- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- слу4вало ли ви се е...
слу4вало ли ви се е да харесвате някого,и той също да ви харесва ,да се зарибявате дълго време но да не станете гаджета без да има някого или нещо между вас което да ви пре4и???
даам.. случвало ми се е.. много е кофти тка обаче какво да се прави.. такъв е живота![]()
ДА ... слу4вало ми се е ... и то няколко пъти , но за 1 от тях не съжалявам защото стана с един от най - добрите ми прятели .... ии такам ... ся пам се оби4аме де ... ама като фр![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Еми в тоя случай...кво да ти кажа? Опитай се да оправиш нещата,щом нищо и никого не ви пречи не бива да има някакъв проблем да тръгнете,особено щом толкова дълго време сте се зарибявали.![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
M i na men mi se slu4i s nai-dobriq mi priqtel-1 godina zaribqvaki i dvamata behme vlubeni edin v drug kakto po-kasno razbrahme oba4e ni6to ne stana.Mejduvremenno i dvamata hodihme zamalko s razni drugio hora,za da se draznim edin drug oba4e az zapo4nah edna mn seriozna vruzka predi 1 godina i taka si ostana...sega sme si samo priqteli i drujno si se smeem kvi idoti sme bili![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
да... мн тъпо![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Животът е адът описан в Библията!
И на мен не ми се е случвало,или може би веднъж,но тогава май имаше малка пречка между нас,но по-скоро не...
na men mi se slu4i predi okoloo 5 mes
i ne sajalqvam za tova
na men mi se slu4i predi okoloo 5 mes
i ne sajalqvam za tova
+1Първоначално написано от gPa3HuTeJl
offline forever!
s16toto mi se slu4i i na menПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Просто понякога нещата не се получават както ние искаме - съдба...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
xAhAxA nems... edinstveno mi se e sluchvalo da haresvam edno momicheПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()