.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

За пръв път какво правите когато свършите в презерватива....

Кажете моля ви се правите секс момчето свършва в презерватива и после какво искаме да продължим какво правим , логично е да сменим презерватива и да продължаваме ,че с същия звучи странно ама де да знам кажете.

em ... da stranno e smenqi 6tom te samnqva
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Цитирай Първоначално написано от parkourgirlss
    em ... da stranno e smenqi 6tom te samnqva
    добре де въпорса е сериозен не се бъзикам значи сменяме нали без двуомения (мисълта ми значи трябва да имам поне 2 презерватива)

Голям фен
    Ба маа му за какво ще го сменяш,давайте с един и същ докато не напълни вътре кило сперма и не почне да му тежи отпред Мислете малко с тия глави бееее Или поне четете упатването в кутийката с капути

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Колкото пъти го правите толкова презерватива трябва да сменяте И като свършиш махаш стария не е трудно да се сетиш.

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Колкото пъти го правите толкова презерватива трябва да сменяте И като свършиш махаш стария не е трудно да се сетиш.
    тенкс красавице
    а другите ебаси спама дето вкараха

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Към автора: Сори за любопитството , ама това същото момиче ли е за което беше писал по едно време в раздел "любов" , щото го четох и се зачудих какво ли е станало та ... Явно добре са се развили нещата илииииии не става за тва въпрос?

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    НЕ го сменяйте кондома а ние ще очакваме нова тема ..." ДАЛИ Е БРЕМЕННА"
    във всяка опаковка има обяснение за малоумници как се ползва презерватив ... четете малко !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Сменяте презерватива. Аз предпочитам, ако не да се измия, то поне да се избърша със суха или мокра кърпичка.

Град
    РЮАР
    xhAHxhAxh в1прос с повишена трудност !

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    'За пръв път какво правите когато свършите в презерватива....'

swalqsh go i go izqjdash !!!!!!!!!!!!
    алелуя.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Хахаххаахха ако го правите с пълен презерватив ,логично е ,че ще се спука и ще има след 9 месеца още един човек сред Вас

Black`Wings
    Друго е момичето ,но с онова момиче за което чете си станахме страхотни приятели и мен това страхотно ме устроива (момичето е много точно)
    благодаря специално и на bulgar4e-to и {SeXy_BaBy}

Тъкмо се канех да кажа за опътването в кутийката с презервативите.Там ясно е обяснено какво да се прави.Има и картинки.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Тъкмо се канех да кажа за опътването в кутийката с презервативите.Там ясно е обяснено какво да се прави.Има и картинки.
    Малко извън темата: бях си купувала един презервативи Контекс, в които имаше упътване със супер забавни картинки - презервативчето беше едно ухилено и с очи

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Ми започваш да колекционираш.. и така секи пут купуваш различни презервативи и си праиш колекцийка..

Даже мисля че след като свършиш преди да смениш е добре да уринираш, за да намалиш риска от фал... След това сменяш и я повтаряш!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Обикновено той като свърши в презерватива, маха го, завързва го, проверява дали няма да изтече нещо от него и си почиваме до 2-рия рунд, който е слд около половин час.......

Задължително се сменя презерватива!

не съм момък но колкото пъти свършиш и искаш още да ебеш-нов презерватив и такам : ) .най-добре би било да си измиеш Чудото или с мокра кърпичка да го забършеш : ) ааайде успех в начинанията

mba zapazete si go be karaite s nego 1 sedmica i nakraq si go slojete v ramka za spomen .. shte kajete na deteto si vij ti prelq ot tazi gumi4ka
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Цитирай Първоначално написано от Ch0c0la73
    mba zapazete si go be karaite s nego 1 sedmica i nakraq si go slojete v ramka za spomen .. shte kajete na deteto si vij ti prelq ot tazi gumi4ka
    Заповвядайте, вече нов презерватив побира 1 литър уаааааааааааааааа

половин българия е тва

Махаш, завързваш миеш се ако ти се уринира което най вероятно ще ти се доправи и почваш с нов презерватив
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Град
    RuSe
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Малко извън темата: бях си купувала един презервативи Контекс, в които имаше упътване със супер забавни картинки - презервативчето беше едно ухилено и с очи
    ООо искам и аз такова,но в Русе няма. . . . от къде си го взе? Не е честно!

Джейсън казва 'Thau shalt not change the condom unless condom is dry as Sahara during the lazy summer days!'

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    НЕ го сменяйте кондома а ние ще очакваме нова тема ..." ДАЛИ Е БРЕМЕННА"
    във всяка опаковка има обяснение за малоумници как се ползва презерватив ... четете малко !
    +1 :P
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Голяма помощ му хвърляте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си