- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Desi_Etnies
Езици? : Уча английски.
Което ме подсеща... какво работят вашите?: Майка ми работи в TV Plan, рекламен мониторинг, а баща ми превозва разни работи.
![]()
А ти какво смяташ, че ще работиш? : Нямам представа, но имам някакви идеи какво ми се работи.
А ако е покрито?
А не смяташ ли, че самочувствието в разумни граници е двигател и хората, които имат ниско самочувствие, не постигат добри резултати? : Е ако е покрито поне ще има основание..
Но това не оправдава - високото самочувствие винаги дразни.
А пък ако наистина е в разумни граници е допустимо, съгласна съм с теб.
Iztok ili zapad? Zashto? : Изток. На изток изгрява слънцето. По-хубаво е да мислим, че сме от страната на светлината, а не там, където тя угасва.
Chel li si Malkiqt Princ? : Чела съм го, да.
Mislish li, che vseki ot nas ima svoq sobstvena planeta koqto obitava? : Собствена планета..да, така мисля. Понякога имам чувството, че и аз имам своя. И едва ли съм само аз. :>
A roza, koqto obicha? : Розата в случая е едно суетно другарче, което изпълва света му с 'благоухания и светлина'. Гордостта на цветето явно респектира принца и засилва любовта му.![]()
И да, всеки има своя 'роза', която обича.
A vsyshtnost mislish li che toi naistina e obichal svoqta roza ili prosto e tyrsil uteha v boleznenata si samota? : А защо не и двете? По-приятно обаче ми е да вярвам, че той наистина е обичал розата, която всъщност е била единствената му приятелка.
A toi bil li e neshtasten sys samotata si, spored teb? : Не помня толкова добре книгата, но мисля, че е обичал света, в който живее.
Mislish li, che vseki bi mogyl da byde edin Malyk princ ako go pojelae? : Трябва да имаш огрооомно въображение, че да влезеш в образа. Аз за себе си не мога да преценя дали ще успея, камо ли за другите.
Lubim muzikant EVER? Zashto? : Оо, всяка група, която слушам си има незаменими китаристи. Slash както виждаш ми харесва. Richard Hugh Blackmore също. Имам още доооста за учене обаче.
Ako ti kaja da narisuvash edna dusha.... i ti dam prazen list..... kak bi q narisuval? : Всяка душа е различна, за това и всяка рисунка би била.
What you give is what you get!