- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли приели за изневяра секс със същия пол?
Аре, аре не се прави. Ще те хване страх дали не му е харесала повече мъжката свиркаДа не стане като с вица за бобъра и свирките
![]()
Виж какво, изобщо не ми се спори с тебе. Щом на тебе свирките от мъже ти харесват повече е твой проблем. Тук говорим чисто хипотетично. А вица не го знам.
Аз говорих на Хоти, ама щом ти отговаряш значи нещо и ти се притесняваш.
Иначе аз още не съм имал тоз кеф, да сравня мъжка и женска свирка, ама един ден може да организирам състезание между някоя пичка и някой като Денислив.
О, да притеснена съм, че мъжа е скрит гей. Чакам да се разкрие![]()
+1 dali s myj ili jena...vse e iznevqra.Първоначално написано от FOREVAR_ALONE
A be az mislq 4e iznevqrata e iznevarq kogato ima nekvi 4uvstav i kogato otno6enieto kum men se promeni...bez zna4enie dali susu sashtiq ili s protivopolojniq pol.Tva ne zna4i da davam na gadgeto mi da spi sus vsqka vtora v nikakuv slu4ai ni toi mi izneveri vednuj(ne be6e spal s momi4eto de samo q be6e celuval edna ve4er) i az poneje znaeh 4e ne 4uvstva ni6to kum neq mu prostih...
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Браво. Едно момиче с напредничаво мислене, което вижда нещата по-надълбоко. Поздравления.Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
Не знам дали връзката ти ще продължи дълго, все пак има много фактори. Но колкото и да продължи ще е истинска, няма да е почернена от параноична ревност.
parvo mersi mnogo.ami zaedno sme ve4e 1 godina i neshta sa vse oshte kato 4e li sem za parvi mesec zaedno.Nadqvam se 4e skoro istoriqta mi shte moje da bude pro4etena v rubrikata"Spodeleno.."Първоначално написано от Crag Hack
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
важно е обаче да му дадеш да е наясно, че ще му простиш изневяра само ако е честен и откровен с теб, без да скрива нищо. и като казвам без да скрива - значи да ти разкаже защо го е направил, какво го е накарало и т.н. а не просто да се отчете, че го е направил.
честността над всичко, това е фундаментът на една връзка. а не моногамията.
emi da ne moje da mi kaje izneverih ti i da mu prosti6.nqma na4in da rabere6 dali e bilo naistina iznevqra ako ne ti razkaje-spored men lubovta se gradi osnovno na doverieПървоначално написано от Crag Hack
Абеее изневярата си е изневяра... всеки сам преценя за себе си дали ще прости на половинката си или не.. мн зависи от самия човек дали ше му простя или не... нз... за мене е много относително..![]()
![]()
![]()
Ако момчето ми прави секс с друго момче, ще бъда по-скоро отвратена... Нямам нищо против хомо- или би- момчета, но само да не е моето!
Но ако аз правя секс с друго момиче, не вярвам да бъде чак толкова разочарован^^... най-много да прояви желание да се включи... ^^/само дето няма да го огрее такава тройка!/ ^^
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.