.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от xhuxhu
    dokato ne svarshi toplata voda
    +1.. или докато мама не каже "вън"

Нашите все ми викат да спирам, ама аз да не мислите, че ги слушам...
    Обикновено е около 30-40 минути.. Не ми харесва обстановката много-много, банята не е много голяма, душкабината е тясна и прозрачна! Абе, да имах вана, щеше да е много по-приятно, но само един як душ би ме събудил.. Бих стояла цял ден дори... :S Ако беше по-голяма.

И аз обичам да пея, ама нещо ме е срам от наш'те, не знам защо... Дявол да го вземе.

20-30 мин,щот няма кво да правя ,а ако съм в вана цял ден мога,ама банята е малка и няма място да си сложим

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Докато не свърши топлата вода Обожавам да стоя под душа
    +1 :P
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Аз по принцип зимата се задържам повече,защото водата е топличка и като я спреш и излезеш и ти е студено и ми е много кеф да ме облива тая топла вода ,ама лятото се къпя за 15 минути ,а понякога и по-малко,когато бързам,но повече от 40 мин едва ли съм се задържала!

Град
    Варна
    и аз по час и половина се къпя наще мрънкаха мрънкаха ама отдавна свикнаха с мисълта че не могат да ме изкарат от банята докато не свърши топлата вода

не повече от 30 мин

Мега фен Аватара на Pliok0019
    И аз не харесвам снимката ти. Това обесмисля ли, например, книгите, които съм прочела? Прави ли ме тъпа и ограничена, след като това е моето мнение? Или пък прави теб като останалите комерсиални лайна с цайси и устни "птичи анус"? Давай в пълно бойно снаряжение.

По темата: Час

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    И аз не харесвам снимката ти. Това обесмисля ли, например, книгите, които съм прочела? Прави ли ме тъпа и ограничена, след като това е моето мнение? Или пък прави теб като останалите комерсиални лайна с цайси и устни "птичи анус"? Давай в пълно бойно снаряжение.

По темата: Час
    Не..просто се ядосах щтото нито писа по темати нито каза нещо значимо а тва че не ми харесвап снимката си е твой проблем..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Еми 20 мин.То колко му е да си сложиш шампоан и да си измиеш тялото Маски също слагам и седя с тях но пак не се получава така че да седя по мн време.

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами около 1 час...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си