- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Desi_Etnies
Първоначално написано от Psychopath*
![]()
не беше ли 7 клас момичето... ?![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Всещност какво й пречи това че е 7 клас? Не може да е перверзна ли? Работата е че тя не е![]()
1. как искаш да умреш? (по какъв начин, каква смърт, не къде, с кого и т.н.) : Не мисля много, много по въпроса - така и така ще стане. Дано поне да е бързо и безболезнено.
2. смърт, след като си постигнала нещо значимо, дори и да е в ранна възраст или смърт на 80+ години, но живота ти е бил пълен провал. : Всъщност нито едно от двете. Според мен може да си на 80+, а животът ти да е бил наистина прекрасен.
3. стига толкова за смъртта. за теб музиката е ? : Красиво удоволствие.
4. харесваш ли Монтен? : Еми аз за него знам само, че е френски философ, скептик. Не съм запозната още.![]()
5. дразниш ли се от хора, изневеряващи на принципите си.. хора, които забравят откъде са тръгнали.. такива, които се превземат и се преструват, че са различни, за да бъдат забелязвани? : Да, доста даже, но добре че все още не познавам такива индивиди.![]()
6. любима водка Нямам.
Дес,кога ше се видим отново?: Скоро, скоро. :P
Защо симпатизираш на десните? : Влияя се от родителите си и баба ми най-вече.![]()
Рок или пънк?Защо? : Рок. Пънк тепърва 'прослушвам'.![]()
Предпочиташ да гледаш филм или да четеш книга? Защо? : Книгата винаги е в пъти по-интересна от филма.
Какво не харесваш във външността и характера си?Би ли искала да го промениш,или се харесваш такава,каквато си: с качествата и недостатъците си? : Във външността си може би не харесвам няколкото килца, които са ми в повече :Д и носа. Но вече почти не ми правят впечатление де.
Изчервявам се много и често.
А за качествата и недостатъците ми - сигурно има още какво да се желае, но съм доволна от себе си.
Вярваща ли си? : Да.
Какъв ти е любимия натурален сок?: Капи - Праскова :Д
Любима книга? (макар че знам) : Хахах, еми май "Цар Плъх".
Любима песен? : Ооо, страшно много са.![]()
Любим филм? "Смело сърце" форевър енд евър!![]()
Защо си толкова перверзна?: Какви са тея глупости бе?
![]()
не беше ли 7 клас момичето... ?Да, 7 клас съм.
Всъщност какво й пречи това че е 7 клас? Не може да е перверзна ли? Работата е че тя не еБлагодаря!
коя е секс-мечтата ти? : Имах правото и да не отговарям на някои въпроси, нали?![]()
What you give is what you get!
[Какво мислиш за Яворов?]
[Според теб интересен ли е материала по литература, не само за 7 клас, а като цяло?]
[Защо нямам чисто нов тиган от Тефал?]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
[Какво мислиш за Яворов?] : Добър поет е. Преди 1-2 месеца, както ти казах участвах в рецитал и прегледах..почти всички негови стихотворения.
Сега се сещам, че щях да казвам "Сенки".![]()
[Според теб интересен ли е материала по литература, не само за 7 клас, а като цяло?] : Харесаха ми произведенията и тая година. Без "До Чикаго и назад" обаче. :Д
За миналите години се сещам, че "Чернишка" не ми хареса особено. "Ние врабчетата" също.
[Защо нямам чисто нов тиган от Тефал?] : Тефлоновото покритие се скапва бързо, не ти трябва нов.![]()
Здравей и от мн,та ето няколко въпросчета:
1.Обикновено само на външен вид колко години ти дават?
2.Кога беше първата ти целувка с момче и как би я описала?
3.Коя е най-голямата и стойностна изненада,която са правили за теб?
4.Кое нещо би заличила от живота си?
5.Имаш ли вечерен час?
6.Кой е най-добрият ти френд от форума?
7.Защо пишеш тук?
