- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От кога момичетата трябва да се молят на момчетата?!
Първоначално написано от salama
а ти кво? да не си гей? 'кво си мислите че сте най-красивите саздания..' ми и да не сме драги.. 'Саламе' без нас неможете.. просто така е устроен света.. и като те слушам как пишеш си мисля че нещо си се комплексирал...
То че трябва,трябва. ама някой път и често пъти в повечето пъти става точно обратното..![]()
![]()
![]()
![]()
Emi vie ste si vinovni 4e gonite mom4etata , ama do tam vi e akyla da raberete zashtonesym az choveka koito da vi svetna
BIh bqgal zad gyza na nqkoq macka samo ako si zaslujava koeto sam si precenqvam ...
В процес на обработка!!!
Първоначално написано от mElityyy
Абе ... на тебе кой ти каза,че ние се молим на момчетата ?! При всеки това е индивидуално нещо,както каза и ДрЪн-дРЪн
Ако става дума за дълга връзка е нормално единия да се опита да я спаси дали ще е момчето или момичето според мен това няма никакво значение щом искаш да си с даден човек и молене и падане на колене и всичко има. МElityyy ти явно до сега не си обичала истински,а ?
Когато човек ОБИЧА (не говоря за влюбване,защото има разлика) е способен не само на молене !!!
...to be or not to be ..
Ako edno momiche e svqstno i mom4eto sushto e svqstno nqma da ima takiva molenici i unijeniq ....
P.S sry ma flex type neshto ne mi ba4ka
Зависи от момчето и отношенията м/у момчето и моичето като цяло
В днешно време има ли свястни хора ?!Първоначално написано от Vin Diesel
![]()
...to be or not to be ..
къде са тия момичета дето се молят?? аз до ся не съм срещал...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
НИКОЙ НА НИКОГО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ МОЛИ !!! Просто трябва да има консенсус и да се разбират, ако няма - всеки по реда си
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Абе ей.Момчетата ли тряя да ви гоним???Кфо имате цици и яки гъзове ама тва не означава че ние трябва да "се унижаваме и да ви лижем подметките" ....Както казаха :"сега е ваш ред да гонитеПървоначално написано от mElityyy
![]()
--------------------------------------------------------
така е... въпроса е че аз чак сега си осъзнавам грешката със приятеля ми.. и е точно такава...Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Nqkoi kaza che sam gei xhah ne sam gei oshe sa zaglejdam postoqno po momichetata.Vii momicheta ste sviknali da vi se lije gazovete.Ko kat imate hybavi gazove i cici.Te poi4eto momicheta ste kyrvi det staate samo za ebane za nisho drygo koi znai na koi ste lapali.S izraza "Nai - golemite krasavici " imah predvid che nqkvo si simpatichno momiche sa misli za nomer 1 che e nai hybava v sveta.Onaq det kaza che sam kompleksiram moje da si gleda rabotata shoto izobsho ne e taka naprotiv sas samo4yvstvie sam.Ai chao
Izobshto neznaesh kakvo prikazvash moito momi4e , samo det ti se smqh na posta . Q utre kat izlezesh i se ogledai kolko mom4eta s virnati nosove ima ama hubavko se ogledai ! nqma da sa pove4e ot 1-2 na fona na 10 obiknovennni mom4eta tva 4e ti zaglejdash samo tezi si e li4no tvoi problem i sama shte si stradash posleПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
В процес на обработка!!!
Авторката е идиот...това че ти го правиш не значи че останалите момичета го правят...просто спри и Oh God ще се спасим от "великите" ти теми.
Да отговора беше толкова прост...изненадана ли си?
Ei forumna mishko nedei da komentirash po dobreПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
В процес на обработка!!!
Ей "умна мишко" да ми трябва позволението ти? Ако имаш с какво да оспориш казаното от мен...go ahead...please..
Nqmam kakvo da ti komentiram mnenieto draznime che pishesh na Angliiski v BG forum gaden plyh pishi si na rodniq ezik !!!Първоначално написано от GregoryHouse
В процес на обработка!!!
Някъде да е забранено? И мен ме дразнят идиоти ама не ти го натяквам...
А кой пък е казал,че тая роля трябва да я изпълняват момчетата????![]()
За съжаление повечето не сте дорасли до момента, в който ако двама души се харесват, то те го показват един на друг и никой не се прави на недостъпен. Това че не се разкриват веднага е друг въпрос.
iYiuTaKA, и ти пишеш на латиница, така че... присмял се Хърбел на Щърбел.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
xaxaxashto ,ko problem li ima da ni se molite?Shtom momcheto si zaslujava , zashto da ne napravish vsichko vuzmojno toi da e tvoi(pak) ,a ako shte tova da se izrazqva v molene....Puk na avtorkata nz otkude izobshto i hrumvat takiva neshta..tova che tq se moli..emi sorry
.. aide po dobre bez obidi shtoto da ne vi eba maikata nabuzro sega :P
Щото ако момчето си заслужава,няма да кара момичето да му се молиПървоначално написано от OnTheEdge
![]()
xaxa govorish gluposti,qvno nqmash nikakva predstava za otnosheniqta mejdu momche i momiche...ako beshe taka kakto ti kazvash ili po skoro kakto ti se iska da byde,nqmashe da ima intriga v edna vruzka,nqmashe da ima karanici,razpravii i vsichko shteshe da byde "perfektno"....i mnogooo skuchnoo...Po sushtata logika ako nqkoe momche trygne da se moli lichno na teb,znachi ti ne si zaslujavash?Q mi kaji taka li e?![]()
[quote="MaLkaBira"]Първоначално написано от mElityyy
Абе ... на тебе кой ти каза,че ние се молим на момчетата ?! При всеки това е индивидуално нещо,както каза и ДрЪн-дРЪн
Ако става дума за дълга връзка е нормално единия да се опита да я спаси дали ще е момчето или момичето според мен това няма никакво значение щом искаш да си с даден човек и молене и падане на колене и всичко има. МElityyy ти явно до сега не си обичала истински,а ?
Когато човек ОБИЧА (не говоря за влюбване,защото има разлика) е способен не само на молене !!![/quotе]
Съгласна съм,плюс това никога не знаеш кога ще си готов на вси4ко за някога и не може да кажеш,4е никога не може да стане....И аз ма4ках мом4етата,съсипвах ги,но един ден срещнах едно същество,което дори и не си помислях,4е някога ще харесвам дори...после стана така,4е за съвсем кратко време се влюбих в него...оттогава мина мн време...той беше първия 4овек,който ме накара и аз един път да страдам...още си го оби4ам и то не по-малко от преди и не ме е срам да си призная,4е заради него паднах мн,поне си заслужаваше![]()