- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От кога момичетата трябва да се молят на момчетата?!
Az pyk ti go kazvam 4e me draznish i sq po golqm li si ?!Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
В процес на обработка!!!
xaxa toi dali e po-golqm?Ne znaeh che nqkoi ako te drazni ili e idiot,tova znachi che toi se pravi na "po-golqm"...nz mn stranni misli hvyrlqte , chak veche pochvam da se chudq v men li e problema che ne vi razbiram ??![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
Ауе ти добре ли си.. някаде да пиша че аз се моля или нещо просто питам.. мисля че форума е за тва.. да видиш кво ще кажат другите по темата която си задал.. аз компот ли да си отвора че приятелките ми се молят на поразия зареди мъжаги като .. някой от коментиращите.. мисля че за графа 'Любов' темата ми е удачна.. че на някой не му харесва по-добре да малчи и тва е..
mislq che sporyt po tazi tema e napulno izlishen,az samiq ne vijdam nishto losho v tova nqkoi da se moli na drug,ako si zaslujava..bilo to momche ili momiche...tova veche che avtorkata se e molila na nqkogo,sled koeto e osuznala che ne si e zaslujavalo si e nein problem i nishto nqma da promeni s taq tema
ооооо моля ви сееееееееее.. не съм се молила на никого.. не ми се е налагло.. просто питам вас.. никаде не изразявам моето мнение.. тцтц защо аз човек пише тема и ведната той е в топа.. бахти..![]()
xhahxa e kak pyk da ne izrazqvash mnenie...shtom zadavash takiva vyprosi ,znachi tova si go mislish... inache otkyde bi ti doshlo naum-a...
Mомиче с кур ? хмм тва ще да е хермафродит...Първоначално написано от fuck_me_pls
Тuzaro и аз нещо не ги виждам къде са тия момичета дето се молят ...за жалост..
The Spark
Първоначално написано от OnTheEdge
ми дошло ми е на ум .. от лични наблюдения.. имам дълга връзка.. в която само в началото имах проблем но не ми се е налагало да се моля.. а и той не би го позволил.. защото сам знае че въпреки всичко ме обича..![]()
о.. аз не бих направила това.. е ако е на живот и смърт може да си помисля но в никакъв друг вариант не бих се унижавала да моля или да лижа подметките на някое МОМЧЕ ....
Zashto ? Mislish si che e unijitelno li ? A nie ako mislim kato teb ti kvo shte pravish ??Първоначално написано от [B
I nqkoi shte kaje li kade da pro4eta toq "zakon" 4e samo mom4etata trqbva da pravqt pyrvata kra4ka ?
Ama nikoga nqma da mi dadete smislen otgovor na teq vyprosi zatva samo si cheshite ezicite :P
В процес на обработка!!!
Къде са тея момичете бре, я ми дай малко, ебасиПървоначално написано от mElityyy
![]()
мммда !!!Първоначално написано от [B
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
kak taka,vsi4ko zavidi ot momi4eto,ako e sklonna da sniji cenata si do tolkova,4e da pravi purvata kra4ka za vsi4ko s mom4eto,to gre6kata si e samo neina!
Ако я искаш много няма ли да идеш? Тя ако е от срамежливите и се страхува да направи тая крачка.. да си мисли че ще я отрежеш.. и т.н... нз.. прав си.. погледнато и от двете положения пак си прав..Първоначално написано от iYiuTaKA
br br momi4eta samo takaПървоначално написано от vesinka91
6te im ti4ame podir gyza 4e za k1v zor
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
де да бяха помомчетата кат тебеПървоначално написано от maharbal
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Според мен не е унизително да направиш първата крачка,говоря да си признаеш чувствата пред някой,но не и като някое курве да го гониш,да му се натискаш и умилкваш да тръгнете![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Поредната тема момичета срещу момчета и обратно.Много ясно че не е задължително първата крачка да се прави от момчето,но някои момичета си мислят че това си е закон.И ако може,защото в тази тема забелязах много мнения и на момичета и на момчета,че нямало да тичат след момчета или съответно след момичета.Не се правете на толкова оборотни,много ясно че може и да тичате,защото всеки някога си намира майстора,колкото и да не му се иска.Да,това да тичаш след момче/момиче е доста тъпо,но понякога се получава и не можеш да го котролираш.Доста често всеки гледа да е по отгоре и да не е прецаканият и затова се получава така.Често печели този от двамата с по-силният характер,който не му пука какво ще стане занапред и не е влюбчив/а или още не е влюбен/а
zna4i... mnogo sa stranni nqkoi momi4eta... vikat 6to ni6to ne pravi6 kato tq te haresva... em kvo da napraq kato:
1. tq s ne6to pokazala li go e?
2. dori zdravei ne mi kazva
3. ne mi govori
Otkade da razbera 4e ima interes kam men... az da ne 4eta misli...![]()
Тва пък кой го е казал?!?Първоначално написано от mElityyy
Яяя виж ти... Абе никой на никой не е длъжен да ближе подметките... Айде бе, ако някъв такъв ти се изпречи на пътя, подминавай го и толкоз... Те ще ни казват кво да правим... Как ли пък не...
![]()
ami ako nqmam interes... ami ako nqkoq druga gledam... ami ako imam dostatu4no problemi na glavata 4e i neq da gledam...Първоначално написано от yuyuto
prosto... kvo da se prai... ako stane stane... ako ne ne... zdrave da e...