.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Любов от пръв поглед?

Дали ще продължи това нещо ... на 5ти се запознах с едно момиче по центъра което много ме било харесало така е казала на една обща позната с която бяха по центъра ) на 6-ти направихме тайна среща ... уговорих се с общата ни позната да ни срещне и така стана ... после пък на 7ми вече бяхме заедно само двамата и така се случи, че май сме заедно и днес (8ми) и утре пак ще се видиме и пак ще бъдем заедно по цял ден и така ...

та ми е интересно аз не знам много за нея ... тя не знае много за мене дали не сме избързали много ми е яко с нея.... и на нея мисля и така ама имам чувството че много избързахме, защото не обичам такива барзи свалки ама се пак вие какво ще кажете?

edit; и двамата сме 90 и мисля, че сме доста големи, умни и разумни че да не правиме простотии... и се пак

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    К'во има да избързваш. Ти оплака нероден Петко.
    Дръж се спокойно и бъди настроен позитивно. От сега, ако си се запревивал направо се оставяйте.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Цитирай Първоначално написано от Crafter
    К'во има да избързваш. Ти оплака нероден Петко.
    Дръж се спокойно и бъди настроен позитивно. От сега, ако си се запревивал направо се оставяйте.
    несам се оплакал напротив много се радвам, че съм с това момиче но се пак тези бързи връзки ... ))

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Виж са хубав е опознаването да протича в самата връзка щото иначе после става безинтересно сещаш ли се...отделно другото което е неможе да си сигурен в нищо за 2-3 дена..остаи нещата такиа квито са...то ше се види продължавайте така и накрая квото излезне...Не се вайкай толкова..щом момичето те харесва няма проблем...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Виж са хубав е опознаването да протича в самата връзка щото иначе после става безинтересно сещаш ли се...отделно другото което е неможе да си сигурен в нищо за 2-3 дена..остаи нещата такиа квито са...то ше се види продължавайте така и накрая квото излезне...Не се вайкай толкова..щом момичето те харесва няма проблем...
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Град
    sofiq o.k
    6те кажа 4е пут..ца ти е хвърлила о4о
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    +1
    What if I lead the way
    What if I make mistakes
    What if I change the world
    What if I take the blame...

споко ! бъди внимателен и си прекарвайте добре ако излезе нещо - още по-добре за теб успех !

братле радвай се на новата си връзка и остави времето да покаже дали ще е сериозно или просто лек флирт успех све пак

Град
    Targovishte
    +1 saglasna s1m :P
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си