.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107

Hybrid View

Град
    Targovishte
    OTVRATITELNO nikoga nes1m i nebih pravila sex kogato sym v cikyl...
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

hottie
    Guest
    Нехиегенично друг път.... ако момичетата се гнусят от това... не знам какво да кажа повече

Иначе , да правила съм , но по-скоро наблягаме на аналния и на свирките

По принцип много ми се прави и съм много възбудена, но не съм се престрашила, не мисля, че ще се чувствам комфортно, въпреки че цикъла си е съвсем нормално нещо и в никакъв случай това не е "гнусно", щом се поддържа хигиена и евала на всички, на които им доставя удоволствие
    http://s6.bg.bitefight.org/c.php?uid=20436

I don't know why I'm so fucking cold?
    I dont know why it hurts me.
    All I wanna do is get with you.
    And make the pain go away.
    Why do I have a conscience?
    All I want to do is fuck it away!

Хаха.. Не е нито гнусно.. нито нехигиенично , но така е много лесно да се инфектира нещо.. Не е много препоръчително да се прави тогава.. ама ваша си работа

Супер фен Аватара на girl91
    ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Искам да задам един въпрос към тези момичета, които го праввят през този период - като го правите не цапате ли.. примерно леглото... не говоря за последните дни, когато количеството е много малко.
    Ами аз писах,ам ще кажа пак-имаше само няколко капки по презерватива....и то беше първия или втория ден от цикъла ми,когато обикновено тече силно.

Град
    София
    аз лично го правя,когато съм в цикъл, но определено изживяването не е така приятно, както по принцип. Иначе се цапа естествено за това под душа е най-подходящото място за секс по това време

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    Искам да задам един въпрос към тези момичета, които го праввят през този период - като го правите не цапате ли.. примерно леглото... не говоря за последните дни, когато количеството е много малко.
    Ами ако е под душа няма проблем Иначе бях гледала в един секс шоп едни тампони ... уж за правене на секс по време на менструация. Не знам какво представляват.Много набързо им хвърлих око.

Аз не съм правила секс докато съм в цикъл..не искам и да правя,щото ще ми е някво кофти..макар че много ми се прави докато съм в цикъл и приятеля ми е искал,но аз не искам..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе и аз съм много възбудима в тоя период, но при мен е като река първите 2 дни. Не е силно. То просто е поток. Докато си събуя бельото и вляза в банята, краката ми са в кръв целите......Малко трудно да правя секс в това положение. да не говорим, че винаги ме боли кръст, корем и глав като за световно и общо взето лежа и се превивам от болки.

Ami pravila sym samo vednyj...na rojdenniq mi den men po princip mn me boli po vreme na cikyl..a seksa uspokoqva bolkata za izvestno vreme....i taka de..pravila sym go....mn e priqtno ina4e...ama trqbva posle da se 4isti ...i na men mi se e slu4valo da se previvam ot bolki...daje pove4eto pyti e taka....i pri men parvite dni e mn silno...i sled kato svar6ihme ne me bolq nqkolko 4asa...no posle te4e6e mnogo ..
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от Pepy
    Хаха.. Не е нито гнусно.. нито нехигиенично , но така е много лесно да се инфектира нещо.. Не е много препоръчително да се прави тогава.. ама ваша си работа
    Sha me svetne6 li kvo obshto imat infekciite s cikala mi?
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    И аз незнам точно за кви инфекции говори, но може би има, понеже менструацията е мръсната кръв..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    И аз незнам точно за кви инфекции говори, но може би има, понеже менструацията е мръсната кръв..
    nz struva mi se stranno.ako ima prezrvativ kvo zna4enie ima dali si v cikul ili ne..ako go pravi6 bez prezrvativ kogato i da e veroqtnostta da se zarazi6 s neshto q ima..
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    nz struva mi se stranno.ako ima prezrvativ kvo zna4enie ima dali si v cikul ili ne..ako go pravi6 bez prezrvativ kogato i da e veroqtnostta da se zarazi6 s neshto q ima..
    Е да.. то винаги я има. Абе знам ли .. Pepy да каже кво е имала впредвид, щото аз не съм запозната.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

хахаха не е гнусно както някои казват,е ся момичето ако не се подържа...тва е друг въпрос!ама аз лично не бих го правила тогава,защото съм супер изнервена....пак и не мисля че ще е мн комфортно!

правила съм просто щото съм ненаситна и това едва ли ще ме спре и занапред..но не е хубаво.мен дори ме боли понякога...нз..нямам мнение

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Правила съм,но все към края или пък с тампон...
    как с тампон бе

Ne ! Ne sUm praVila i ne iskam i da probvam ! naistina e nehigienichno,makar che ako pravish sex po vreme na poloviq akt nishto ne teche ...

Мега фен Аватара на babity
    НЕ!!!

ne mnou qsno prestavi si dokut prai6 sex da ima6 4uvstvoto 4e ti te4e kruv ili ako puk ne gadno e!!

Ами да.. когато е без презарватив има много голяма вероятност да има някаква инфекция .. Това ми е го казвал лекар..

Аз си правя секс докато съм в цикъл но примерно след 4 ден.Разликата е в това че ако примерно си в 1-2-3 ден си прекалено влажна и търкане въобще няма.все едно че нищо не правиш
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Цитирай Първоначално написано от likejolie
    Аз си правя секс докато съм в цикъл но примерно след 4 ден.Разликата е в това че ако примерно си в 1-2-3 ден си прекалено влажна и търкане въобще няма.все едно че нищо не правиш
    ne e ba6 taka da ti kaja...az go pravih na 3ti den mai be6e...i be6e s dotsa golqma sila...pyk pak si use6tah, daje mi be6e mn priqtno...est kato ne sym v cikyl e po-qko
    A.D.I.D.A.S.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си