.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Tova koeto moga da ti kaja e 4e toi ne si zaslujava,no i da iska6 nqma da spre6 da go obi4a6 dokato ne se poqvi nqkoi drug v tvoq jivot.No spored men pravi6 edna ogromna gre6ka-tva 4e bqga6 kato go vidi6!!!Prosto tva e vazmojno nai tapoto ne6to (s izvinenie) ,kogato toi idva kam teb vdigni si glavata i ili gledai napred ili go pogledni v o4ite i s tova mu dokaji 4e ne ti puka.I kogato naprai6 tova ,toi 6te razbere 4e na teb ne ti puka ot ni6to i koi kvito bazici iska da xvarlia,na teb ne tria ti puka pred horata.vka6ti pla4i kolkoto iska6 no navan si sloji maskata na 6tastlivec i.... Jivei...bez tova mom4e!!!!uspeh4eta :P

Я по-кротко. Детска й била постъпката. Ами да, та тя е дете, не може да очаквате, че ще разсъждава като вас. И едва ли е тръгнала да се жени за него, но все пак момичето някак си може би има някакви чувства към него. Нещо май всички тук забравихте, че не сте се родили на по 20 години.

Така, не бягай от него. Когато те обиждат, обиждай и ти. 13 годишните с друго не се оправят. Общо взето, не показвай, че те е грижа, не им оставай длъжна.
    А не можеш ли и с майка си да говориш, от там тя да говори с неговата?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Вместо да бягаш следващия път иди и му вкарай един език да видим ще ти се подиграят ли....Въпреки че най вероятно да тъй като си 13 годишно ХЛАПЕ и сте глупави деца...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    emi nz... 6toto ne iskam da zamesvam roditeli....

Ей,горе главата!Престани да бягаш като го видиш.Подминавай го.Все едо не го забелязваш.Прави се ,че ти е безразличен и така.Като видят ,че не се интересуваш от него ще те оставят на мира.И не си и помисляй за самоубийство!
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    emi nz... 6toto ne iskam da zamesvam roditeli....
    Хубаво е да си самостоятелна, но в случая подкрепата на родител е най-удачна. Просто за сега не можеш сама да се оправяш.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Я се стегни..
    The Spark

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    И кое от това е съсипване на живота. Имаш си родители, имаш си крайници, не просиш. Ебаси. НЯМАШ рак/спин/чума/туберколоза(да чукнем на дръво)
    Брат ти не членува в Ал'кайда.

Егати колко е съсипан животът ти.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    У вас
    Каквото и да ти говорят всички, най-правилното решение е да покажеш безразличност. Не само ще спрат нападките, но той ще започне да тича след теб. Малки сте все още, разбира се, за да се задълбочи нещо между вас. Всеки преминава различно първата си любов явно това е твоята такава. Неговата постъпка отговаря на годините му. Нека не ти пука. Престани да обръщаш внимание на каквото и да е и резултата ще е налице.

Успех.

Е и кво кат го харесваш,кво като го обичаш,нима е не човешко ??? Нима е грях,кво да не си обила човек...
    Я се стегни малко,горе главата вървиш си по коридора и ако съвсем случайно го видиш или не го погледждаш или се обръщаш на другата страна и не му обръщаш внимание...Тва е начина....

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    И кое от това е съсипване на живота. Имаш си родители, имаш си крайници, не просиш. Ебаси. НЯМАШ рак/спин/чума/туберколоза(да чукнем на дръво)

НЕЩО ПРОТИВ АЛ'КАЙДА ЛИ ИМАШ?!!
    The Spark

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR

Много убиват.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

абе ти ЖЕНА ли си или какво? бъди горда,имаи самочувствие!!защо е нужно да бягаш,като можеш да до погледнеш в очите,да му подсмихнеш нагло и да го отминеш.??само напред бе човек,раздаваи го по-тежкарската :P
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Повече от фен
    em spored mene ti si si vinovna... za6toto si trygnala da bqgash kato go vidish... sledvashtiq pyt kogato go vidish mini pred nego nafukata i naduta i nedei da bqgash i toi i negovite fr nqma da imat za kvo da te bazikat ve4e. A tova za samoubiistvoto e brutalno... kak moje da iskash da se samoubii zaradi nqkvo typo mom4e, kazvam typo 6toto se e dyrjal s teb taka... ako si 95 tolkova mom4eta 6te minat i zaminat i ti zaradi vsqko edno ot tqh ne moje da iskash da se samoubiish... uSpehch3tYy

