.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Град
    В далечината... еййй там ;]

Любовта - кой я изпитва ?!

Ей, искам да попитам младото поколение (сред, което съм и аз) дали изпитва истинска любов на 12-13 години ?! И какво е за ВАС истинската любов (ако, изобщо съществува) ;] За мен е малко ненормално човек, с когото се познаваш едва от 2 седмици да го обичаш, а ? Нова съм в форумите ще ме извините ако повтарям темата за хората на 12-13 годишна възраст дето си мислят,че ОБИЧАТ !!! Като не искам да обиждам по никакав начин момичетата и момчетата на тази възраст. Просто ми е малко странно да си на 12-13 да се познаваш, с някой от 2 седмици и да го обичаш. Колкото до любвта, вметнете няколко реда нещо за най-силната Ви любов =)
    Чакам мнения ;]
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Не ме разбирай погрешно, но на 12-13 години ти не си се отвърдил като човек първо...незнаеш какво ти харесва и какво не...следиш примера на момичето/момчета ( товя приятел/приятелка ) и му подръжаваш...Какво става ако някой ти каже този такъв нестава т'ва онова...чувстово даже и на привързаност се води само и само да издраскаш от лайната и да кажеш ми да движа със големите и следователно и аз съм някой ( голям )...На тази горепосочена възраст неможеш да изпиташ любов ( истинска ) поради факта, че ти нямаш дълготрайни отношения със някой, а най-много лека привързаност!Аз лично изпитвам истинска любов ( на 16 почти съм ) от една година насам
    България над всичко!

Град
    В далечината... еййй там ;]

;]

Чудесно ! Радвам, се че първият ми коментар бе положителен ;]
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Любовта - кой я изпитва ?!

Цитирай Първоначално написано от fuck_brainpants
    Ей, искам да попитам младото поколение (сред, което съм и аз) дали изпитва истинска любов на 12-13 години ?! И какво е за ВАС истинската любов (ако, изобщо съществува) ;] За мен е малко ненормално човек, с когото се познаваш едва от 2 седмици да го обичаш, а ? Нова съм в форумите ще ме извините ако повтарям темата за хората на 12-13 годишна възраст дето си мислят,че ОБИЧАТ !!! Като не искам да обиждам по никакав начин момичетата и момчетата на тази възраст. Просто ми е малко странно да си на 12-13 да се познаваш, с някой от 2 седмици и да го обичаш. Колкото до любвта, вметнете няколко реда нещо за най-силната Ви любов =)
    Чакам мнения ;]
    Виж са братинка..на тия години сичко е възможнос ещаш ли се...колкото и квото и да е любов или не както казват възрастните ваща любов я знам е знаеш я ама май и твойта си незнаеш щом се развеждаш..в повечето случаи възрастните постъпват като деца...когато едно човече чувства нещо и си мисли за него това е .. чувсто е...човешко е няма значение на коолко си...ванжно е как го изразиш...по къв начин го покажеш кажеш докажеш и изкажеш....всеки си има мисли спомени мечти и всеки знае как какво и по какъв начин чувства едно нещо...защо да няма какво лошо има?Сега му е времето..след време секи ше се смее на тия неща..ама нека да е след време нека да си изживее това и така както му се полага...както акзва ендо приятелче що да не ги сменям нито съм женен нито деца имам..сега му е времето псле като се оженя кво?!

на 12-13 се раждат първите симпатии ... голямо любопитство спрямо другия пол ... и с времето започва процес на полово и сексуално образование ... и т.н

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Според мен и на 12 обичаш, ама това е детска обич... Имам предвид, както по-рано си харесваш другарчето в игрите. Все пак на тази възраст няма начин връзките и взаимоотношенията да се приемат насериозно - психиката не е дорасла. Истинска любов може да се появи само когато си се утвърдил като човек и не разчиташ на някой друг да "допълва" сякаш онова, което нямаш в личността си. Затова и тийнейджърската любов не е особено устойчива.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Любовта съществува тя на всякъде около нас .. но не я ли носиш у себе си не би я намерил никъде ... но да има я няма значение .. на колко години си ... просто .. се научи да разграничаваш силното физическо привличане от любовта
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

