- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Desi_Etnies
а романтичната ти мечта? : Де да знам..сигурно на някоя зелена полянка, по здрач, с избрания младеж, ядене и пиене..![]()
1.Обикновено само на външен вид колко години ти дават? : Различно. До 10-11 клас са ми давали.. о.О
2.Кога беше първата ти целувка с момче и как би я описала? : Спомням си, че се целунах с едно момче в детската градина.![]()
3.Коя е най-голямата и стойностна изненада,която са правили за теб? : Най-стойностна вече не знам, но преди няколко месеца нашите ми взеха билет за един концерт /а категорично ми бяха забранили да ходя/ ; миналата година съучениците ми ме изненадаха с един огроооомен мечок за рождения ден ; изненада беше, че получих балон с вода, вместо портмоне..от майка ми :Д / бях мъничка, а се беше стъмнило. Мя ме попита "Държиш ли?" и ми метна бомбичката :Д/. Изненада бяха и някои дискове и касетки/на Б.Т.Р например-бях 1-2 клас/.
4.Кое нещо би заличила от живота си? : Мисля, че все още няма такова нещо.
5.Имаш ли вечерен час? : Имам, но не го знам :Д Все още не оставам до късно, че да ми казват кога д асе прибирам.
6.Кой е най-добрият ти френд от форума? : Май Мими.![]()
7.Защо пишеш тук? : Интересно ми е, пък и се 'зарибих' вече..отдавна :Д Мисля, че спомага и за доограмотяването ми.
Не си харесала "Ние врабчетата" ???![]()
Защо? : Знам ли. Малка съм била, не помня вече.![]()
На теб да не ти е харесала? о.О
What you give is what you get!