.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 107

Към момичетата: Правите ли секс докато сте в цикъл?

Нов съм във форума и се извинявам ако вече има такава тема но не намерих и затова реших да пусна.

Въпросът ми е към момичетата: Когато сте в цикъл правите ли секс или не? И съответно защо? Ако правите приятно ли ви е? А има ли някаква разлика в сравнение с нормалния секс? Ако да каква?

Знам че всяко тяло е индивидуално но ми се ще да си изградя цялустен образ. Примерно колко процента от момичетата го правят въореки това че са в цикъл.

Ако вече има таква тема моля ви даите ми линк и заключете тази.

Еми аз не съм момиче, нито пък имам цикъл, нито съм правил секс, нито разбирам нещо по въпроса, но СЪС СИГУРНОСТ мога да кажа, че да. Мнението да се третира като обективно.

Цитирай Първоначално написано от Python5
    Еми аз не съм момиче, нито пък имам цикъл, нито съм правил секс, нито разбирам нещо по въпроса, но СЪС СИГУРНОСТ мога да кажа, че да. Мнението да се третира като обективно.
    +1!

ne .. i ne e jelatelno ..

ами на мнението съм, че за 5 дена без секс няма да умра..хаха даже съм малко против самата идея
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Град
    В Небитието

здр

Въпреки ,че когато съм в цикъл ми се прави страшно много секс не съм правила и не мисля да правя.Правила съм свирки няколко пъти и до там завършва моят секс по време на цикъл.все пак за няколко дена няма да умра.

То че няма да се умре е ясно но сега ми става интересно защо не правите докато сте в цикъл. Моля ви даваите малко по подробни отговори отколкото само "НЕ". Обесняваите защо най-малкото.

Цитирай Първоначално написано от lubopitnoto_lape
    То че няма да се умре е ясно но сега ми става интересно защо не правите докато сте в цикъл. Моля ви даваите малко по подробни отговори отколкото само "НЕ". Обесняваите защо най-малкото.
    Не, защото е гнусно и нехигиенично.

Re: Към момичетата: Правите ли секс докато сте в цикъл?

Цитирай Първоначално написано от lubopitnoto_lape

Въпросът ми е към момичетата: Когато сте в цикъл правите ли секс или не? И съответно защо? Ако правите приятно ли ви е? А има ли някаква разлика в сравнение с нормалния секс? Ако да каква?

Знам че всяко тяло е индивидуално но ми се ще да си изградя цялустен образ. Примерно колко процента от момичетата го правят въореки това че са в цикъл.

Когато съм в 'първите дни' не смея да се движа, камо ли секс да правя. Към 'края' на 'кръвопролитието' съм правила, но дори и тогава съм все още 'доста чувствителна'... иии.. абе, не е свръх-яко, но ако те е напънал мерака... става.
    Като цяло предпочитам да ми е минало, защото така се чувствам и по-спокойна...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Да,правила съм,имаше причини! За щастие нямаше"кръвопролитие" а само 1-2 капки по презерватива,дори не изцапахме чаршафа!
    Макар че идеята да го направим беше моя и нямахме проблеми,сексът тогава не беше нищо особено,не ми хареса много.
    А иначе оттогава не сме го правили,освен през последните пети или шести ден от цикъла,когато няма почти нищо.

Мега фен
    Град
    SF
    По принцип много ми се прави то4но в тези дни от месеца, но рядко се слу4ва Ина4е няма никакъв проблем, просто трябва да сте малко по-внимателни, 4е да не омажете вси4ко.

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Не е "гнусно" както някой умник каза по долу , защото цикълът е нещо съвсем естествено и нормално нещо и не мисля че в този период жената трябва да се мисли за гнусна. И проблема с хигиената има много лесно решение за тоя който не го мързи да мине през банята.

А по темата , обикновено не правя но не защото не искам , или защото ме е "гнус" , а защото тогвам съм по чувствителна и предпочитам да изчакам да мине. Иначе се е случвало да правя в поседните дни и не е нищо особено , няма голяма разлика с друг път , и съм нямала проблеми с хигиената.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, все пак все съм в цикъл. Иначе не съм го правила по време на менструация, изключвайки последния ден, когато имам общо взето 2-3 кафяви капки за 24 часа.

Град
    In the middle of Nowhere
    Не,но познавам едно момиче което го е правило по назнайни причини...Горкото момче с което е била...Едно,че е нехигиенично ама е и гнусно все пак
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Правила съм го и ми харесва много.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не съм го правила докато съм в цикъл..защото ми е много силен цикълът и се притеснявам да не го омажа и затова..а и 5 дена-нищо работа
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Ем да веднъж се случи . Аз му казах, че не мога. Той нищо не каза. После почнахме да се натискаме и той почна да ме пипа долу. Аз му дръпнах ръцете и казах не. Ама моето не какво е само . Накрая сама си го вкарах
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Да, правим секс докато съм в цикъл. На приятела ми му харесва. Едно че не се притесняваме, че е без презарватив, друго че на мене ми е хубаво така. А и да ви кажа честно - ако ме боли -минава
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Da pravila sum.Ne mislq 4e e gnusna i mejdudurugoto ako edinstveniqt vi problem e 4e shte se izcapate...spored men seksa trqbva da e pove4e ot samiq akt(pri koito bihte mogli da se izapate).Za men ne e imalo nqkakva osobena razlika ot seksa kogato ne sum v cikul i mislq 4e ako e jelan i ako dostavq udovolstvie i na dvamata nqma nikakvo zna4enie prez koi period na meseca e seksa.
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Не,но познавам едно момиче което го е правило по назнайни причини...Горкото момче с което е била...Едно,че е нехигиенично ама е и гнусно все пак
    Хаха колко сте зле повечето-честно
    Почти всички пишeте някви тъпи предположения без да имате никаква представа какво е наистина.
    Ако ми се прави секс един цикъл не може да ме откаже да правя.Правила съм мн пъти в цикъл и разлика не намирам. Това че едно момиче е в цикъл не значи че не може да пази хигиена -басси глупостите заклевам се

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моля, научете какво е цикъл и какво е менструация. Знам че понятията се отъждествяват, но това не е правилно. А иначе не съм правила не защото не искам или ми е гадно от кръвта, а защото влагалището ми е много чувствително. а и от хапчетата менструацията ми последния път беше цифром и словом 3 дни......изобщо не ми е проблем да не правя секс толкова.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от AtMosFera
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Хаха колко сте зле повечето-честно
    Почти всички пишeте някви тъпи предположения без да имате никаква представа какво е наистина.
    Ако ми се прави секс един цикъл не може да ме откаже да правя.Правила съм мн пъти в цикъл и разлика не намирам. Това че едно момиче е в цикъл не значи че не може да пази хигиена -басси глупостите заклевам се
    Еми точно тва имах предвид - ако някой момичета са "гнусни" и "нехигиенични" като горепосоченото nefchi_bs , тва не значи че всички ги мързи да минат през банята и да си поддържат елементарна хигиена. При сексът по време на менструация основният проблем не е хигиената а доколко ще им е комфортно на партньорите. Бахти ограничените хора.

az sam go pravila i v cikal s prezervativ samo .Ponqkoga e hybavo naistina ,za6toto togava ponqkoga pove4e mi se iska ,a i mom4eto s koeto go pravq val6te nego barka tova

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Правя Не е лошо ,но не е толкова приятно колкото обикновенно ,поне при мен А иначе ,когато съм в цикъл ,най-често правим анален

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си