.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Цитирай Първоначално написано от salama
    xaxa momicheta kvo si mislite che ste nai krasivite sazdaniq na sveta li omg q malko sa uspokoitee aa she tichame sled vas vii kvi ste da tichame aa da ne ste boginite na krasotata hxahhxahxha OMG...1 savet ne sa priite na mn nedostapni shoto nqma nikoi da vi obarne vnimanie a tozi koito she va zanimava she iska da va prasne 1 pat i da va zaebe kat palen parcal..q sa vzemete v race..mn sa smeq kat varva po centara i kat vidq nqkoe grozno nadyto momiche napraoooo polychavam garch ot smqh hxahxhahxa momicheta 1 savet slezte na zemqta i badete normalnii

а ти кво? да не си гей? 'кво си мислите че сте най-красивите саздания..' ми и да не сме драги.. 'Саламе' без нас неможете.. просто така е устроен света.. и като те слушам как пишеш си мисля че нещо си се комплексирал...

Мега фен
    То че трябва,трябва. ама някой път и често пъти в повечето пъти става точно обратното..

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от ...FaShIoN...
    Ако се молиш ти на някое момче и му ходиш след гъза,сама се унижаваш...

Град
    ВАРНА
    Emi vie ste si vinovni 4e gonite mom4etata , ama do tam vi e akyla da raberete zashto nesym az choveka koito da vi svetna

BIh bqgal zad gyza na nqkoq macka samo ako si zaslujava koeto sam si precenqvam ...
    В процес на обработка!!!

Re: От кога момичетата трябва да се молят на момчетата?!

Цитирай Първоначално написано от mElityyy
    Абе ква е тая младеж нашата, откога е навлязло тва че момичето тряа да се моли на момчето, да се унижава и да му лиже подметките !?

Абе ... на тебе кой ти каза,че ние се молим на момчетата ?! При всеки това е индивидуално нещо,както каза и ДрЪн-дРЪн
    Ако става дума за дълга връзка е нормално единия да се опита да я спаси дали ще е момчето или момичето според мен това няма никакво значение щом искаш да си с даден човек и молене и падане на колене и всичко има. МElityyy ти явно до сега не си обичала истински,а ?
    Когато човек ОБИЧА (не говоря за влюбване,защото има разлика) е способен не само на молене !!!

...to be or not to be ..

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ako edno momiche e svqstno i mom4eto sushto e svqstno nqma da ima takiva molenici i unijeniq ....

P.S sry ma flex type neshto ne mi ba4ka

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Зависи от момчето и отношенията м/у момчето и моичето като цяло

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Ako edno momiche e svqstno i mom4eto sushto e svqstno nqma da ima takiva molenici i unijeniq ....
    В днешно време има ли свястни хора ?!

...to be or not to be ..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    къде са тия момичета дето се молят?? аз до ся не съм срещал...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Шумен
    НИКОЙ НА НИКОГО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ МОЛИ !!! Просто трябва да има консенсус и да се разбират, ако няма - всеки по реда си
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Абе ква е тая младеж нашата, откога е навлязло тва че момичето тряа да се моли на момчето, да се унижава и да му лиже подметките !?
    Абе ей.Момчетата ли тряя да ви гоним???Кфо имате цици и яки гъзове ама тва не означава че ние трябва да "се унижаваме и да ви лижем подметките" ....Както казаха :"сега е ваш ред да гоните

--------------------------------------------------------

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    За това сме си виновни ние момичетата...Накарахме ги да си мислят , че са незаменими единствени , непоправими и т.н. навириха носовете и айде... Не ги караш да се чувстват незаменими и пак ще почнат да ти тичкат по дупето .. Толкова са елементарни мъжете...
    така е... въпроса е че аз чак сега си осъзнавам грешката със приятеля ми.. и е точно такава...
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Nqkoi kaza che sam gei xhah ne sam gei oshe sa zaglejdam postoqno po momichetata.Vii momicheta ste sviknali da vi se lije gazovete.Ko kat imate hybavi gazove i cici.Te poi4eto momicheta ste kyrvi det staate samo za ebane za nisho drygo koi znai na koi ste lapali.S izraza "Nai - golemite krasavici " imah predvid che nqkvo si simpatichno momiche sa misli za nomer 1 che e nai hybava v sveta.Onaq det kaza che sam kompleksiram moje da si gleda rabotata shoto izobsho ne e taka naprotiv sas samo4yvstvie sam.Ai chao

Град
    ВАРНА
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    За това сме си виновни ние момичетата...Накарахме ги да си мислят , че са незаменими единствени , непоправими и т.н. навириха носовете и айде... Не ги караш да се чувстват незаменими и пак ще почнат да ти тичкат по дупето .. Толкова са елементарни мъжете...
    Izobshto neznaesh kakvo prikazvash moito momi4e , samo det ti se smqh na posta . Q utre kat izlezesh i se ogledai kolko mom4eta s virnati nosove ima ama hubavko se ogledai ! nqma da sa pove4e ot 1-2 na fona na 10 obiknovennni mom4eta tva 4e ti zaglejdash samo tezi si e li4no tvoi problem i sama shte si stradash posle
    В процес на обработка!!!

