- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще е мн ли тъпо да отида при него и да му кажа, че ме кефи?
Здравейте!Ъъ мн се извинявам че ви натоварвам с мойте проблеми,обаче вече незнам какво да правя.Историята ми е следната падам си по едно момче, което е от мойто даскало.Не се познаваме обаче той няколко пъти се е закачал с мен,и се гледаме странно кат се видим.Незнам дали ме харесва и затова ви питам ще е ли мн тъпо да отида при него и да му кажа ,че ме кефи.Не съм от срамежливита,обаче пред тоя дет харесвам винаги ми стаа нещо и изпадам в летаргия![]()
,а иначе кат съм с фр се ебавам с който ми падне.
Ем май беше това.....И още веднъж сори за отделеното време
![]()
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
да разбирам че си 7- 8 клас ... еми по-скоро се запознвай с него ... преди да му правиш директно подмятане ...
Еми земи и ти се по ''закачай'' с него...може да не му казваш веднага, че те кефипък и щом не си от затворените къф ти е проблема ДЕИСТВАЙ!!! =D>
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Виждам,че днешната младеж е способна на какво ли не...Предлагали са ми чрез смс,в чата и т.н.Ако ти се вижда по-лесно и ще те накара да се отпуснеш,опознай го първо он-лайн.Пред компютъра всички са много отворени![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
Ами ... закачай се и ти с него излезте кафе кино .. разходка .. и тогава му го подхвърли .. не му го казвай така ... по някога е шашкащо![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Няма да е тъпо,но мое лично мнение е,че по добре и ти се закачай,флиртувай с него уж несъзнателно и АКО наистина те харесва ще си проличи![]()
И аз се гледам странно с една от 12-ти клас... ама да кажа, че ме харесва ще изл1жа.. щото просто не се познаваме лично..
К'во толко... отиваш и му казваш.. играхме на една игра.. при която загубилия/загубилата отива и признава на момичето/момчето, което са си харесали, че имат чувства к1м него... и ОП ... готова си...![]()
Не прибързвай! Първо се опознайте!
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Няма нищо по-яко от това някой да ти го каже в лицето...
България над всичко!
определено!Първоначално написано от ~sun_girl~
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Тя: Здрасти, кефиш ме.Първоначално написано от Tentpole
СисАд: Ами честито. (обръщам се на 180 градуса, отдалечавам се бавно и си вадя GSM-a) Чичо, още ли пазите онези руски установки земя-земя? Супер. Вземай лист и записвай координатите...
Да, яко е.Лично аз предпочитам да бъде поднесено по по-елегантен начин... (по възможност уникален)
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
ако отидеш при него и му признаеш директно има огромен шанс да си тръгнеш с разбито сърце и смачкано самочувствие...пробвай с лек флирт,пък виж какво ще стане![]()
someone else...
da opredeleno si 7-8 klas mi nqma da e typo zashtoto e t1po da mal4ish i da ne mu kajish![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
хаха... и к'во? Отиваш и Му казваш: "Извинявай, искам да ти кажа, че мнооооооу ма кефиш. Аз кефя ли те?"...и като ти каже 'Да!' и се 'взимате'.
![]()
Такива изпълнения спрях да правя след като завърших 6ти клас...
Ама теб пък може да те вземе за много "харабежна", задето не си мълчиш, а му разкриваш душата си. ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ееми мн миси на всички,обаче как да се запозная с него?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от out__from__under
![]()
"Здрасти , Минжда се казвам , приятно ми е.Ела в тоалетната сега или ме губиш."
Ще го спечелиш :> .
* Ми ддз...Общи познати нещо .. Толкова ли е трудно да кажеш 'Здрасти?' .
Spored men e nai dobre da nakara6 nqkoi tvoi priqtel koito go poznava da vi zapoznaei posle 6tom ne si ot pritesnitelnite deistavai
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vseki moje da si izbere kakyv da byde , no v pove4eto slu4ai se vodi po mnenieto na ostanalite.Bydi individualen v tova e 4aryt ti !!!
Ami ediniq variant e 4rez ob6ti priqteli da vi zapoznae (suvsem slu4aino) A dr. e 6tom toi se zaka4a zaka4ai se i ti.I deistvai smelo a 6tom ne ti puka zna4i tova e tvoq 6ans.Probvai se ni6to ne gubi6!!!! :P :P :P :P
LoVe Is LiKe ThE WiNd.YoU CaN`t SeE It BuT YoU CaN FeEl It !!!
Отиаш и кааш " КО СТААА " мляскайки Мазна Баница....
daaa,nali![]()
![]()
tva e ebasi ideqta
![]()
![]()
![]()
Няма да е тъпо..отиди и му кажи точно това![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
az ti prepora4vam da otide6 pri nego i da mu kaje6 4e te kefiaz ne go napravih i sega sajelqvam
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!