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
а романтичната ти мечта? : Де да знам..сигурно на някоя зелена полянка, по здрач, с избрания младеж, ядене и пиене..![]()
1.Обикновено само на външен вид колко години ти дават? : Различно. До 10-11 клас са ми давали.. о.О
2.Кога беше първата ти целувка с момче и как би я описала? : Спомням си, че се целунах с едно момче в детската градина.![]()
3.Коя е най-голямата и стойностна изненада,която са правили за теб? : Най-стойностна вече не знам, но преди няколко месеца нашите ми взеха билет за един концерт /а категорично ми бяха забранили да ходя/ ; миналата година съучениците ми ме изненадаха с един огроооомен мечок за рождения ден ; изненада беше, че получих балон с вода, вместо портмоне..от майка ми :Д / бях мъничка, а се беше стъмнило. Мя ме попита "Държиш ли?" и ми метна бомбичката :Д/. Изненада бяха и някои дискове и касетки/на Б.Т.Р например-бях 1-2 клас/.
4.Кое нещо би заличила от живота си? : Мисля, че все още няма такова нещо.
5.Имаш ли вечерен час? : Имам, но не го знам :Д Все още не оставам до късно, че да ми казват кога д асе прибирам.
6.Кой е най-добрият ти френд от форума? : Май Мими.![]()
7.Защо пишеш тук? : Интересно ми е, пък и се 'зарибих' вече..отдавна :Д Мисля, че спомага и за доограмотяването ми.
Не си харесала "Ние врабчетата" ???![]()
Защо? : Знам ли. Малка съм била, не помня вече.![]()
На теб да не ти е харесала? о.О
Може и да не съм я разбрала тогава - 1-2 клас.
Аз пък искам модерен танц.Първоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
Би ли отишла да учиш в чужбина? (Не говоря за постоянно оставане там, а за това да отидеш, да си изкараш следването и да се върнеш в България.)
ЗАщо не харесваш чалга, не ти понася или просто се правишКОнкретно питам на маса като седнеш к'фо слушаш?
: Определено не ми понася.
![]()
А най-често като 'сядам на маса' е със съседите, с които слушаме еднаква музика.
Би ли отишла да учиш в чужбина? (Не говоря за постоянно оставане там, а за това да отидеш, да си изкараш следването и да се върнеш в България.) : Бих, да. Но наистина ще е само, докато следвам.
Каква искаш да станеш като пораснеш?![]()
Какво мислиш за хората, които демонстрират самочувствие?
хмм...Как си представяш идеалния мъж/момче до теб?Не само като външен вид,а и качесва...
[vbox7]http://vbox7.com/play:a64b4cbf[/vbox7]
поздрав !![]()
we give it all.
АЧВСМ,аз знам!!!Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
Деси,защо толкова упорито отказваше да 'седнеш на стола'?
Каква искаш да станеш като пораснеш?: Като мамааааа!
![]()
Хах, всъщност искам да постигна нещо наистина значимо. Не знам какво ще е-просто го искам и вярвам, че един ден ще имам прекрасно семейство и добре платена работа, която да върша с кеф.
Какво мислиш за хората, които демонстрират самочувствие? : Чудя им се на тея индивиди..![]()
Особено пък ако самочувствието не е покрито-тогава е още по-грозна гледката.
хмм...Как си представяш идеалния мъж/момче до теб?Не само като външен вид,а и качесва... : Еха, тук ще разгърна фантазиите си!![]()
Иска ми се да е интелигентен и забавен. Е, все пак и да е симпатичен на външен вид.![]()
Момчета с дълги коси много обичам. :Д
Всъщност доста скромничко го описах. :Д
А поздрава не ми харесва!!!![]()
АЧВСМ,аз знам!!!: Знаеш, да.
![]()
Деси,защо толкова упорито отказваше да 'седнеш на стола'? : А де? Не знам. Не съм свикнала да ми се задават толкова въпроси.![]()
Което ме подсеща... какво работят вашите?Като мамааааа!![]()
А ти какво смяташ, че ще работиш?
Неслучайно ти зададох този въпрос, знаех какво ще отговориш.Особено пък ако самочувствието не е покрито-тогава е още по-грозна гледката.
А ако е покрито?
А не смяташ ли, че самочувствието в разумни граници е двигател и хората, които имат ниско самочувствие, не постигат добри резултати?
Iztok ili zapad? Zashto?
Chel li si Malkiqt Princ?
Mislish li, che vseki ot nas ima svoq sobstvena planeta koqto obitava?
A roza, koqto obicha?
