.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Значи...Първо:Било е адски тъпо да побегнеш.Второ: След като и той те обижда,значи е пълен задръстеняк.Трето:Забрави го ! Дори да не можеш да спреш да го обичаш,поне го прикривай! Моята история е подобна:Харесвах едно момче,с него почти ходехме и накрая той реши,че съм бебе и тръгна с друго момиче,с което ходи 2 седмици.През ова време аз все още го исках,но само най-добрата ми приятелка знаеше. Мина се известно време,започнах да се обличам по-така .. да се водя с по-готина компания и я виж тиии : Той реши,че съм много хубава.Наскоро ми каза,че много съм се разхубавила,че съм се променила,че ме искал отново и т.н. а аз му овърнах "И точно защото съм се разхубавила мислиш ли,че ще те поискам пак ?!" Той ме гледаше като треснат ! А аз се почувствах толкова добре,че не мога да го опиша с думи.И сега все още го ОБИЧАМ,но знам,че ще ми мине апък и така се чувствам под-бре като знам,че мога да го имам когато си поискам ! Бас ловя,че така ще стане и с теб !
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

K'vo da ti kaja,be devoi4e...Durji6 se pove4e ot glupavo i detinski!
    1.NQMA da go vpe4atli6 i suotvetno da go spe4eli6 s tezi "pobqgvaniq" i s tazi proqva na slaboharakternost ot tvoq strana!
    2.Toi qvno nqma 4ustva kum tebe,za da se durji po podoben na4in..
    3.za da iztrie6 srama ot 4eloto si,vdigni glavata si i se izpravi lice v lice s nego i priqtelite mu!Kogato gi vidi6 mini pokrai tqh s usmivka,ne e garanciq,4e ot purviq put ne6tata 6te se opraavqt,no s vremeto i tova 6te stane!Aide i umnata...puk ako ne umnata rusata

да ви серЕм на проблемите

бе всичко ще отшуми, ко са тревожиш. Още малко остана и годината свършва. Повярвай ми след ваканцията абсолютно никой няма да си спомня за тая случка

Re: toi mi s1sipva jovota

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    А защо бягаш ? От какво бягаш, по точно?
    Аз си мисля, че не трябва да бягаш от него... застани като една истинска жена пред него и му покажи, че си силна, с високо вдигната глава, пред нищо спираща се...

btw пост1пката ти да бягаш е много детска... е не те знам на колко години си... но.. за напред недей да бягаш...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ти си луда... Що не ми е на мене тоя дрислио леле луд ше го направя! Кво те интересува кво говорят смотаните му приятели ? Сама си направи изводите колко са зле и той, и те щом се държат по тоя начин... И кви самоубийства, кви 5 лв ?! Я се стегни !!! Имай малко самочувствие бе девойче... как ше бягяш от някъв вчерашен пикльо ? Я вдигай главата горе и минаваш покрай тия мърльовци се едно не съществуваш.. Хвани се с някоя твоя приятелка и като минете покрай тях се смейте, говорете си...се едно тия не ги виждате. Кво ше им се даваш на такива... Мале тва ако е на мене училището ше им стане тясно казвам ти
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    София
    Я не се излагай!!!!!Не знам на колко години си,ама това е временно,вярвай ми,всеки минава през такова нещо,не мисля че ще си живееш с мислите за него,знаеш ли колко бързо ще те пусне тая мисъл!!!В момента щом някое момче прояви интерес към теб,веднага ще го забравиш оня,защото ти нямаш за какво да го помниш,какво е направил за теб????нещо мило или нещо добро....?????не,така че няма от какво да се плашиш,сама ще видиш колкото и да не ти се вярва???Успехчета
    Никога не забравяй кой си!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Иска се малко мозък, но навреме да ти дойде. Защо по дяволите рипна едногодишна тема?
    Нито поста ти е смислен, нито авторката ще му обърне внимание....

Дразня се от индивиди като теб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Иска се малко мозък, но навреме да ти дойде. Защо по дяволите рипна едногодишна тема?
    Нито поста ти е смислен, нито авторката ще му обърне внимание....

Дразня се от индивиди като теб.
    Sorry пич,не съм обърнал внимание
    Ама не мислиш ли че не беше нужно да се изказваш така?Какво съм ти направил?Не съм обърнал внимание просто и за това?Имах друго мнение за теб относно темата за Как да се харесаме на момиче или нещо от рода,ама явно.......

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от lamugata1
    Ама не мислиш ли че не беше нужно да се изказваш така?Какво съм ти направил?Не съм обърнал внимание просто и за това?Имах друго мнение за теб относно темата за Как да се харесаме на момиче или нещо от рода,ама явно.......
    А как да се изкажа - браво, невероятен си че дигна тема от миналата година? Гледай и мисли преди да направиш нещо. Дразнещо е да видиш рипната едногодишна тема.

Dr. Gregory House

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lamugata1
    А как да се изкажа - браво, невероятен си че дигна тема от миналата година? Гледай и мисли преди да направиш нещо. Дразнещо е да видиш рипната едногодишна тема.
    Не е казано че трябва да скачаш от кеф,а и не мисля че ти си този който ще ми каже на мен да мисля,просто не съм обърнал внимание че е стара ок?И не се прави на много знаещ,защото освен че не си и се излагаш,вчерашен пикльо

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не той,а ти си сасипваш живота.Не мога да разбера,защо хората са толкова дребнави.
    Какво ти пука какво мисли или говори по твой адрес?Защо трябва да се влияеш до такава степен от неговото или което и друго мнение да е?
    Живей си живота и да не ти пука,много скоро ще забравиш случилото се и ще се смееш на него,като на някакво приключение.

Град
    В мислите на хората
    Оу..още един който ще споменава майка ми. Ще взема да и отворя фен клуб

Dr. Gregory House

Град
    София
    Оу..още един който ще споменава майка ми. Ще взема да и отворя фен клуб
    Майка ти няма нищо общо и не съм от тия където ги споменават просто се подразних че така реагира заради нелепата ми грешка да не погледна датата айде със здраве

спри да му праиш евала на тос кавал след 2 - 3 дена сичко ше се забрави. апак ти никога не бягай - единствения начин да се пребориш е да минеш покрай въпросният индивид, без дори да ти се промени изражението, даже отвътре да ти гори, няа показваш

Град
    Los Angelis,California

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Никой не е перфектен .. просто почваш да го правиш луд като го видиш ... като те базика .. базикай го и ти .. и повярвай ми ... много е гадно да те габарка .. момиче ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си