.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    Благоевград

Бихте ли простили?

С гадже е супер,но изневери ли ти!Става лошо- и за него,И ЗА ТЕБ!
    Просто е:не се влубвай,ако не е неизбежно!
    Бихте ли простили на такова действие от гаджето ви и дразни ли ви когато каже,че не е истина! Мислите ли,че след такова действие връзката ви е като бомба,коята чака само момента да избухне?
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

да ти кажа прощавал съм изневяра даже това стана на един мой рожденден изневерими със мой приятел после искарахме криво ляво месец и се разделихме немошах да й имам доверие повече. ако го обичаш много прости му човешко е

Град
    РЮАР
    връзката ви е като бомба,коята чака само момента да избухне
    Всички вр1зки в моя живот са такива...

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив

Re: Бихте ли простили?

Цитирай Първоначално написано от BOOK_FAN
    С гадже е супер,но изневери ли ти!Става лошо- и за него,И ЗА ТЕБ!
    Просто е:не се влубвай,ако не е неизбежно!
    Бихте ли простили на такова действие от гаджето ви и дразни ли ви когато каже,че не е истина! Мислите ли,че след такова действие връзката ви е като бомба,коята чака само момента да избухне?
    Най-омразното ми нещо в целия шибан свят ,никога не бих простил изневяра и определено ще ме издразни ако отрече ,и определено бих прекратил,каквито и да е връзки с този човек.

Град
    варна
    И кога е неизбежно да се влюбиш?!

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Град
    СофиЯ
    Никога няма да простя изневярата!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    Smolqn
    Зависи от случая но попринцип ще простя.
    playin' basketball

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    От много неща зависи но по-скоро съм склонна да простя.. След това обаче какви ще са ни отношенията и дали ще сме заедно за дълго не мога да гарантирам...

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от spenssi
    да ти кажа прощавал съм изневяра даже това стана на един мой рожденден изневерими със мой приятел после искарахме криво ляво месец и се разделихме немошах да й имам доверие повече. ако го обичаш много прости му човешко е
    i na men mi se slu4i s16toto samo 4e be6e na negovoto RD
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Може би за първата изневяра /за която разбера/ няма да 'скъсаме', но ще загубя голяма част от доверието си... и само малко да стъпи на криво следващия път, и няма да ме види повече... независимо колко го обичам и колко ми липсва. Веднъж унижи ли ме... дотук.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    BLAGOEVGRAD

Re: Бихте ли простили?

Spored men ne bih prostila!
    =]

Лесно е да се говори, ако не си го преживял . Но ако имам сериозна връзка и ми изневерят... имам чувството, че ще проста /досата гадни неща прощавах/ и май и това бих сложила към тях... проста работа, ама сложна :P.

Само пълен кръгъл идиот би простил изневяра.След като се случи това от момента в който разберете до края на връзката би трябвало да има окколо 5 сек....Why?Защото хората които истински ни обичат няма да ни го причинят....дори да сте импотентни...

Kids...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

ммм нз... ако съм в настроение може би бих простила
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Мразя, когато отрича, че не е направил нещоооо...
    А по темата.. зависи каква е била изневярата, но може би няма да съм склонна да простя, защото ако се случи веднъж, не мога да съм сигурна, че няма да се случи и втори път...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

ще му простя стига да знам че наистина държи на мен и че въпросната изневяра е станала спонтанно без да е влагал каквито и да е чувства, но ако се повтори втори път ще си помисля сериозно дали искам да бъда с него. Нали знаете когато човек е влюбен прощава всичко (поне аз съм така)

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Има десетки такива теми. Не бих изневерила, долно е. Нито пък бих простила, защото ако някой не е уважил мнението ми, че смятам изневярвата за низка постъпка, не трябва да е с мен! Или по-скоро на мен не ми трябва да съм с него...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Не ми се е случвало ... и не ми се иска да се случи...Ама - не... Мисля, че няма да простя... Бафти наглостта дето трябва я има този, който не само ще ми изневери, ами после ще отрича, след като съм го разбрала... Не, не,не... Определено няма да простя !!

изневери ли ти е*и я във връзката вече
    бий са с пета в гъз и си търси друг
    въпреки, че ние сме си такива и не е гаранция, че няма да намериш същото

Супер фен Аватара на Sarabi
    Не. Не бих простила. Това е най - наглото нещо, което някой може да направи. Това е неуважение към самия него, себе си показва като недържащ на принципите си човек. Което хич не е хубаво (въпреки че в днешното общество сигурно има хора, които дори не знаят какво означава думата "принцип" ). Който иска друго да си ходи при него, защо трябва единия да остане унижен, разочарован и използван ? Не бих простила дори и да има вероятност връзката след това да си продължи нормално, защото не търпя някой да се подиграва с доверието ми. Не стига, че едвам го давам, ами и някой да се гаври... тц.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Според зависи...Но имам чувтството ,че бих простил!

Mi moje bi bix prostila ,no po4ne li da otri4a opredeleno jelanieto za pro6ka iz4ezva .I vse pak ako prosti6 kogato si izgubil ve4e doverie v nqkogo vruzkata vi ve4e e pulna sus sumneniq strax i razo4arovanie tui 4e prosto e bezsmisleno da pro6tava6

Аз бих му простила..!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Благоевград
    Е,аз не му!Но сега разбрах,че имало друго момче,което ме харесва(и аз го харесвах на времето,но той беше в групичката на най-готините,където не можех и да мечтая да влезна),сега съм с него-няма да се отдам на мъка,че сме скъсали със старото ми ,,гадже",както той очаква!Нека му е за урок да не мами!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си