.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Hybrid View

Той ми съсипва живота

zapoznah se s nego predi okolo 2 god roditelite ni ni zapoznaha razbrahme 4e y4im v edno daskalo zapo4nahme da pozdravqvame po koridorite no tazi god az os1znah 4e moite 4ystva sa se promenili az mn go haresvam ne6to pove4e az go OBI4AM i toi go razbara. stana qsno 4e ne mi otvr16ta. no... celiq my klas znae6e 4e s1m lyda po nego i ima6e podvikvaniq i t.n. tfa me drazne6e no ne be6e koi znae kvo dokato predi 2 sedmici az i edna fr sedqhme na spirkata do nas i si lafihme toi i edni negovi fr minaha i az kvo napravih ? POBEGNAH !!!! te se sk1saha ot smeh sk1saha me ot podigravki kvi li ne glyposti ovoriha po moi adres mn plakah no... ot onzi momenta samo kato go vidq v daskalo ili drygade az tr1gvam v obratna posoka (po4ti vinagi) a toi i fr my me sk1svat ot bazik kato me vidqt ne izd1rjam pove4e mlq vi daite mi s1vet prosto az NE MOGA DA GO ZABRAVQ kvo li ne mi minava prez yma dori za samoybiistvo mislq toi me pob1rkva MOLQ VI POMOGNETE MI

Град
    СофиЯ

Re: toi mi s1sipva jovota

Цитирай Първоначално написано от sm_95
    zapoznah se s nego predi okolo 2 god roditelite ni ni zapoznaha razbrahme 4e y4im v edno daskalo zapo4nahme da pozdravqvame po koridorite no tazi god az os1znah 4e moite 4ystva sa se promenili az mn go haresvam ne6to pove4e az go OBI4AM i toi go razbara. stana qsno 4e ne mi otvr16ta. no... celiq my klas znae6e 4e s1m lyda po nego i ima6e podvikvaniq i t.n. tfa me drazne6e no ne be6e koi znae kvo dokato predi 2 sedmici az i edna fr sedqhme na spirkata do nas i si lafihme toi i edni negovi fr minaha i az kvo napravih ? POBEGNAH !!!! te se sk1saha ot smeh sk1saha me ot podigravki kvi li ne glyposti ovoriha po moi adres mn plakah no... ot onzi momenta samo kato go vidq v daskalo ili drygade az tr1gvam v obratna posoka (po4ti vinagi) a toi i fr my me sk1svat ot bazik kato me vidqt ne izd1rjam pove4e mlq vi daite mi s1vet prosto az NE MOGA DA GO ZABRAVQ kvo li ne mi minava prez yma dori za samoybiistvo mislq toi me pob1rkva MOLQ VI POMOGNETE MI
    Дигни си главата.Това момче е пълен боклук,той не те заслужава!Много мразя момчетата,които не оценяват чувствата на момичетата.Следващият път като се срещнете по коридора мини покрай него така,сякаш минаваш край пътен знак!Успех,мила! Надявам се да съм помогнала!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    РЮАР

А защо бягаш ? От какво бягаш, по точно?
    Аз си мисля, че не трябва да бягаш от него... застани като една истинска жена пред него и му покажи, че си силна, с високо вдигната глава, пред нищо спираща се...

btw пост1пката ти да бягаш е много детска... е не те знам на колко години си... но.. за напред недей да бягаш...

това, че той самият поема инициатива в нападките срещу теб е ужасно. Представям си колко те тормозят тези нападки ... не мисля, че можеш да сложиш край на това ... по-скоро то ще отшуми( ако им писне, но това може да се подложи на съмнание) ... опит да го злепоставип би помогнал, но не знам дали ти е останала смелост за това ... преместване в друго училище би помогнало, но те отделя от затвърдени познанства

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    това, че той самият поема инициатива в нападките срещу теб е ужасно. Представям си колко те тормозят тези нападки ... не мисля, че можеш да сложиш край на това ... по-скоро то ще отшуми( ако им писне, но това може да се подложи на съмнание) ... опит да го злепоставип би помогнал, но не знам дали ти е останала смелост за това ... преместване в друго училище би помогнало, но те отделя от затвърдени познанства
    s16tnost edna fr ze 4e razkaza na klasniq mi kvo stava i toi bil besen i kazal 4e na tfa trqa da se sloji krai i 4e 6tql da ni s1bere da ovori i s dvamata ama sq d16terq my e mn bolna i toi ne idva na rabota a dok1to naprai ne6to... az ve4e moja da s1m sv1rila nqkoq prostotiq... tfa ot koeto nqma vr16tane nazad

