- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата: Правите ли секс докато сте в цикъл?
Ами да,редовно,защото съм далече от гаджето и като се прибирам почти всеки път ми идва.Но пия противозачатъчни(предписа и от лекар) и от тях ми е съвсем леко ,почти няма![]()
ne i ne e osobeno jelatelno i bezopasno(za momi4eto) da se prai sex po vreme na cikul
бляя НЕ![]()
![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Ami da ti kaja....nie kato go pravihme...mi be6e dosta silno..no ne ocapahme...nz kak taka daje se ochudih 4e nqma6e ni6to ocapano osven prezervativa...no ina4e si e dosta priqtnoПървоначално написано от girl91
![]()
A.D.I.D.A.S.
Да,правила съм,но не в първите дни,когато ми е най-силно,а към четвърти-пети ден.Нямаше никакви такив "кръвопролития" и т.н.,беше си нормален секс.
NE BIH PRAVILA NE E HIGIENICHNO I E GADNO TAKOVA
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
pravila sam no sled 3-tiq den i ne mi haresa osobenno-nemojah mn da se otpsuna poneje mi be6e kofti da ne omaja leegloto abe nai-dobre e da si 4akam 5-6 dena i tva e![]()
obi4am moeto milo
и на мене ми иска най-много тогава.
Аз си го права даже от първия ден,само дето се пооклепваме
ама нали за това има топла вода и интимен шампоан.
Даже съм забелязала че като го правим още от самото начало на цикълът ми той ми продължава 3-4 дена,иначе като не го правим(а това не се е случвало де,имам предвид като бях девствена)ми продължаваше по 6-7 дена.
Правих 1 път мн ми хареса и на момичето и хареса когато са в мензис им харесва повече оргазма е по силен при тях че и при мене беше мн смазана сякаш то доло :>
но с гума го правихме по хигианично е с гума без гума не ми се мисли :>
после водата беше студена и познайте как с е къпахем със студена вода !!!
имам 3 снимки да ме видите колко кръв имаше по мене :>
АДМИНА ,ако го сложа тея снимки ще ме биете ле ?!
4 и 12т. от правилата
Mi az pravq sex![]()
ne ne sam go pravila po vreme na cikal i ne smqtam.prosto mislq che shte se chuvstvam nekomfortno![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
ЦЕНЗУРА!
т.4
krem4et0
Не си развявай половите органи по форума!
4 и 12т. от правилата
Бе ка ще правите секс в цикъл бе хора, то тва е мн гадно, мръсно и смърдящо!Басии! Аз когато съм в цикъл мн ми се прави секср например, но не правя..чувала съм че и боляло ако си в първите дни! от третия четвъртия ден нататър когато правя свирки си пъхам ръчичката лекичко така в панталончето и до такъв ненормален и мощен оргазъм стигам, чее ,,,,бе тряя се опита и кат лапам иии се побърквам!!!![]()
ami az sum pravila vednuj s priqtelq mi poprincip ne e zle daje na men mi be6e po qko ot kolkoto obiknovenno za6toto pri nas momi4etata se polu4ava taka 4e kato sme cikul umirame za seks.Noooo ne mislq da go pravq pak be6e qko no se pak se 4ustvah i malko kofti 6toto se pak higienata ne be6e na nai visokoto si nivo s koeto opredeleno sum sviknala i tva puk e lo6ata strana![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Виж как сама си противоречиш :PПървоначално написано от mackata90
Не е гадно, не е мръсно и въобще не е смърдящо - при подходящата обстановка, поза и място![]()
Първоначално написано от mackata90
![]()
Кое му е смърдящото???Ако си се измил няма да смърдиш....но щом за теб е смърдящо значи.....
![]()
треа нещо да ти лопа да праиш секс докато си в цикъл
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
abe samo gledai da ne stane nqkwo mazalo ili da omacate ws s kraw 4e posletrea byr6ete nawsqkade, e wse pak zawisi mnogo i ot mackata, ima li problemi s gostite ot ''4erwen brqg''
Изказванията на момчетата, че менструацията е гнусно нещо, ДО НЯКЪДЕ ги разбирам, обаче... Момичета, какво ТОЛКОВА гнусно намирате в нещо, което ви се случва всеки месец? Толкова ли си мразите телата? Или пък като си сменяте превръзките или още повече тампоните, сте с ръкавици и противогази (щото една се изказа, че то, цитирам, смърди)?!
Уфуфуфуфуффууф,гадооост,бл яяяяяк![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Даа абсолютно , някои дами явно са доста нехигиенични , че да правят подобни изказвания че е гнусно и миризливо.Първоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
v parvite dni ne,za6toto me boli korem 1-q den,a i nqkaksi taq krav ne mi se vpisva v kartinkata,ina4e v 6-q den sam go pravila kato ima mn mn malko
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Да напрао...аз по време на менструация се умъртвявам от хапчета бе![]()