.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Спрях да пуша трева и усещам действията ми като забавени...

хора имам един отвратителен проблем!!!преди пушех по много трева но от 3 седмици спрях и вече няма и да пропуша...как да е..работата е там че от 2 дена започна да ми става така се ено че сум се напушила-не усещам нищо,сичко ми е като рисувано и деиствията ми са забавени....моля ви кайете ми на какво се дължи това?!??!?!опасно ли е?!?!?!?ще ми мине ли?!??!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Посъветвай се с лекар .... най-добре ще е ...защото може и да ти има нещо , а може и да няма Успех

Посъветвай се с лекар .... най-добре ще е ...защото може и да ти има нещо , а може и да няма Успех

+1 \/

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Ихаа тамън няма нужда да пушиш повече,щом става и без пушене същия ефект..

П.П-сигурно си се пристрастила яко,и просто огранизма ти е свикнал с тревата и тфа е някфа проява на самия огранизъм..абе нз
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

разровичках се и разбрах че тва е на основата на алфа вълните....които се събуждат от тревата...та аз като съм ги осъзнала и изведнъж сум ги предизвикала ама якото е че вече мога да ги контролирам

спокойно и при мен се получават такива работи.Само дето аз несам спяла да пуша.И мнооу често ставам кат напушена кат прекаля с цигарите и ми ста все едно марата ме е върнала.... просто за организма ти тези състояния са станали нормални.И един вид вече на него му е дискомфортно без това вещество.....Ще отшуми спокойно а ти що спря да пушиш?
    schranZa pravi tanca......;]

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от pepi_090
    +1
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

xaxaxax......щот се уплаших заради тея състояния после...ама ся пак си муфам

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от miss.madness
    xaxaxax......щот се уплаших заради тея състояния после...ама ся пак си муфам
    логично, просто си си набила някои филми сигорно..
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Тревата води до понижаване на интелигентността,от нея са ти забавени движенията.След като вече не пушиш явно вече мозъкът ти фукционира по друг начин

хахахах...то ако си тъп ще затъпееш....при мене се получи обратния ефект....прекалоне мн се филмарих и почнах да мисля неки глупости за смисъла на живота и разни други неща...и мн се радвам щот тревата ми помогна да се осъзная за много неща

Re: Спрях да пуша трева и усещам действията ми като забавени

Цитирай Първоначално написано от missmadness
    хора имам един отвратителен проблем!!!преди пушех по много трева но от 3 седмици спрях и вече няма и да пропуша...как да е..работата е там че от 2 дена започна да ми става така се ено че сум се напушила-не усещам нищо,сичко ми е като рисувано и деиствията ми са забавени....моля ви кайете ми на какво се дължи това?!??!?!опасно ли е?!?!?!?ще ми мине ли?!??!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    колко много пък да си пушилааааа

Ами аз преди пуших като луд,по цял ден нацепен като мастия.....така 2 години и половина.......ама един ден си викам "Защо се занимавам с глупости" и спрях.......... Нито е имало проблем , нито ми се е пушило......Но все пак подръпвам от време на време ейтака за купона

Град
    Улицата
    Пуснато на: Пет Май 09, 2008 10:17 am
    vijte koga e pusnata temata - malko e starichka

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    Проблем???? Нещо лошо да си пиша пак..... Мисля че няма

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от James
    mne sum kazal che ima problem prosto che e stara temata ...,

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от James
    mne sum kazal che ima problem prosto che e stara temata ...,
    Dobre de....poneje sum nov v tozi sait bi li mi obqsnil zashto vijdam datata kato dneshna i kak moga da si opravq da e kakto si e?

Сега ти се прочиства организма от поетите токсини още седмица ще го усещаш тоя ефект и вероятно ще се оправиш.
    Йога и мъдрост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си