- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За пръв път какво правите когато свършите в презерватива....
Кажете моля ви се правите секс момчето свършва в презерватива и после какво искаме да продължим какво правим , логично е да сменим презерватива и да продължаваме ,че с същия звучи странно ама де да знам кажете.
em ... da stranno esmenqi 6tom te samnqva
![]()
Първоначално написано от parkourgirlss
добре де въпорса е сериозен не се бъзикам значи сменяме нали без двуомения (мисълта ми значи трябва да имам поне 2 презерватива)
Ба маа му за какво ще го сменяш,давайте с един и същ докато не напълни вътре кило сперма и не почне да му тежи отпредМислете малко с тия глави бееее
Или поне четете упатването в кутийката с капути
![]()
Колкото пъти го правите толкова презерватива трябва да сменятеИ като свършиш махаш стария
не е трудно да се сетиш.
тенкс красавицеПървоначално написано от Black`Wings
![]()
![]()
а другите ебаси спама дето вкараха![]()
Към автора: Сори за любопитството , ама това същото момиче ли е за което беше писал по едно време в раздел "любов" , щото го четох и се зачудих какво ли е станало та ...Явно добре са се развили нещата илииииии не става за тва въпрос?
![]()
Сменяте презерватива. Аз предпочитам, ако не да се измия, то поне да се избърша със суха или мокра кърпичка.
'За пръв път какво правите когато свършите в презерватива....'
swalqsh go i go izqjdash !!!!!!!!!!!!
алелуя.
Хахаххаахха ако го правите с пълен презерватив ,логично е ,че ще се спука и ще има след 9 месеца още един човек сред Вас![]()
Black`Wings
Друго е момичето ,но с онова момиче за което чете си станахме страхотни приятелии мен това страхотно ме устроива (момичето е много точно)
![]()
благодаря специално и на bulgar4e-to и {SeXy_BaBy}![]()
Тъкмо се канех да кажа за опътването в кутийката с презервативите.Там ясно е обяснено какво да се прави.Има и картинки.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Малко извън темата: бях си купувала един презервативи Контекс, в които имаше упътване със супер забавни картинки - презервативчето беше едно ухилено и с очиПървоначално написано от mitternacht
![]()
Ми започваш да колекционираш.. и така секи пут купуваш различни презервативи и си праиш колекцийка..![]()
![]()
![]()
Даже мисля че след като свършиш преди да смениш е добре да уринираш, за да намалиш риска от фал... След това сменяш и я повтаряш!![]()
Обикновено той като свърши в презерватива, маха го, завързва го, проверява дали няма да изтече нещо от него и си почиваме до 2-рия рунд, който е слд около половин час.......
Задължително се сменя презерватива!
не съм момък но колкото пъти свършиш и искаш още да ебеш-нов презерватив и такам : ) .най-добре би било да си измиеш Чудото или с мокра кърпичка да го забършеш : ) ааайде успех в начинанията![]()
mba zapazete si go be karaite s nego 1 sedmicai nakraq si go slojete v ramka za spomen .. shte kajete na deteto si vij ti prelq ot tazi gumi4ka
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Заповвядайте, вече нов презерватив побира 1 литър уааааааааааааааааПървоначално написано от Ch0c0la73
половин българия е тва
Махаш, завързваш миеш се ако ти се уринира което най вероятно ще ти се доправи и почваш с нов презерватив
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Джейсън казва 'Thau shalt not change the condom unless condom is dry as Sahara during the lazy summer days!'
Голяма помощ му хвърляте![]()
![]()