Офф откъде да започна и аз не знам.. В жалкият ми живот съм обичала само и единствено 1 момче. Ходихме 3 месеца, като първите 2-3 седмици аз не осъзнах, че той е специален и направих няколко грешки (няма да ги коментирам, защото са ми крайно неприятни). Тогава скъсахме за 5-6 дена. Един ден аз осъзнах колко зле съм била че съм направила тези неща и му споделих абсолютно всичките си чувства и тогава всякаш го задължих да тръгнем пак.. имах чувството че го прави защото се чувства длъжен, а не защото го иска. Както и да е.. аз бях много щастлива докато един ден не скъсахме и то за изключително малко дребно и незначително нещо (сигурно си е търсил удобен момент за да ме скъса без да ме нарани). Ее аз не съм такова момиче че да му падна в краката да го моля и просто си тръгнах. Оттогава ние сме си просто приятели и постоянно си пишем в skype и ходим понякога заедно на купончета и си споделяме много неща.. като best friends. Но проблема е че не е минал и 1 ден от както сме скъсали (вече станаха 6 месеца.. много а?!) в който аз да не мисля за него. През тази половин година аз ходих с 2 момчета - едното ходихме 3 дена и аз не съм сигурна защо тръгнах с него, а другото ходихме 2 месеца.. просто изпитвах някакви симпатии и когато се стигнеше до нещо повече си спомнях за Единствената ми любов и се дърпах.. КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ХЛЪТНА ТОЛКОВА МНОГО ЧЕ ДА НЕ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА ДРУГИТЕ МОМЧЕТА?! Той ми е постоянно в главата и не мога да си го избия, но не знам какво да правя.. да си трая и сърцето ми да се къса или да му споделя всичко с вероятността да му стане гадно и отново да се задължи да тръгнем (което не искам)?!
Моля ви кажете ако бяхте на мое място как бихте постъпили и какво ще ме посъветвате защото не издържам вече.. ;( След 5 дена ще ходим на купон и някой може да ме посъветва дали да му споделя чувствата си (как) или не.
Много ви благодаря предварително!