A vsyshtnost mislish li che toi naistina e obichal svoqta roza ili prosto e tyrsil uteha v boleznenata si samota?
A toi bil li e neshtasten sys samotata si, spored teb?
Mislish li, che vseki bi mogyl da byde edin Malyk princ ako go pojelae?
Lubim muzikant EVER? Zashto?
Ako ti kaja da narisuvash edna dusha.... i ti dam prazen list..... kak bi q narisuval?
Bqh gi zadavala predi na nqkoi drug teq vyprosi, taka i ne poluchih otgovori... chakam![]()
Езици? : Уча английски.
Което ме подсеща... какво работят вашите?: Майка ми работи в TV Plan, рекламен мониторинг, а баща ми превозва разни работи.
![]()
А ти какво смяташ, че ще работиш? : Нямам представа, но имам някакви идеи какво ми се работи.
А ако е покрито?
А не смяташ ли, че самочувствието в разумни граници е двигател и хората, които имат ниско самочувствие, не постигат добри резултати? : Е ако е покрито поне ще има основание..
Но това не оправдава - високото самочувствие винаги дразни.
А пък ако наистина е в разумни граници е допустимо, съгласна съм с теб.
Iztok ili zapad? Zashto? : Изток. На изток изгрява слънцето. По-хубаво е да мислим, че сме от страната на светлината, а не там, където тя угасва.
Chel li si Malkiqt Princ? : Чела съм го, да.
Mislish li, che vseki ot nas ima svoq sobstvena planeta koqto obitava? : Собствена планета..да, така мисля. Понякога имам чувството, че и аз имам своя. И едва ли съм само аз. :>
A roza, koqto obicha? : Розата в случая е едно суетно другарче, което изпълва света му с 'благоухания и светлина'. Гордостта на цветето явно респектира принца и засилва любовта му.![]()
И да, всеки има своя 'роза', която обича.
A vsyshtnost mislish li che toi naistina e obichal svoqta roza ili prosto e tyrsil uteha v boleznenata si samota? : А защо не и двете? По-приятно обаче ми е да вярвам, че той наистина е обичал розата, която всъщност е била единствената му приятелка.
A toi bil li e neshtasten sys samotata si, spored teb? : Не помня толкова добре книгата, но мисля, че е обичал света, в който живее.
Mislish li, che vseki bi mogyl da byde edin Malyk princ ako go pojelae? : Трябва да имаш огрооомно въображение, че да влезеш в образа. Аз за себе си не мога да преценя дали ще успея, камо ли за другите.
Lubim muzikant EVER? Zashto? : Оо, всяка група, която слушам си има незаменими китаристи. Slash както виждаш ми харесва. Richard Hugh Blackmore също. Имам още доооста за учене обаче.
Ako ti kaja da narisuvash edna dusha.... i ti dam prazen list..... kak bi q narisuval? : Всяка душа е различна, за това и всяка рисунка би била.
Би ли си направила пластична операция, ако имаше голям/крив/грозен нос? А в друг случай? :Д
Ахахаха :ДПървоначално написано от Deadlock
Не, не бих.В никакъв случай.
Винаги съм искала да питам това някого...
Случвало ли ти се е да "паднеш" докато спиш... Обяснявам: когато си заспал и сънуваш нещо и изведнъж докато изкачваш стъпала (насън) пропадаш и се будиш, защото си направила това движение вдействителност..
П.П. Едно малко по-различно въпросче... Помниш ли имаше един потребител v!k!tYyY преди година![]()
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
На всички, които съм питала, им се е случвалоВинаги съм искала да питам това някого...
Случвало ли ти се е да "паднеш" докато спиш... Обяснявам: когато си заспал и сънуваш нещо и изведнъж докато изкачваш стъпала (насън) пропадаш и се будиш, защото си направила това движение вдействителност..![]()
![]()
Винаги съм искала да питам това някого...
Случвало ли ти се е да "паднеш" докато спиш... Обяснявам: когато си заспал и сънуваш нещо и изведнъж докато изкачваш стъпала (насън) пропадаш и се будиш, защото си направила това движение вдействителност..: Случвало ми се е, да. Винаги ми е странно като стане.
П.П. Едно малко по-различно въпросче... Помниш ли имаше един потребител v!k!tYyY преди година: Мда, помня я. Какво за нея?