moqta nai-dobra fr e v s16tata sityaciq i tq nz kak da me spre ama vie ne mojete da ni razberete (tfa e moqta istoriq ako na nqkoi my e interesno http://www.teenproblem.net/f/viewtop...s1sipva+jivota ) tfoqta fr sug si ima mn gaden problem na neq i trqabva pdkrepa a ne da kaje6 na tehnite spored men tfa samo 6te vlo6i ne6tata pone pri men ako my best fr kaje na ne6te az ne samo 4e nqma da i go prostq ami prsto 6te go napravq 6te se somoybiq za da si spestq scenite s ne6te po dobre pogovori s nqkoi koito nqma da i pravi skandali i t.n. primerno my best fr kaza na klasniq ni ama toi e syper pekan i me pos1vetva kakvo da napravq pomoli me da si pomislq dobre govori s men kato fr bez sceni i skandali i nqma da raskaje ne na6te 6toto znae 4e 6te stane po-zle govori s nqkoi koito moje da i povliqe bez da namesva6 tehnite tfa e moq s1vet (makar 4e pri men podeistva samo do nqk1de) pak e ne6to k1smet
P.S. i izvinete ama k1de pi6e 4e momi4eto e EMO az ne sum ama sum se rqzala tfa ne te pravi EMO