Ами да, случвало се е нещо подобно... даже се случва редовно
Имам една приятелка с която много обичам да спя. Не знам как или защо, просто после съм като нов човек... Всъщност нещата протичат доста непринудено, чак да се уплаши човек. Аз не и имам номера(много пъти ми го е давала, ама нейсе

). Тя моят го има(май... или пък не... who cares). Засичаме се инцидентно, някъде, някога. Като се съберем заедно и сякаш светът става по-ярък от обикновенно и усещаш нещата по-силно от преди. После следва разходка покрай морето. Като капнем отиваме на сладкарница да пием истинска лимонада(вода с лимони и захар

). След това блаженно се разливаме вкъщи. Всъщност какво да се лъжем за причините че ходим вкъщи... лепваме се от входа - прегръщаме се, играем си с косите си(дамн, все още съм с дълга коса -.-) мръхтим си доволно. Тя евентуално се навива да направи някой кулинарен шедьовър(спагети

) след което се храним един друг... После лягаме прегърнати и не заспиваме дълго време. Просто си лежим и се наслаждаваме един на друг, слушайки Енигма. Сутринта като се събудим сякаш магията е изчезнала...(защо по дяволите жените изглеждат като сдъвкани и изплюти сутрин?!?

) Явно е взаимно(и тя ме гледа странно). Не си приказваме особенно много за разлика от предният ден - закарвам я до у тях или където трябва да отиде... Сякаш и на двамата ни е малко гузно и странно (: Разделяме се и не се търсим. Аз всеки път си обещавам че това е за последно и повече няма да позволя да се получава така. И така - до следващият път в който се засечем инцидентно. Говорил съм с нея - и тя така си казвала в началото(поне така твърди, кой знае...)
Според мен това си е чисто и просто мечта за онова коеото не можеш да имаш. Или поне в моят случай(живеейки в 7 града на България, без да си особено сигурен къде ще си утре и колко време ще останеш там) не съм перфектният мъж за някоя сериозна връзка каквато иска тя. Но пък предполагам за една нощ гушкане ставам

Предполагам че твоят приятел има някакви чувства към теб, но го е било страх да ти ги признае. Сега след като заминава нанякъде за "много време" усеща че те губи и вътрешно нещо го е подтикнало да направи нещето за което си е мечтал преди(а го е било страх да се опита да го постигне). Уатевър, било е хубав момент. Пий балантайнс, спомняй си за момента и се наслаждавай

Поне аз така правя(помага)
ПС. По-здраФ -> Joe Cocker - N`Oubliez Jamais(любимата песен на мацката за която писах

)
ППС. Интересно е, но е факт - досега с нея секс не сме правили. Може би ни е страх да си развалим идилийката (: И аз бих се радвал да видя още обяснения на ситуацията

Макар че и без тях бих минал като се замисля...