Авторката е идиот...това че ти го правиш не значи че останалите момичета го правят...просто спри и Oh God ще се спасим от "великите" ти теми.

Да отговора беше толкова прост...изненадана ли си?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    ВАРНА
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Авторката е идиот...това че ти го правиш не значи че останалите момичета го правят...просто спри и Oh God ще се спасим от "великите" ти теми.

Да отговора беше толкова прост...изненадана ли си?
    Ei forumna mishko nedei da komentirash po dobre
    В процес на обработка!!!

Ей "умна мишко" да ми трябва позволението ти? Ако имаш с какво да оспориш казаното от мен...go ahead...please..

Lupus in fabula

Град
    ВАРНА
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Ей "умна мишко" да ми трябва позволението ти? Ако имаш с какво да оспориш казаното от мен...go ahead...please..
    Nqmam kakvo da ti komentiram mnenieto draznime che pishesh na Angliiski v BG forum gaden plyh pishi si na rodniq ezik !!!
    В процес на обработка!!!

Някъде да е забранено? И мен ме дразнят идиоти ама не ти го натяквам...

Lupus in fabula

А кой пък е казал,че тая роля трябва да я изпълняват момчетата????

За съжаление повечето не сте дорасли до момента, в който ако двама души се харесват, то те го показват един на друг и никой не се прави на недостъпен. Това че не се разкриват веднага е друг въпрос.
    iYiuTaKA, и ти пишеш на латиница, така че... присмял се Хърбел на Щърбел.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

xaxaxa shto ,ko problem li ima da ni se molite?Shtom momcheto si zaslujava , zashto da ne napravish vsichko vuzmojno toi da e tvoi(pak) ,a ako shte tova da se izrazqva v molene....Puk na avtorkata nz otkude izobshto i hrumvat takiva neshta..tova che tq se moli..emi sorry .. aide po dobre bez obidi shtoto da ne vi eba maikata nabuzro sega :P

Цитирай Първоначално написано от OnTheEdge
    xaxaxa shto ,ko problem li ima da ni se molite?Shtom momcheto si zaslujava , zashto da ne napravish vsichko vuzmojno toi da e tvoi(pak) ,a ako shte tova da se izrazqva v molene....Puk na avtorkata nz otkude izobshto i hrumvat takiva neshta..tova che tq se moli..emi sorry .. aide po dobre bez obidi shtoto da ne vi e** maikata nabuzro sega :P
    Щото ако момчето си заслужава,няма да кара момичето да му се моли

xaxa govorish gluposti,qvno nqmash nikakva predstava za otnosheniqta mejdu momche i momiche...ako beshe taka kakto ti kazvash ili po skoro kakto ti se iska da byde,nqmashe da ima intriga v edna vruzka,nqmashe da ima karanici,razpravii i vsichko shteshe da byde "perfektno"....i mnogooo skuchnoo...Po sushtata logika ako nqkoe momche trygne da se moli lichno na teb,znachi ti ne si zaslujavash?Q mi kaji taka li e?

[quote="MaLkaBira"]

Абе ... на тебе кой ти каза,че ние се молим на момчетата ?! При всеки това е индивидуално нещо,както каза и ДрЪн-дРЪн
    Ако става дума за дълга връзка е нормално единия да се опита да я спаси дали ще е момчето или момичето според мен това няма никакво значение щом искаш да си с даден човек и молене и падане на колене и всичко има. МElityyy ти явно до сега не си обичала истински,а ?
    Когато човек ОБИЧА (не говоря за влюбване,защото има разлика) е способен не само на молене !!!
    [/quotе]

Съгласна съм,плюс това никога не знаеш кога ще си готов на вси4ко за някога и не може да кажеш,4е никога не може да стане....И аз ма4ках мом4етата,съсипвах ги,но един ден срещнах едно същество,което дори и не си помислях,4е някога ще харесвам дори...после стана така,4е за съвсем кратко време се влюбих в него...оттогава мина мн време...той беше първия 4овек,който ме накара и аз един път да страдам...още си го оби4ам и то не по-малко от преди и не ме е срам да си призная,4е заради него паднах мн,поне си заслужаваше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си