като продължаваш да бягаш само му даваш повод да те подиграва. върви си нормално и готово ще го забравиш все някога ма първо трябва да поискаш да го забравиш... янма как иначе
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR

Много убиват.
    Ако няма смърт/войни ресурсите на земята ще се изчерпат. Като започнем от петрола, който така или иначе скоро ще свърши и ще настъпи криза на световния пазар, който ще доведе до още по-голяма инфлация, защото без транспорт всички цени ще се вдигнат.Също така замърсяването на околната среда ще се увеличи, което ще доведе до увеличаване на глобалното затопляне и разтапянето на ледниците.Също така питейната вода за пиене ще се изчерпа и от всички факти до тук следва, че всички ще умрем ако няма смъртност :>
    The Spark

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Сама си си виновна, не той ти съсипва живота... А и ако наистина си набор '95, не се изненадвам от поведението ти - на 13 си още едно хлапе, напълно неориентирано в живота, че даже да може да каже дали обича някого, или не. Както и не знае как да отстоява позицията си и да защитава избора си.
    И да ти напомня, че някои хора са измислили запетайките специално за да може писмената реч да е по-разбираема. Да не говорим, че след като човек е свикнал от по-малък да чете български на кирилица, латиницата му изважда очите.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Re: Той ми съсипва живота

zapoznah se s nego predi okolo 2 god roditelite ni ni zapoznaha razbrahme 4e y4im v edno daskalo zapo4nahme da pozdravqvame po koridorite no tazi god az os1znah 4e moite 4ystva sa se promenili az mn go haresvam ne6to pove4e az go OBI4AM i toi go razbara. stana qsno 4e ne mi otvr16ta. no... celiq my klas znae6e 4e s1m lyda po nego i ima6e podvikvaniq i t.n. tfa me drazne6e no ne be6e koi znae kvo dokato predi 2 sedmici az i edna fr sedqhme na spirkata do nas i si lafihme toi i edni negovi fr minaha i az kvo napravih ? POBEGNAH !!!! te se sk1saha ot smeh sk1saha me ot podigravki kvi li ne glyposti ovoriha po moi adres mn plakah no... ot onzi momenta samo kato go vidq v daskalo ili drygade az tr1gvam v obratna posoka (po4ti vinagi) a toi i fr my me sk1svat ot bazik kato me vidqt ne izd1rjam pove4e mlq vi daite mi s1vet prosto az NE MOGA DA GO ZABRAVQ kvo li ne mi minava prez yma dori za samoybiistvo mislq toi me pob1rkva MOLQ VI POMOGNETE MI
    Темата ти е озаглавена,че той ти съсипа живота.А от текста се разбира,че ти сама си си го направила като си побегнала.Ясно,че ти не можеш да контролираш чувствата си ,също в такива моменти не си могла да мислиш много трезво.И е нормално да се подиграват - все пак са малоумни момчета.Ама на всеки са му се смяли за нещо ,но пък едва ли някой е тръгвал да се самоубива за това Знаеш ли?Защо не започнеш и ти да смееш просто и да си избиеш от главата идеята,че са ти сасипали живота,защото тази случка по никакъв начин не ти е съсипала живота!Спри да се оплакваш,вдигай главата горе и да не ти пукА!Покажи им ,че си силна!

