- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...Една несподелена любов...
....Здравейте...![]()
Честно казано съм доста объркана и искам съвет,защото тука сичките сте много готинки и приятни хора и наистина давате полезни съвети...![]()
По темата:значи от година,година и половина съм наистина съм влюбена в едно момче...Когато го видя започват да ми пърхат пеперуди в корема,някакси ми става едно много готинко (тези които са го изпитали знаят за какво говоря)...Той е на 19...Попринцип сме от различни компании,но седиме си заедно,говориме си,поздравява ме си се...С неговите приятели си разговарям,но със него не...И в началото той не ми обръщаше внимание,но след това най-добрата ми приятелка,понеже знае че съм много хлътнала по него,беше говорила с него,той й беше казал,че съм много хубава и много сладка,че иска да е с мене,но съм малка,тя го е попилала за кфо съм малка и той просто се е усмихнал....сега наскоро вече почна да ми се усмихва...да ми намигва...праща ми дори и целувки...заговаря ме...подхвърля ми закачливи намеци...няма си приятелка...
Та искам да ви полмоля за някакъв съвет,защото наистина съм много объркана и много влюбена...![]()
Благодаря ви предварително...![]()
Най-добре е каквото той прави към теб ти прави същото към него той не е глупав предполагам и ще се сети че му даваш зелена светлина и ще направи работатаизчакай просто
![]()
щом се харесвате-зимайте се..както се казва,няма какво да губиш..
Ако обаче разликата ви е от сорта на 5-6 години се замисли,защото първо,че имате различни интереси ,различно мислене...он личен опит знами 2ро момчетата на тая възраст мислят предимно за сек..както предполагам си изнаеш..абе ако си на 13-14 не знам дали е толкова рездно да се занимаваш с толкова големи..
![]()
Хм , знае лич овек - може пък да е размислило момчето , щом така смята . На колко си ? ако си на 14 , и има здрав разум човека няма да тръдне с теб , но ако е някой алтав може и да ти се навие . Поне аз мисля така , но до голяма степен си зависи от човека!![]()
Ми...тя работата готова опечена ти питаш какво да правя....
ДаааПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
Животът е адът описан в Библията!
+2Първоначално написано от MiMcHeToOo
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.