- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко време?
Ако някой сред четящите няма мобилен телефон, то той ще бъде едно от малкото изключения.
Интересно ми е, на месец по колко време разговори имате? Обичате ли да говорите по мобилен телефон?
Имам 20 минути към МТел и рядко ги пресрочвам. Разговорите ми са кратки. \/
Imam po 500 minuti na mesec i rqdko mi stigat + tova pravq ogromna smetka![]()
Имам по 500 безплатни минути на месец, ама говоря много с другите оператори, а и пиша смс-и като луда, така 4е правя сериозни сметки напоследък![]()
![]()
Робинята на Quench
имам 100 безплатни минути кам mtel и не ми стигат естествено![]()
аз иам 100 мин за глобул..никога не ми стигат..изговарям ги първите дни..и полсе те ми са обаждат![]()
Е, ти си мъж, не се обясняваш много...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Иначе и аз като kPuCkA имам 500мин ии рядко може да останат 40-50мин неизговорени...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Вие сте психопати бе...500 минути и не ви стигат...
Аз 500 минути говоря за цялата година сигурно...може и по-малко даже..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Дам.. изключение правеше един приятел, с когото си говорихме поне по 1 час, ама това беше преди.Първоначално написано от exploitedteen
Но пък много обичам да пиша смс-и.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Разговори за месец по мобилния-не пове4е от 10 минути, предимно с баща ми.
Имам слабост към дълги(двойни/тройни) и зака4ливи смси,които се превъщат в мини-4ат.Около 40-50 на месец.
Не плащам пове4е от 10-15 лева на месец за телефон.Срам,срам за женското племе.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз се въртя около 20 кинта на месец, имам по 60 безплатни минути към трима души и дори не ги изговарям ебати :Д
Ама пиша немалко смси ^^
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Имам 100 безплатни към 3 номера,и почти си говоря само с тяхИначе сметката ми на месец не надвишава 5 лева...не обичам да говоря по тоя телефон
![]()
we give it all.
Омфг... На ваучер съм.![]()
Който между другото заминава за 2-3 дена.![]()
И после пак същата история.![]()
разговорите ....около 300-400 минути на месец, може и повече...плащам по около 30 лева сметка, смс-и не обичам да пише, мързи ме, пък и в разговор може да се каже доста повече. обичам много да говоря по телефона, като нямам какво да правя се обаждам на някой от семейство и приятели...или от лууп(аха, на лууп съм)и си говорим...
и така.
Аз имам 100 безплатни към три номера в м-тел и ми стигат, когато имам разговори към други оператори плащам към 20 лева.
и аз съм на сметка...
рядко говоря по телефона,не обичам кой знае колко,ако говоря,то това трае не повече от 1-2 минутки.
смс-и обаче пиша много.
различно плащам всеки месец-но никога повече от 30-40 лв.
Ми попринцип много обичам да говоря по телефона ... :]] Амаа съм на ваучер ии за тва не говоря xDD И със един ваучер от 5 кинта карам около 2-3 месецаpp
40 minuti kam vsi4ki btk mtel globul i praq kam 40 lv nai malko smetka zariben symmmmmmmmmmmm![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Исках да знам колко говорите на месец, а не кой колко безплатни има. Също и дали ви е приятно да говорите по мобилния.
Аз на месец имам 750 минути безплатни в група и 40 минути към всички оператори. На месец имам около 3 часа разговори. Не обичам да говоря по мобилния.
Някой ще спомене ли колко е вредно използването му?
ся броих 73 разговора до 09.04 имам на Мтелския номер и 28 на Глобулския...иначе говоря според случая, не обичам много много, ама като не можеш да се видиш с някои или няма как да се разберете отнасям 3-4-5 минути, рядко повече
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
exploitedteen, попринцип го имам като идея, но май само веднъж съм го правил. Напоследък много сменям телефони, карти и затва. Инъче мисля да си го следя.
Към Вивател съм. Като заредя ваучер от 20 лв. имам 500 безплатни в мрежата и 20 лева време за разговори към другите. За месец ги изговарям всичките минути.
Аз съм на LOOP 5 ,имам 5лв задължителни които си ги плащам и без да съм говорил ... рядко плащам повече от 5лв точно!Причините са 2 .. едната че говоря само с "лупаджий" (те всички са на LOOP около мен) а другата е че не си падам да говоря много по телефон!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.