Zdraveite,az sum strashno revniva s gadjeto mi sme blizo 2 godini zaedno,ot blizo godina sme i sgodeni,strashno mn se obi4ame..vlubihme se ot pruv pogled i mn neshta prejivqhme zaedno,no eto 4e naskoro razbrah,4e mi e izneveril (celuval se e nqkolko puti s 2 momi4eta,koito sa otvratitelni (vijdala sum gi na snimki,a i sum tursila 4ujdo mnenie)) razdelihme se,zashtoto nemojah da go ponesa(razdqlata beshe za 1 mesec),koito beshe adski mu4itelen i za 2mata toi zvaneshe pla4eshe..bqhme mn dale4e edin ot drug toi v pleven az v sofiq ... pla4ehme postoqnno..vidqhme se za nqkolko dena i se sdobrih s nego 1vona4alno izpitvah otvrashtenie kogato go celuvah..no sega ve4e ne e taka no..postoqnno mislq za t0va vrushtam se nazad...tormozq se adski mnogo i tormozq i nego zashtoto vinata go ubiva ... promeni se adski mnogo otslabna blizo s 10 kg..znam 4e me obi4a .. no dali nqma da go napravi otnovo dali nqkoga shte spra da mislq za predatelstvoto mu ;( molq vi kajete mi neshto kakvoto i da e pomognete mi shte poludeq ...