- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко дълго...?
+1.. или докато мама не каже "вън"Първоначално написано от xhuxhu
![]()
Нашите все ми викат да спирам, ама аз да не мислите, че ги слушам...
Обикновено е около 30-40 минути.. Не ми харесва обстановката много-много, банята не е много голяма, душкабината е тясна и прозрачна!![]()
Абе, да имах вана, щеше да е много по-приятно, но само един як душ би ме събудил..
Бих стояла цял ден дори... :S Ако беше по-голяма.
И аз обичам да пея, ама нещо ме е срам от наш'те, не знам защо...![]()
Дявол да го вземе.
20-30 мин,щот няма кво да правя,а ако съм в вана цял ден мога,ама банята е малка и няма място да си сложим
![]()
+1 :PПървоначално написано от krisi_bep
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
и аз по час и половина се къпянаще мрънкаха мрънкаха ама отдавна свикнаха с мисълта че не могат да ме изкарат от банята докато не свърши топлата вода
![]()
И аз не харесвам снимката ти. Това обесмисля ли, например, книгите, които съм прочела? Прави ли ме тъпа и ограничена, след като това е моето мнение? Или пък прави теб като останалите комерсиални лайна с цайси и устни "птичи анус"? Давай в пълно бойно снаряжение.
По темата: Час
Не..просто се ядосах щтото нито писа по темати нито каза нещо значимо а тва че не ми харесвап снимката си е твой проблем..Първоначално написано от Pliok0019
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Еми 20 мин.То колко му е да си сложиш шампоан и да си измиеш тялотоМаски също слагам и седя с тях но пак не се получава така че да седя по мн време.
Ами около 1 час...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]