- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От кога момичетата трябва да се молят на момчетата?!
Абе ква е тая младеж нашата, откога е навлязло тва че момичето тряа да се моли на момчето, да се унижава и да му лиже подметките !?![]()
![]()
ем такива сме писна ни само ние да тичаме подир вас сега вие гоните![]()
хванал ги е мързелът![]()
someone else...
моля се само на господ а за вас нямам думи вие сами си идвате вече.Ако бях на 15 или 16 можеше и да гоня някоя КАКА![]()
Ако се молиш ти на някое момче и му ходиш след гъза,сама се унижаваш...![]()
абе много зависи от ситуацията...ако говорим за сериозни връзки, при които и двамата са се молили е нормално..все пак там има любов..
Ама за щяло и нещяло да се молиш на някое момче..тъпо ее..
няма ни6то такова има и такива слу4аи но изоп6то не се онижавате по4ете от нас![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
i az sym syglasen... na edno momiche, koeto haresvam, i podaryk za koleda i pratih po poshtata... i buketi sym i podarqval... iiii... bez rezultatno... Ako iskate narechete me glupak ama vypreki vsichko si q obicham.Първоначално написано от kocko
Hahaha sled mom4e 6te ti4am,lani mesec kakto se kazva.![]()
Не е точно така...Всеки както си го направи!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
az sam na mnenie,4e mom4etata sa samo za da dostavqt ydovolstviq na nas momi4etata ....., a ne nie da gi gonim i da im se molim....,4e kakvi sa te pove4e ot nas.....
![]()
На колинееееееееееееее![]()
br br macko super pravilno saglasna s1m i s drugoto deto kazaПървоначално написано от GLeZoRanA
nie sme si vinovni 4e tichame sled tqh pravete se na nedostypni i gledai kak 6te bqgat podir teb
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
щото вие хлатвате по някои батко които не ви обраща внимание дори и за тва се получава, че вие тичате по момчетата, а ако се загледате ще видите че има момчета на вашата възраст които тичат по вас
Kaто му отпуснеш много края... после няма оправия.Контрол му е майката.
^^
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
А кво толкова иска6,нещата се променят.АЗ сам мом4е и пове4е ме кефи аз да си стоя спокоино и те да се лепят:P
И теми4ката е малко смотана де но както и да е.
Да тичам след момче...ХАхАХхАХхАХах NEVER..само ако наистина съм яко влюбена..иначе..не..
То сяко момиче си е различно..едни тичат,се едно е последното момче на земята..а на други им е през кура!!![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
+1 ..ако се интересуват от нас теще ни потърсят..ние така и така си праим кефаПървоначално написано от anito92
![]()
True..true...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
На каквото си постелиш, на такова ще легнеш. Ако позволяваш да ти се качват на главата, защо да не го правят? Нищо няма да загубят, а и хората са такива двулични същества, така че в крайна сметка къде е изненадата, ако съществуват хора, които да се правят на интересни за сметка на други, и такива, които да им угаждат?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
xaxa momicheta kvo si mislite che ste nai krasivite sazdaniq na sveta li omg q malko sa uspokoitee aa she tichame sled vas vii kvi ste da tichame aa da ne ste boginite na krasotata hxahhxahxha OMG...1 savet ne sa priite na mn nedostapni shoto nqma nikoi da vi obarne vnimanie a tozi koito she va zanimava she iska da va prasne 1 pat i da va zaebe kat palen parcal..q sa vzemete v race..mn sa smeq kat varva po centara i kat vidq nqkoe grozno nadyto momiche napraoooo polychavam garch ot smqh hxahxhahxa![]()
![]()
momicheta 1 savet slezte na zemqta i badete normalnii
![]()
![]()
![]()