най-силно съм обичала само един и то от 13 годишна... и така няколко поредни години все си копнях по него но всичко си има и своя край, всичко отмина и сега сме си фр... мисля че е възможно да се обича истински от 12 или 13 години, защото сега младото поколение е доста развито.... а й съм на мнение, че обичта не може да съществува от 2-рата седмица, мисля че тееновете не правят разлика между силна обич и силно привличане.... !!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    РЮАР
    Абе да обикнеш човек е достат1чно само да се вледаш д1лбото в очите му... и оп... с1рцето ти притр1пва... почва да тупка по учестено.. става ти топло... и те така те..

Град
    bUrG@zS, на УлиЦътА
    Vij sega az sam na 13 (po4ti 14) i naskoro razbrah, 4e na tazi vazrast ne moje da obi4a6 istinski ili po-skoro moje6, no rqdko se namira mom4e ili momi4e, s koety da se 4uvstva6 perfektno! Na tazi vazrast vsi4ko e za gazariqta i za fukaneto , a ne za ne6tu seriozno. Az li4no sam na mnenieto, 4e i taka trqbva da bade, a6toto ako ot sega se obi4ame istinski...de 6te mu izleze kraq???
    ИndiВиdУaЛnОsТ!
    Да се усмихнеш, или да се намръщиш? Да потъниш, или да изплуваш? Choise Is Yours !!!

Град
    някъде там...
    Че може-може, то няма спор, обаче зависи и от човека!?! Не мислите ли? :P

ГЛУПОСТИ! на 12-13 е възможно да ти разбият сърцето отлкото да испиташ истинска любов.. истинска и сериозналюбов очаквай на 16-17.. и не.. човеккогото познаваш от2седмици неможешда го обичаш... и сам/а ще разбереш това след време

на 19 съм и съм се лъгал дотука 2 пъти,че съм бил влюбен и че съм изпитвал истинска любов....Осъзнах че съм се самозалъгвал досега като се влюбих преди няколко месеца във момичето с което съм вмомента...чувството е неповторимо...обичам я !Давам всичко за нея...не искам никога да се разделям с нея !
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Град
    СофиЯ

Re: Любовта - кой я изпитва ?!

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от fuck_brainpants
    Чакам мнения ;]
    Виж са братинка..на тия години сичко е възможнос ещаш ли се...колкото и квото и да е любов или не както казват възрастните ваща любов я знам е знаеш я ама май и твойта си незнаеш щом се развеждаш..в повечето случаи възрастните постъпват като деца...когато едно човече чувства нещо и си мисли за него това е .. чувсто е...човешко е няма значение на коолко си...ванжно е как го изразиш...по къв начин го покажеш кажеш докажеш и изкажеш....всеки си има мисли спомени мечти и всеки знае как какво и по какъв начин чувства едно нещо...защо да няма какво лошо има?Сега му е времето..след време секи ше се смее на тия неща..ама нека да е след време нека да си изживее това и така както му се полага...както акзва ендо приятелче що да не ги сменям нито съм женен нито деца имам..сега му е времето псле като се оженя кво?!
    мхм \/
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Защо не?
    Това да познаваш някой от 2 седмици и да казваш че го обичаш е най-голямата и невъзможна глупост според мен ... макар че тфа ''влюбване'' не се отнася само за 12/13 годишните а дори и за някои 15/16 тийнове ...
    Но защо да не можеш да обичаш на 12/13 години,според мен е възможно .. макар че зависи от много неща.Аз лично на 12/13 не съм обичала.Сега съм на 15 и за първи път преди около половин година усетих че съм влюбена истински ... Това е първата ми и най-силна любов ... В момента си мисля че винаги ще го обичам,макар че може би няма да е така ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Град
    Targovishte
    izvinqvai ama na 12-13 godini se symnqvam 4e se znae kakvo vob6te e lubov
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    In Devil's Castle
    аз мисля,че някой може да твърди,че е обичал истински едва,когато са минали години от връзката или(ако е нямало),от чувството!чак тогава той наистина ще може да е сигурен,че това,което преди е изпитвал е било ИСТИНСКА любов!!!!!!!!!!на момента е много лесно да кажеш..."о,влюбен/а съм ,той е единствен за мен,ще бъдем вечно заедно" и такива .........помислете малко..знам,че се радвате на любовта,ама се замислете малко.как пък сте толкова сигурни,че точно вашето е ИСТИНСКА любов!!!!та тя е такава рядкост.толкова рядко се среща,че...наистина е жалко,но все пак е факт!
    someone else...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Колкото и непонятно да звучи, спорд мен е възможно да обичаш на 12-13, но много много рядко това е истинска любов. На тази възраст още не си намерил подходящ човек, който да е за теб. А още по-малко в твоя случай както казваш ако познаваш човека от 2 седмици, да обичаш е невъзможно. Или той не знае какво говори или не знае истинското значение на думата обичам или просто те лъже. Това е моето мнение.

