- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Desi_Etnies
1. как искаш да умреш? (по какъв начин, каква смърт, не къде, с кого и т.н.) : Не мисля много, много по въпроса - така и така ще стане. Дано поне да е бързо и безболезнено.
2. смърт, след като си постигнала нещо значимо, дори и да е в ранна възраст или смърт на 80+ години, но живота ти е бил пълен провал. : Всъщност нито едно от двете. Според мен може да си на 80+, а животът ти да е бил наистина прекрасен.
3. стига толкова за смъртта. за теб музиката е ? : Красиво удоволствие.
4. харесваш ли Монтен? : Еми аз за него знам само, че е френски философ, скептик. Не съм запозната още.![]()
5. дразниш ли се от хора, изневеряващи на принципите си.. хора, които забравят откъде са тръгнали.. такива, които се превземат и се преструват, че са различни, за да бъдат забелязвани? : Да, доста даже, но добре че все още не познавам такива индивиди.![]()
6. любима водка Нямам.
Дес,кога ше се видим отново?: Скоро, скоро. :P
Защо симпатизираш на десните? : Влияя се от родителите си и баба ми най-вече.![]()
Рок или пънк?Защо? : Рок. Пънк тепърва 'прослушвам'.![]()
Предпочиташ да гледаш филм или да четеш книга? Защо? : Книгата винаги е в пъти по-интересна от филма.
Какво не харесваш във външността и характера си?Би ли искала да го промениш,или се харесваш такава,каквато си: с качествата и недостатъците си? : Във външността си може би не харесвам няколкото килца, които са ми в повече :Д и носа. Но вече почти не ми правят впечатление де.
Изчервявам се много и често.
А за качествата и недостатъците ми - сигурно има още какво да се желае, но съм доволна от себе си.
Вярваща ли си? : Да.
Какъв ти е любимия натурален сок?: Капи - Праскова :Д
Любима книга? (макар че знам) : Хахах, еми май "Цар Плъх".
Любима песен? : Ооо, страшно много са.![]()
Любим филм? "Смело сърце" форевър енд евър!![]()
Защо си толкова перверзна?: Какви са тея глупости бе?
![]()
не беше ли 7 клас момичето... ?Да, 7 клас съм.
Всъщност какво й пречи това че е 7 клас? Не може да е перверзна ли? Работата е че тя не еБлагодаря!
коя е секс-мечтата ти? : Имах правото и да не отговарям на някои въпроси, нали?![]()
What you give is what you get!