- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко дълго...?
Извинявам се ако не е тук мястото или има вече такава тема,но ми е много интересно по колко време се къпете?аз се къпя към час и половина ама наще само дуднат,че е много дълго и искам да ви попитам и вас.
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аз също седя доста в банята,към 1 час и наще бучът ама ...![]()
Еми зависи сега...Не се захласвам... по 20-30 минутки попринцип... понякога може и повече
![]()
еlsy![]()
малеее 4ас и половинаааз за 30мин
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
10-15 минути
още 15 да се обръсна обаче![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Докато не свърши топлата водаОбожавам да стоя под душа
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
hvani razkarai taq snimka, maПървоначално написано от nefchi_bs
Basikura
Hem si grozna, hem se praish na kifla! Mahniqqqqq
![]()
Първоначално написано от Tazadar
![]()
![]()
направо се очудвам колко тъпи и ограничени могат бъдат някои хора
щях да я махам,но сега ще я оставя да се дразниш,да се ядосваш,да си чукаш главата...
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
emi okolo 1h,na6te postoqnno mi vrqkat,ama kvo da se pravi..![]()
[/b]
30
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ae kam 30,40 minutki nqkade.mn obi4am da se 4ipkam ama kato svar6i toplata voda i....kvo da praq izlizam![]()
![]()
![]()
ХАхах Не мисля,че на някои му пука дали ти пречи пика и най-вече на нея.На мен снимката не ми харесва,но тя си решава дали да я магхне или не...Първоначално написано от Tazadar
Та по темата обожавам да се къпя и то по 40-50 мин.
Докато не ми креснат да излизам от банята или ако не ми свърши водатаА по принцип час-час и половина
![]()
edin 4as
Stoq si okolo 4as i ne6to dokato ne po4nat da mi vikam, 4e izto4vam vodata. A kogato nqma koi da mi vika stoq dokato vodata svur6i![]()
докато гъбясъм![]()
по-принцип под душа стоя половин час,а в ваната 2 часа![]()
;]
Това че не ти харесва снимката не го прави ограничен човека... просто напоследък явно стана много модерно да се казва на всички хора,които ви дразнят "ограничени"... А и е доста клиширано .Tazadar написа:
nefchi_bs написа:
Извинявам се ако не е тук мястото или има вече такава тема,но ми е много интересно по колко време се къпете? аз се къпя към час и половина ама наще само дуднат,че е много дълго и искам да ви попитам и вас.
hvani razkarai taq snimka, ma Basikura Hem si grozna, hem se praish na kifla! Mahniqqqqq
направо се очудвам колко тъпи и ограничени могат бъдат някои хора щях да я махам,но сега ще я оставя да се дразниш,да се ядосваш,да си чукаш главата...
А по темата : 1 час.
30 - 40 минути са ми достатъчни. Проблемът не е в дългото ми стоене в банята, а това, че докато се кисна, не спирам да пея, а понякога прекалявам и започвам да викам, и тогава огласям цялата къща, което не е добре за останалите в нея.![]()
Около 30-40 минути, защото ако стоя повече ми става лошо от горещата вода и припадам хахах![]()
Миии около 20 мин. ;]
А попринцип мога и за 10 + косата :P
Хм , интересен въпрос .Зависи с колко време разполагам . Когато нямам особено много - 10 минути , а ако имам време за мотане (любимо
) Седя по 30 минути най-много , защото ако е повече винаги ми става лошо !