.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79

Hybrid View

Айде сега молби... то ако ставаше с молби работата... ама не е до молбите въпроса.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    кой е казал , че трябва да се молим на мъжете ? момичета не се излагайте те трябва да ни се молят не ние на тях да покажем поне малко достойнство

Град
    in my world!
    vseki si ima harakter az nikoga ne sam ti4ala sled nqkoq mom4e i nqma da ti4am,i kvo e tva razdelenie nikoi na nikoi ne trqbva da se moli ima li razbiratelstvo nqma takiva molbi i gluposti
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от mElityyy
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Авторката е идиот...това че ти го правиш не значи че останалите момичета го правят...просто спри и Oh God ще се спасим от "великите" ти теми.

Да отговора беше толкова прост...изненадана ли си?

Ауе ти добре ли си.. някаде да пиша че аз се моля или нещо просто питам.. мисля че форума е за тва.. да видиш кво ще кажат другите по темата която си задал.. аз компот ли да си отвора че приятелките ми се молят на поразия зареди мъжаги като .. някой от коментиращите.. мисля че за графа 'Любов' темата ми е удачна.. че на някой не му харесва по-добре да малчи и тва е..
    Не го правят 51% от момичетата следователно те не са мнозинство така че не слагай под общ знаменател...кажи конкретна ситуация...така общо може да се спекулира цяла вечност...

P.S. И да не съм добре,но може да отвориш един компот все пак...

P.S.2А за оня със странния ник да по голям съм.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си