- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата: Правите ли секс докато сте в цикъл?
все пак не мисля, че ако изчакаш няколко дни.. ще е голям проблем. Аз не съм правила секс докато съм в цикъл.. но със сигурност не е изобщо приятно както за момичето, така и за момчето![]()
Правене на секс по време на цикъл е не само гнусно и нечистоплътно а и опасно. През този период от време вагината е предразположена към инфекции, а ако някой е стигнал до 8 кас и е посещавал часовете по биология ще знае, че във изхвърляната кръв са примесени отпадъците от маточната лигавица и неоплодената яйцеклетка, демек-отпадъци. Тези отпадъци пък могат да предизвикат инфекция за момчето. Така че, не е препоръчително да има полови контакти, още повече, че тогава вагината е много по-чувствителна и усеането може да е доста неприятно за момичето.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Да ,правила съм го /с бившия си приятел редовно го правихме това/Пак е хубаво ,не е като обикновенно ,но пак не е лошо
![]()
Не съм го правила. Не съм сигурна и, че имам желание да пробвам - в тоя период ме боли адски много, а и ми се струва кофти ддз .. За няколко дни не е фатално ..
Първоначално написано от pitan4icata
+ 846865826865 .. . Пък и не се чувствам особенно комфортно точно в този период от месеца ...![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98