Град
    СофиЯ
    s16tnost edna fr ze 4e razkaza na klasniq mi kvo stava i toi bil besen i kazal 4e na tfa trqa da se sloji krai i 4e 6tql da ni s1bere da ovori i s dvamata ama sq d16terq my e mn bolna i toi ne idva na rabota a dok1to naprai ne6to... az ve4e moja da s1m sv1rila nqkoq prostotiq... tfa ot koeto nqma vr16tane nazad
    аааа,я недей да правиш такиа глуости!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    аааа,я недей да правиш такиа глуости!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

da ama az ne moga da izd1rja

мии бих казал че той е жалък! и мисля че той не заслужава изобщо вниманието ти. бе остай го да прай квоти си иска. ти определено заслужаваш нещо много повече! тей че горе главата.

Mom4eto opr ne si zaslujava ohh tajno mi stana za teb gorki4kata ;( (hug) kaji im mainata vi li4i si 4e vob6te ne se zamislqt kakvo ti pri4inqvat kreten4eta

ГЛАВАТА ГОРЕ!
    Да не ти пука за това момче,ДА НЕ ТИ ПУКА!
    Продължаваш напред и тфа е... Относно тфа че си избягала,наистина е доста детско и тъпо .. защо го направи?Недей да бягаш от съДбата .. тфа е,не можеш да я промениш.
    Не обръщай внимание на подигравките им.Минаваш си покрай него все едно нищо не е станало кат първата пичка и тфа е.Прави се че си непокист и тфа е решението .. с времето наистина ще престане да ти пука.Иска време-да ... но само недей да мислиш за самоубийства и глопости,няма да решиш проблема а ще избягаш от него,а тфа бягане може да е завинаги така че Вдигай глава и продължавай напред без да мислиш за него.Опитай се да забравиш момента от живота ти свързан с него.УСПЕХ!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Hm... Nedei da bqgash gledai s gordo Vdignata glava... shte doide vreme i toi shte si razbere greshkata... apak i neznam kak pozvolqvash da ti se smeqt... az specialno bih otishla i na si4kite po edin shamar...tapaci.. sha ti se podigravat s 4ystfata... kak ne sam tam... hm... ne te zaslujava opitai se da go zabravish znam 4e spored teb e nevyzmojno no vremeto lekyva.. Uspehi i gore glavata

Град
    Targovishte

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Дигни си главата.Това момче е пълен боклук,той не те заслужава!Много мразя момчетата,които не оценяват чувствата на момичетата.Следващият път като се срещнете по коридора мини покрай него така,сякаш минаваш край пътен знак!Успех,мила! Надявам се да съм помогнала!
    taka e
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

sm_95 каза : s16tnost edna fr ze 4e razkaza na klasniq mi kvo stava i toi bil besen i kazal 4e na tfa trqa da se sloji krai i 4e 6tql da ni s1bere da ovori i s dvamata ama sq d16terq my e mn bolna i toi ne idva na rabota a dok1to naprai ne6to... az ve4e moja da s1m sv1rila nqkoq prostotiq... tfa ot koeto nqma vr16tane nazad

molq te ne pravi nikfi gluposti shtot i az sum pravila mnogo i to...rqzah veni pih hapcheta....probvala sum i otrova za mishki ne pomaga ne padai pod nivoto si druj glavata gore makar da kloni nadolu za da mu dokajesh che ne ti puka nito za napadki nito za nego....naplachi se kogato si samichka i neka drugite ne znaqt...
    По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!

Аве... колко е голям този? Ако ти си шести клас, а той седми... най-вероятно няма да го видиш повече.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    izvinqvai ti si 95 da ne bi da iskash da se omujvash za nego??

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Постъпката ти да бягаш от него-е много детска...!
    Така няма да можеш да го спечелиш..!
    Я си вдигни главата и застани пред него..без да бягаш,няма от какво Няма смисъл да те ск1сват от подигравки..
    покажи и им,че си силна..пък вече щом знаеш,че нямаш шанс с него..просто нз някакси се опитай да го забравиш...
    Ее няма да ти е лесно,но кво да се праи..опитай още малко... почакай..
    и ако нищо не стане го зарежи..няма смисъл да си губиш времето с момче на което си му безразлична (защото ти си му точно такава според мен) сори,но тва е мойто мнение!!
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    За съжаление в днешно време никой не се интресува толкова от мнението и чувствата ни, повече отколкото от това какво казваме. Ако се случи нещо подобно в негово присъствие - кажи нещо от рода на "Ти какво, нима се смяташ за достатъчно велик, за да те харесевам?" 100% ще сринеш амочувствието му. Той е боклук, а ти така или иначе няма да го имаш. Забрави го. Не си струва.

