оффф. тфа не е за лудницата. не знаете какво изпитва това момиче та да си вадите изводи. мноо мразя некфи такива кат вас.
аз.. имах един период преди около година-година и половина, в който непрекъснато бях в депресия и изобщо много неща ми се струпаха тогава, ама наистина много и просто извършвах разни неща, които се наричат авто агресия. още имам белези по лявата ръка. поговори с приятелката си и й кажи че не си струва.
аз спрях заради мойте приятели. в смисъл един ден нещо ръката ми се беше разкървавила и се виждаше дори и през дългия ръкав на блузата ми и те го видяха и успяха да ми вдигнат ръкава и видяха всичко (то се случи два месеца след като бях почнала да го правя) покрещяха ми и след това говорихме доста дълго, даже и в часовете до края на деня не ходихме. просто ме убедиха че няма смисъл да го правя и че имам тяхната подкрепа и че просто държат на мен...
в смисъл моя случай си беше сериозен.. цялата ми ръка беше нарязана.. са като си помисля и колко кръв имаше... уф.. поне знам че няма да го правя повече..
затфа поговори с нея ама надъъълго и нашироко. разбери причините, всичко. ако трябва я заплаши че ще говориш с майка й. ако продължава, наистина го направи. успех.. и кажи какво е станало..