На 14 съм имам сериозна връзка от близо 2 години,в началото не го обичах,но постепено се привързах и влюбих,в момента давам живота си за това момче и никой,ама никой не може да ми каже,че на тази възраст няма любав!

Любов има,но за истинската много се съмнявам.На 12,13 години също твърдя,че любов няма.Никой да не се убижда,но на тези години просто не можеш да си наясно какво точно изпитваш,защото може би това са първите чувства към другия пол ? За мен на тази възраст има харесване,привличане,но не и любов.Което в никакъв случай не пречи да имаш гадже на тази възраст. Макар че на 13 аз нямах... ма не съм го и мислила много това..
    Любовта,истинската любов пламва между двама души,които са наясно със себе си и с чувствата си,знаят да правят разлика между толкова бърканите "любов" и "харесване/привличане".Но дори и при тях не вярвам да е истинска,защото за мен истинската любов е вечна.А не са много хората,които остават заедно до края на живота си в днешно време.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    На тази възраст, все още се изпитва детска любов, а тя е най-чистата и искрена... И все пак не мисля, че някой може да срещне голямата си любов на 12-13 години
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    ibIzAaAa
    За мен... на 12-13 може да си влюбен,но не и да обичаш,защото за мен тези две твърдения са много,много различни... А до колкото за "истинската любов" и за времето от 1-2 седмици...за 1-2 седмици могат да се случат твърде много неща,и това не изключва и вероятността да се влюбиш,дори и да обичаш... времето на този свят е толкова бързо и... непълноценно,че всичко може да се случи дори и за 1-2 часа... Не напразно хората са казали,че съществува и любовта от пръв поглед...аз вярвам във всичко свеързано с любовта...че любовта,значи да прощаваш на някого повече от колкото заслужава,ако щеш дори и,че старата любов ръжда не хваща...Не знам,за мен лично няма никакво значение колко време си с един човек..дали 1 седмица или 10 години...все по същия начин можеш да обичаш..стига да искаш...Може да си дори 4-ти клас и пак да обичаш..нито годините нито времето има значение за мен!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    да помислим...зна4ии ако гледам себе си..за любовта възраст няма както съм казвала много пъти...но да съгласна съм напълно,4е не може на втората седмица ве4е да оби4аш 4овека..на мен с приятеля ми...може би ни трябваше близо два месеца ходене и то ми го каза,може би защото беше деня на влюбените...ноо ве4е ходим 4 месеца и се надявам найстина да ме оби4а,а за мен...аз го обикнах още в на4алото,но го заоби4ах многооо по-късно!!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

на 12-13 години се изпитва нещо..но това определено не е любов..т.е не е истинска любов!!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    СОФИЯ city

............

ВЪЗМОЖНО Е ,просто се случва само на някои Недейте да мислите,че не можеш да се влюбиш на колкото и да е-даже точно тази детската любов понякога излиза най-истинската.....винаги можеш!!!Няма значение кога се влюбваш въобще-нито на 13 ,нито на 50 години...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си