.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

Какво ставаааааааааа ;(

Харесвам едно момче,той каза че също съм му симпатична,но за сега сме само приятели.Постоянно се виждаме и някакси ми дава знаци,че ме харесва.Та въпроса ми е какво да направя?Или просто трябва наистина да поговорим насаме

Ух искам найпосле това да свърши и да знам истината МНОГО съм объркана и сам луда по него

ДА поговорете си на 4 очи...
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Плс Дайте ми някви идеи,какво да правя не издържам (Съжалявам,че ви занимавам с моите глупости...)

Щом ти е казал, че има симпатии викни го на кафе а-у и му признай или ... направо му се мятай . Успех!

Цитирай Първоначално написано от AceOfSpades
    Щом ти е казал, че има симпатии викни го на кафе а-у и му признай или ... направо му се мятай . Успех!
    За кафе..мисля,че малко ме е срам,абе направо да си призная МНОГО
    За признаването..казах му вече...

Скачай,кво му мислиш!

Цитирай Първоначално написано от Sladinka_f
    За кафе..мисля,че малко ме е срам,абе направо да си призная МНОГО
    За признаването..казах му вече...
    Викни го у вас..абе излезте някъде двамата..натисни го в некой ъгъл и да види че по-добра от тебе няма

хм

да прави са булките на 4 о4и говорете

Страх ме е да му "скачам",защото ако по някакъв начин ме отблъсне,дори и по заобиколния начин незнам как ще го преживея...ХАРЕСВАМ ГО СТРАШНО МНОГО!!! ;(

Страх ме е да му "скачам",защото ако по някакъв начин ме отблъсне,дори и по заобиколния начин незнам как ще го преживея...ХАРЕСВАМ ГО СТРАШНО МНОГО!!! ;(
    Ако те отблъсне ще паднеш ..
    ЕЕ ти мисли позитивно...щом си му симпатична няя да те изпусне..ма то се вижда че ти траа да праиш първата стъпка..
    Абе ш'се опраите..

Re: хм

Цитирай Първоначално написано от INF3RNO
    да прави са булките на 4 о4и говорете
    булките

е нали е казал, че и той има симпатии ако толкова те е срам почнете по скайп (много по лесно се говори когато те е срам) и като свикнеш на живо и вече го викни на кафе 1 пат след тва ако приеме втори път твой е .

е нали е казал, че и той има симпатии ако толкова те е срам почнете по скайп (много по лесно се говори когато те е срам) и като свикнеш на живо и вече го викни на кафе 1 пат след тва ако приеме втори път твой е .
    Ако някога свикне на живо..щот ако почне с тоя скайп Скайпа няма да е добро решение...!!!!!

Ми да скайпа е най-лошата идея но умирам от срамммммммммм забогааааааааа ;(

Е как щ'е те е срам бееее...мноу се дразня начи..мнои мои фр така са си изпуснали шанса шот ги е срамм..айде положи усилия

Полагам,но някакси се чувствам много неуверена.СРАМ МЕ Е,незнам другите как успяват да се справят с този пуст срам,но аз определено

Ми нищоо уе срам не срам траа да напраиш нещооо..всички други се спраат имат воляя и искат да постигнат нещо ае давай и ти!!!са няма да го изпуснеш момчето щот те е срам..

Ухх мерси много Леле незнам какво ще правя,но трябва да действам вече каквото и да става...не издържам

Да определено действай!!!!

Ае нп и кай кви са резултатите :P

а 1въпрос на колко си ти и на колко е той ??

Ще видя само как точно да действам,защото ако направя някой гаф и оплескам всичко няма да си го простя Някаква идейка

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    а 1въпрос на колко си ти и на колко е той ??

на по 17 сме

Е че аз къде съм тръгнала да ти каам кво да праиш Аз съм малка хаха..
    Ми кажи му,че го харесваш ... питай го дали имаш шанс с него за нещо повече от приятели ииии така

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Е че аз къде съм тръгнала да ти каам кво да праиш Аз съм малка хаха..
    Ми кажи му,че го харесваш ... питай го дали имаш шанс с него за нещо повече от приятели ииии така

Това,че си по-малка не е от значение...просто съм страшно объркана и незнам какво да правя...

еми което мога да ти кажа е да не се бавиш, че по-долу имаше тема "харесвах го, но преди да успея да му призная трагна с друга" . Айде успех ! Просто бъди спокойна дори да се поизчервиш някой момчета (да не кажа повечето) го намират за готино като някое момиче заради тях се изчервява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си