Цитирай Първоначално написано от justme__
    ne ne iskam da se om1jvam za nego

Град
    somewhere over the rainbow
    Всяко чудо за 3 дни.Утре ще си намерят някой друг с когото да се закачат.Проблема не е в теб,а в това ,че фр-тата на твоето момче са простаци.

нито ще е първият , нито последният. Дигни главата и следващи път като почнат да ти се подиграват, тръгни срещу тях с някоя твоя фр под ръка , и почнете да се хилите и се прави че не ти пука. Не си заслужава да се тормозиш

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от justme__
    ne ne iskam da se om1jvam za nego
    iskah da kaja 4e ne razbiram momi4etata na tvoite godini koito se vlubvat i se samonaranqvat sami4ki ne vzimai ne6tata tolkova navutre
    toi moje i da ne e tolkova gaden kolkoto go opisvash
    golqma 4ast ot slu4va6toto se e zaradi priqtelite mu spored mom4eto koeto haresvash ne si zaslujava da pokaje naistina kakvo 4uvstva kum teb/ ako izob6to 4uvstva ne6to / znaesh kak stava kato nqkoe mom4e haresva momi4e osobeno v 6-7 klas trugvat sluhove sre6tu nego ot "priqtelite" mu
    toi si e kazal 4e ne si zaslujava samo za6toto posle 6te zapo4nat podigravki ot strana na priqtelite mu/ do kolko sa istinski e drug vupros no na tezi godini tova e normalno vsi4ki se mislqt za priqteli a te vsu6nost samo se "dvijat" zaedno i 4akat koga da si zabiqt noj v gurba/

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

hmmm.... tova spored men koeto pravite e dosta naludni4avo i glupavo....ti go haresvash no bqgash ot nego ...no qvno ne qvno sig sam 4e i toi te haresva no tai kato ste o6te tvarde malki i ne e sviknal tyko taka da izrazqva 4ustvata si kam momi4etata i osobeno kato znae 4e ima takova koeto go haresva....a tai kato malkite mom4eta 4e i vse o6te golemite sa mn podatlivi na "priqtlskoto" mnenie sa re6ili 4e trqa mu naleqt "akal" v glavata i da po4ne da te obijda 6tot razbira6 li golemiq majkar....samo edno moga da ti kaja ne pravi gluposti toi te haresva ....no ti ne go razbira6 te taka ot malki zaribqvat i ne im pravi vpe4atlenie 4e izglejdat kato klouni no spoX kato izrastvash s vremeto 6te razbere6 4e tova sa palni gluposti samo ti kazvam ne pravi prostotii 6toto posle moje da e tvarde kasno... izlizai s priqteli gledai si jivota i hi4 da ne ti puka ...6te sre6tne6 o6te suma ti i mom4eta..i kade kade po hubavi i dobri aidi upseh mila :P

Re: Той ми съсипва живота

A ne takiva misli nedei si pravi truda da gi mislish molqti se
    A kato go sreshnesh shte se razminavash kakto predi i tova e a te kakvo to si iskat da pravqt po tozi na4in kudeto go odbqgvash ti si pokazvash slabata strana i te znaqt i zaradi tova go pravqt. ili se napravi na po silna ot tqh i tova e, no ne mi haresva tova koeto si go mislila ne e hubavo spored men oshte si mlada i kolko po - hubavi momcheta shte sreshnesh prez jivota si ne si zaslujava za 1viq haresan da si mislish takiva misli da se s*****vash nikoga zaradi ljubov ne e reshenieto da se oturvesh...

BMW -> Beautiful car!!!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    А защо бягаш ? От какво бягаш, по точно?
    Аз си мисля, че не трябва да бягаш от него... застани като една истинска жена пред него и му покажи, че си силна, с високо вдигната глава, пред нищо спираща се...

btw пост1пката ти да бягаш е много детска... е не те знам на колко години си... но.. за напред недей да бягаш...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си