защо бягаш ?
    така само го караш да се държи с теб гадно просто не му обраяаи внимание и готово все пак не е единствения

imam 4ustvoto ,4e si mn malka da govori6 za lubov...avatara ti e 95 ....smis qvno si nqkude na 12/13 .no da kazva6 ,4e ti provalq jivota ili tam kfoto be6e ...e pulen smqh....sorka ama ot moi pogled izglejda ,4e ti si vtulpqva6 NE MOGA BEZ NEGO i t.n....ami uspeh
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Град
    В далечината... еййй там ;]

Re: Той ми съсипва живота

[quote="sm_95"]kvo li ne mi minava prez yma dori za samoybiistvo
    WTF ?!!?! самоубийство заради някакав глупак ... ама то и ти не си поплюваш - да побегне като го види ?!?!! К'во е т'ва е !?!!? Скасвали те от подигравки ... че ти кой клас си 2-ри ? Повече ник'во внимание на тоя и кат го видиш го подминавай (не бягай) ! Ако ще отзаде ти да те псуват на майка ник'во внимание !!!!! Ще видиш сами ще спрат ;]
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

tragni s nqkakvo dr mom4e nezavisimo 4e ne go haresvash .. abe nqkakav simpati4en kolkoto ei taka za pred horata..ili ako hodish nqkade na disko ili na kupon i toi e tam za 1 ve4er da si s nqkoi..taka she im zatvorish ustata..nqma kak .. pak i kvo da ne ste 6 klas 4e takia raboti da stavat smisal odigrackite im ti da pobqgnish.. ?! .. edin pat bqh na klub4e i bivshoto i negoviq fr sedqt i az minavam do tqh pozdravih gi i priqtelq mu me drapna za rakata i se razvika znam 4e si luda oshte po nego.. az se zasmqh i kazah ti si lud be ! na bivshoto mu stana malko neudobno..sled 3 min po4nah da se natiskam s edin..i 2 4asa ne se sprqhme..sled ttva vs bqha ei taka ..ottogava dr-gi takia podobni otdzivi nqmashe .. taka 4e.. ;] zatvori im ustata nabarzo hxah ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    Благоевград

Re: toi mi s1sipva jovota

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    zapoznah se s nego predi okolo 2 god roditelite ni ni zapoznaha razbrahme 4e y4im v edno daskalo zapo4nahme da pozdravqvame po koridorite no tazi god az os1znah 4e moite 4ystva sa se promenili az mn go haresvam ne6to pove4e az go OBI4AM i toi go razbara. stana qsno 4e ne mi otvr16ta. no... celiq my klas znae6e 4e s1m lyda po nego i ima6e podvikvaniq i t.n. tfa me drazne6e no ne be6e koi znae kvo dokato predi 2 sedmici az i edna fr sedqhme na spirkata do nas i si lafihme toi i edni negovi fr minaha i az kvo napravih ? POBEGNAH !!!! te se sk1saha ot smeh sk1saha me ot podigravki kvi li ne glyposti ovoriha po moi adres mn plakah no... ot onzi momenta samo kato go vidq v daskalo ili drygade az tr1gvam v obratna posoka (po4ti vinagi) a toi i fr my me sk1svat ot bazik kato me vidqt ne izd1rjam pove4e mlq vi daite mi s1vet prosto az NE MOGA DA GO ZABRAVQ kvo li ne mi minava prez yma dori za samoybiistvo mislq toi me pob1rkva MOLQ VI POMOGNETE MI
    Дигни си главата.Това момче е пълен боклук,той не те заслужава!Много мразя момчетата,които не оценяват чувствата на момичетата.Следващият път като се срещнете по коридора мини покрай него така,сякаш минаваш край пътен знак!Успех,мила! Надявам се да съм помогнала!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Супер фен
    Остави го!НЕ му обръщай внимание.Нека се базикат и да се смеят ... ще съжалява след време.Всичко се връща!И аз много обичах едно момче и всички знаеха,но разликата беше,че не ме подиграваха,а ми казваха,че съм била тъпа,за да се занимавам с него толкова време.Е ... и аз као го видех незнаех каде да се дяна ... и ми минаваха много глупости през главата .... но един ден се събудих с ясната представа за това какво искам .... и го постигнах!За това ... дигни високо глава и не им обръщай жнимание!Успехи мила и само напред ...
    Обичам те <3 !!!

според мен не бягай от него като го видиш,точно обратното направи се че не го виждаш,дръж се безразлично и ще видиш че ще престанат да ти се смеят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си