Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
Цитирай Първоначално написано от ziky
един прост отговор..когато едно момче хареса едно момиче той иска да е с нея и показва това нещо говоря ако е свесно момчето..обаче момичето решава че тряаа се ебава късат нали и след време осъзнава че и е ибло добре...осъзнавш колко много ти липсва ценял си или си обичал нещо след като го загубиш..решава да се съберат отново само че момчето вече е загубило интерес щото не е минало дори и месец ..
Извод - мисли какво правиш преди да си го направил..мисли за последствията..много малко хора го могат..ако го можеш значи си уникален и няма да имаш лошия късмет после да ти е гадно щото си си го направила хубаво от преди това и си се подсигурила....
Колкото до случая....хубаво е двама да останат приятели след тракава връзка колкото и да се казва че след връзка приятелство не същеествува или не е същото...не мисля че можеш да очакваш нещо повече от товакоето е било....или поне няма да е същото...съжалявам че съм толкова прям и пряк но истината боли...тва е...понякога човек трябва да си дава реална сметка за нещата и в една ситуация да се поставя и като трето лице защото накрая третото лице се явява най важно в цялата ситуация защото е запознато с проблема и на двете страни...
Успех желая и поздрави!
ти си наистина много прям и пряк но си прав.. много ме боли отвътре и ще умраа ;(;(;( ако някой има друго мнение нека да сподели..
Един прост пример.. - влезнах в ново даскало миналата година нови съученици нови дебили нормално....изградих си някъв автореитет и на ендо момче с което сме мн добри приятели сестра му ме харесала...той не и давал да ми пише щото не се познавахме тогава така и така ама тя тъпа та упорита писала ми запознахме се свесно момиче...неш ли кое беше тъпото?Бях дооста разочарован от момичетата щото секи път се получаваше ендо и също и не ми дремеше за никви момичета не ми дремеше с коя съм за колко съм и т.н. писваше ми неможех да вложа чувства...тръгнахме ходехме 1 месец беше заебала сички мочмета свесно момиче хубаво абе супер мацка иа з кво реших скъсахме..не искам да ти казвам кво щеше да прави като скъсахме и то само за еидн месец..виждахгме се след това много беше откровенна за тва я ценях и си споделяше чувствата много обширно каза ми че не е обичала и няма да обича така както мен че аз съм бил първото такова момче..виждахме се често натискахме се и накрая се случи че правихме секс горе доло след около 3-4 месеца след като се разделихме..аз и бях първия..и знаеш ли скоро се сетих колко тъп съм бил преди само че беше късно..два пъти се опитах да съм с нея но беше наиситна прекалено късно..беше се променила...тръгна по дискотеки пропуши и т.н. и няма....край...за тва доакто можеш давай..колкото толкова толкова...дори някой да ти предложи не казвай искам да помисля..няма кво да мислиш няма да живееш с тоя човек че да мислиш..колкото толкова каквото такова..действай доакто можеш един път се живее един път са тия години..като не стане майната му падаш ставаш и продължаваш....