.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 107 от общо 107
    Град
    Благоевград
    все пак не мисля, че ако изчакаш няколко дни.. ще е голям проблем. Аз не съм правила секс докато съм в цикъл.. но със сигурност не е изобщо приятно както за момичето, така и за момчето

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Правене на секс по време на цикъл е не само гнусно и нечистоплътно а и опасно. През този период от време вагината е предразположена към инфекции, а ако някой е стигнал до 8 кас и е посещавал часовете по биология ще знае, че във изхвърляната кръв са примесени отпадъците от маточната лигавица и неоплодената яйцеклетка, демек-отпадъци. Тези отпадъци пък могат да предизвикат инфекция за момчето. Така че, не е препоръчително да има полови контакти, още повече, че тогава вагината е много по-чувствителна и усеането може да е доста неприятно за момичето.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Да ,правила съм го /с бившия си приятел редовно го правихме това/ Пак е хубаво ,не е като обикновенно ,но пак не е лошо

Град
    The Land Of The Doomed
    Не съм го правила. Не съм сигурна и, че имам желание да пробвам - в тоя период ме боли адски много, а и ми се струва кофти ддз .. За няколко дни не е фатално ..

Не,не съм го правила и нямам желание да опитвам.Първите дни едвам се движа от болка та секс да тръгна да правя.5 дни няма нищо да стане без секс...

...hate my nickname

ne sym go pravila i edva li bih ,za6toto ne mi e priqtno da pravq sex kogato ne se 4ustvam idialno 4ista, i kolkoto i da sam bila v banqta predi tva znam li kvo 6a izleze maina ,mislili sme s pr mi no opredeleno nqmam jelanie v takyv moment da si svalq belioto

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    ne sym go pravila i edva li bih ,za6toto ne mi e priqtno da pravq sex kogato ne se 4ustvam idialno 4ista, i kolkoto i da sam bila v banqta predi tva znam li kvo 6a izleze maina ,mislili sme s pr mi no opredeleno nqmam jelanie v takyv moment da si svalq belioto

+ 846865826865 .. . Пък и не се чувствам особенно комфортно точно в този период от месеца ...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си