angel_love_
МнениеПуснато на: Нед Юни 08, 2008 3:41 pm Заглавие:
УфФфФ случвало ми се е за добро или за лошо... странното е че беше два пъти обаче с едно и също момче...което в прочие и досега ми е най-добрият приятел...първият път беше след като бяхме ходили на бар аз нали си падам малко бъзла таа цялата компания(тоест кам7-8 човека,ако може да се каже така защото хората тоест жените, момичетата все тая бяхме само 2 Very Happy ) иии той си ме изпрати до входната врата,гушна си ме както прави всеки път хвана си ме през кръста и незнам всичко си стана от самосебе си...после аз го изгледах с възможно най-уплашения ми поглед казах 4ао и побързах да се прибера...ааа шоуто беше втория път...купон,музика,алкохол,а лкохолици(тоест аз Very Happy ,това че алкохола не ми понася е др тема ) разбирате как се стекоха обстоятелствата...аз отидох да седна да си почина в др стая момчето дойде с мене и се почна някакво адскоо натискане,кофтито беше като майката на организаторката нахалта Very Happy ама ние си продължаме най-невъзмутимо (после с това момиче имахме известен разговор,зашото майка й небеше много шастлива Very Happy )...и така до кам3-4 сутринта после си ме гушна и заспахме ...никога не сме говори за тези случки незнам... важното е че и досега си имаме едно чисто и искренно приятелство...
Ама ти сигурна ли си,че е само приятелство?Прилича на нещо пове4е!