tell me !

Re: Фитнес

Цитирай Първоначално написано от badju1
    та темата я пускам с вапросителна
    колко кила си и колко буташ от лег ?
    zna4i za da pulen vuprosa trqbva da ima i slednite fakti :
    na kolko godini si ?
    kolko visok si ?
    i moje bi nai vajnoto zobi6 li se ?!

Град
    You tell me !
    emi kato 4isto si digam 110 max navqrno ako po4na da se zoba pove4e ot 120 6te digam taka4e...

Град
    You tell me !
    Цитирай Първоначално написано от Undercover
    Цитирай Първоначално написано от Gownhill
    emi kato 4isto si digam 110 max navqrno ako po4na da se zoba pove4e ot 120 6te digam taka4e...
    Не съм те видял да ги дигаш,но всичко зависи от стажа,това какво ядеш,стероидите не са фактор за обикновенния трениращ

molq da mi obqsni6 kak opredelqsh vseki pishal po taq tema kat obiknoven trenira6t ? (moje bi po na4ina koi-to pishat ? ) za6toto znam 4e mnogo piklovci po4vat da se zobat ot rana vuzrast taka4e...

p.s btw za tova 110 nqma kakvo da mi vqrvash ili ne vqrvash za mene 4estno kazano mi se struva malko... no pak sum si dovolen produljavam napred i tolkoz.

"състезателно тегло около 130 кг (из-
    вънсъстезателно – 140-150 кг)" вземи отвори гоогле.бг ,поинтересувай се и тогава ела пак да пишеш.
    Wollt ihr das bett in flammen sehen ?

еми аз лег правя 50кг,на 15 съм и тежа 60кг слабо е но напредвам
    ...jUs7~AloNsO...

Супер фен
    Не са изхвърляйте много с големи тежести.После ще чакате пред лекарските кабинети.Ще мажете с кремове и ще гълтате илачи.

То човек може и с 50 кила да си съсипе здравето, аз по-скоро бих препоръчал на всички да оставят настрана самочувстието си, да намалят тежестите които тласкат с чийтинг и помощ от партньор, а да се концентрират върху една безупречна техника и сериозни, но не прекалени тежести, защото така идват истинските резултати

тежа 62 килоограма дигам 52,5 кг 8 пъти ,еднократно не съм пробвал но със сигорност ще вдигна повече от колкото тежа

ами на мене са ми тежки 5 кила
    http://magbg.com/vote.php?id=38734 <<<--- ВлЕз АкО сИ гОтИн!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си