.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Това е въпроса.

When you can't be with the one who love, will you stay with the one who loves you?

Mоя случей е такъв. Не мога да съм с момчето (бившия ми), което искам по много причини. Превъзмогнах го, вече не плача за него. Приех, че няма да сме заедно или поне не сега. И една вечер, импулсивно тръгнах с момчето, с което си прекарвах страхотно. Имам някакви чувства към него. Но сме много от скоро заедно, за да съм зачеркнала напълно бившия си. А сегашния ми вече ми казва, че ме обича. А аз не го чусвтвам това (заедно сме от 23 дни) и не знам дали ще го обикна. Страх ме е да не го нараня. Таа замислих се, дали няма да е по-лесно, ако скъсам с него и си стоя сама докато напълно забравя бившия. Или да си остана с човека, които ме обича и ме кара да се усмихвам.

Моя съвет е определено да останеш с човека ,който те обича и кара да се умихваш дай му шанс ..може скоро да не се намери такъв човек.. а само някви използвачи!
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

Мега фен Аватара на Blab
    Егоистична садистка.

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Егоистична съдистка.
    И защо да е "егоистична съдистка"? Защото се опитва да бъде щастлива ли? Или защото се опитва да продължи напред? Какво трябва да направи според теб? Да стои и да се депресира, да плаче денонощно по една отминала любов или да му се моли да се върне...

А за авторката: Дай шанс на сегашния си...може и да успее да ти върне любовта. Продължавай напред.
    Едно изгубено момиче...изгубено в мечти...

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    остани с него, но много внимавай да не го нараниш..
    няма смисъл да късата щом те обича..после ще си кажеш 'Защо бях толкова тъпа...той ме обичаше а аз само щот не съм превъзмогнала оня бившия..'
    сега си бъди с него..освен ако не се стигне до момент в който да искаш да крещиш 'Махни сеее искам си бившия..'
    тогава вече може да му кайш чао..
    но сега няма смисъл..
    П.П аз съм в почти същото положение..искам друг..но понеже няма начин се примирявам с човека който ме обича..и се старая..дори понякога се насилвам...(то и от там идват изневерите )
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Paradise
    Егоистична садистка.
    Честно казано- съгласна съм. За какво тръгваш с някого без поне наистина да искаш да си с него? Кви са тия проби и глупости? Вдъхваш на някого надежда, че има шансове и го правиш щастлив и после сриваш всичко за него...
    Моят съвет: Опитай се все пак. Може пък да си щастлива с него малко по-късно, когато загубиш всякакви чувства към бившия.

Мега фен Аватара на Blab
    Защото в стремежа си на теб да ти е гот, не е честно да заблуждаваш и съответно - нараняваш другиго.;

Не му вдъхвам съвсем напразни надежди, защото имам чувства към него. Налице се пеперудите в стомаха, когато ми звънне или го видя. Но определено не го обичам- само от 20 и няколко дни сме заедно, как да го обикна толкова бързо. Пък и още изкоренявам чувствата към бившия си. Но може и да си права може и да съм "егоистична съдистка"...

Град
    Пловдив
    Егоистична садистка.
    damn right!
    -- -- --

Не мисля, че си съдистка, а още по-малко егоистка.В крайна сметка всеки гледа на него да му е добре, а на теб ти е добре когато някой ти показва, че те обича и е готов на всичко за теб, нали ? Няма страшно, ако той се държи добре към теб и ти напомня за чувствата си ежедневно ( и разбира се, ако е хубав ) няма начин да не се влюбиш

Мега фен Аватара на Blab
    ^пикла!

Супер фен
    Мисля, че няма смисъл да оставаш с това момче, с което си в момента. По-добре сега да го нараниш, отколкото да продължаваш да го баламосваш. И за теб, и за него ще е по-добре. Дай си време.
    nicolepcd

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Обичай човека който те обича ... не този който те привлича !
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

бъди с момчето, което те обича... и което те заслужава... изчакай още малко и то времето ще покаже
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ето затова преди да тръгвам с някого съм сигурна, че съм забравила всеки друг
    В гадно положение си..
    Опитай се наистина да забравиш за бившия! Ако не успееш, то може би няма нужда да лъжеш сегашния си приятел..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Егоистична садистка.
    Тъп/а идиот/ка. - основателно колкото и твоя коментар

По темата ...защо да не бъдеш може и да те направи щастлива, сори няма как да знаем трябва да рискуваш.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Шумень
    Цитирай Първоначално написано от Polska
    Егоистична съдистка.
    И защо да е "егоистична съдистка"? Защото се опитва да бъде щастлива ли? Или защото се опитва да продължи напред? Какво трябва да направи според теб? Да стои и да се депресира, да плаче денонощно по една отминала любов или да му се моли да се върне...

А за авторката: Дай шанс на сегашния си...може и да успее да ти върне любовта. Продължавай напред.
    То хубаво да се опитва да бъде щастлива, но трябва ли да наранява нечии чувства, щото най-вероятно точно тва ще се получи между сегашния й приятел, когото не харесва.
    Бъдете щастливи, но не за сметка на нечие нещастие.
    Щом не изпитваш най-малко привличане към него, няма защо да го лъжеш и да се насилваш...
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

...зависи дали можеш...ако си от този тип,които само се самоизмъчват и се чувстват забравени от целия свят-остани с момчето,но според мен по-честно ще е и за теб и за него,ако си разбрала че не можеш да имаш чувства просто да му обясниш как стоят нещата и да останеш сама известно време (но не за да ,,прежалваш ,, бившия си,а за да си чакаш реда)!

Клин клин избива... : ))
    Остани с него и не го мисли прекалено много,с времето ще забележиш всичките му добри качества...и кой знае...може да хлътнеш по него
    Само не се филмирай излишно,и не си казвай всяка 5-та минута "ама щастлива ли съм" , "ама тряя ли така или не" и прочее... : )
    Успех

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Абе от два стола - на земята ще останеш. Хем така, хем иначе...

Блаб е женския ми вариант, как само ги реже... Добре съм я научил, нали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Няма нужда да бъдеш с някой, който те обича, само защото не можеш да бъдеш с този, когото искаш. По-добре остани сама, дай си време. Няма смисъл да поддържаш връзка, с човек, който не ти е на сърцето

Град
    София
    Какво искаш - ще решиш сама. Аз мога да цитирам френския писател Тристан Бернар: „Любовта е като гъбите. Човек разбира дали е добра или лоша, когато вече е късно.“.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си