.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Град
    In the middle of Nowhere

Колко дълго...?

Извинявам се ако не е тук мястото или има вече такава тема,но ми е много интересно по колко време се къпете? аз се къпя към час и половина ама наще само дуднат,че е много дълго и искам да ви попитам и вас.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Sofia
    Аз също седя доста в банята,към 1 час и наще бучът ама ...

Град
    Враца
    Еми зависи сега... Не се захласвам... по 20-30 минутки попринцип... понякога може и повече
    еlsy

малеее 4ас и половинаа аз за 30мин
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Мега фен Аватара на Chacho
    10-15 минути
    още 15 да се обръсна обаче
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    варна
    Докато не свърши топлата вода Обожавам да стоя под душа

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Re: Колко дълго...?

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Извинявам се ако не е тук мястото или има вече такава тема,но ми е много интересно по колко време се къпете? аз се къпя към час и половина ама наще само дуднат,че е много дълго и искам да ви попитам и вас.
    hvani razkarai taq snimka, ma Basikura Hem si grozna, hem se praish na kifla! Mahniqqqqq

Град
    In the middle of Nowhere

Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    hvani razkarai taq snimka, ma Basikura Hem si grozna, hem se praish na kifla! Mahniqqqqq
    направо се очудвам колко тъпи и ограничени могат бъдат някои хора щях да я махам,но сега ще я оставя да се дразниш,да се ядосваш,да си чукаш главата...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Around... :)
    emi okolo 1h,na6te postoqnno mi vrqkat,ama kvo da se pravi.. [/b]

30
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    30-40 мин.

Ae kam 30,40 minutki nqkade.mn obi4am da se 4ipkam ama kato svar6i toplata voda i....kvo da praq izlizam

Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    ХАхах Не мисля,че на някои му пука дали ти пречи пика и най-вече на нея.На мен снимката не ми харесва,но тя си решава дали да я магхне или не...
    Та по темата обожавам да се къпя и то по 40-50 мин.

Град
    Добрич :o)
    Докато не ми креснат да излизам от банята или ако не ми свърши водата А по принцип час-час и половина

dokato ne svarshi toplata voda

Stoq si okolo 4as i ne6to dokato ne po4nat da mi vikam, 4e izto4vam vodata. A kogato nqma koi da mi vika stoq dokato vodata svur6i

Град
    при мама
    докато гъбясъм
    по-принцип под душа стоя половин час,а в ваната 2 часа
    ;]

Tazadar написа:
    nefchi_bs написа:

направо се очудвам колко тъпи и ограничени могат бъдат някои хора щях да я махам,но сега ще я оставя да се дразниш,да се ядосваш,да си чукаш главата...
    Това че не ти харесва снимката не го прави ограничен човека... просто напоследък явно стана много модерно да се казва на всички хора,които ви дразнят "ограничени"... А и е доста клиширано .
    А по темата : 1 час.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    30 - 40 минути са ми достатъчни. Проблемът не е в дългото ми стоене в банята, а това, че докато се кисна, не спирам да пея, а понякога прекалявам и започвам да викам, и тогава огласям цялата къща, което не е добре за останалите в нея.

Голям фен Аватара на o0ps
    Около 30-40 минути, защото ако стоя повече ми става лошо от горещата вода и припадам хахах

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Горе-доло 1час ..... понякога повече :P

Миии около 20 мин. ;]

А попринцип мога и за 10 + косата :P

Хм , интересен въпрос . Зависи с колко време разполагам . Когато нямам особено много - 10 минути , а ако имам време за мотане (любимо ) Седя по 30 минути най-много , защото ако е повече винаги ми става лошо !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си