.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Аре, аре не се прави. Ще те хване страх дали не му е харесала повече мъжката свирка Да не стане като с вица за бобъра и свирките

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Виж какво, изобщо не ми се спори с тебе. Щом на тебе свирките от мъже ти харесват повече е твой проблем. Тук говорим чисто хипотетично. А вица не го знам.

Аз говорих на Хоти, ама щом ти отговаряш значи нещо и ти се притесняваш.

Иначе аз още не съм имал тоз кеф, да сравня мъжка и женска свирка, ама един ден може да организирам състезание между някоя пичка и някой като Денислив.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    О, да притеснена съм, че мъжа е скрит гей. Чакам да се разкрие

Цитирай Първоначално написано от FOREVAR_ALONE
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    е то си е експеримент и да го направи с друг от другия пол,ей така за разнообразие.Пф,все едно от кой пол е,спал е с него/нея,а не с мен,значи е изневяра!
    +1
    +1 dali s myj ili jena...vse e iznevqra.

A be az mislq 4e iznevqrata e iznevarq kogato ima nekvi 4uvstav i kogato otno6enieto kum men se promeni...bez zna4enie dali susu sashtiq ili s protivopolojniq pol.Tva ne zna4i da davam na gadgeto mi da spi sus vsqka vtora v nikakuv slu4ai ni toi mi izneveri vednuj(ne be6e spal s momi4eto de samo q be6e celuval edna ve4er) i az poneje znaeh 4e ne 4uvstva ni6to kum neq mu prostih...
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    A be az mislq 4e iznevqrata e iznevarq kogato ima nekvi 4uvstav i kogato otno6enieto kum men se promeni...bez zna4enie dali susu sashtiq ili s protivopolojniq pol.Tva ne zna4i da davam na gadgeto mi da spi sus vsqka vtora v nikakuv slu4ai ni toi mi izneveri vednuj(ne be6e spal s momi4eto de samo q be6e celuval edna ve4er) i az poneje znaeh 4e ne 4uvstva ni6to kum neq mu prostih...
    Браво. Едно момиче с напредничаво мислене, което вижда нещата по-надълбоко. Поздравления.

Не знам дали връзката ти ще продължи дълго, все пак има много фактори. Но колкото и да продължи ще е истинска, няма да е почернена от параноична ревност.

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    Браво. Едно момиче с напредничаво мислене, което вижда нещата по-надълбоко. Поздравления.

Не знам дали връзката ти ще продължи дълго, все пак има много фактори. Но колкото и да продължи ще е истинска, няма да е почернена от параноична ревност.
    parvo mersi mnogo.ami zaedno sme ve4e 1 godina i neshta sa vse oshte kato 4e li sem za parvi mesec zaedno.Nadqvam se 4e skoro istoriqta mi shte moje da bude pro4etena v rubrikata"Spodeleno.."
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

важно е обаче да му дадеш да е наясно, че ще му простиш изневяра само ако е честен и откровен с теб, без да скрива нищо. и като казвам без да скрива - значи да ти разкаже защо го е направил, какво го е накарало и т.н. а не просто да се отчете, че го е направил.

честността над всичко, това е фундаментът на една връзка. а не моногамията.

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    важно е обаче да му дадеш да е наясно, че ще му простиш изневяра само ако е честен и откровен с теб, без да скрива нищо. и като казвам без да скрива - значи да ти разкаже защо го е направил, какво го е накарало и т.н. а не просто да се отчете, че го е направил.

честността над всичко, това е фундаментът на една връзка. а не моногамията.
    emi da ne moje da mi kaje izneverih ti i da mu prosti6.nqma na4in da rabere6 dali e bilo naistina iznevqra ako ne ti razkaje-spored men lubovta se gradi osnovno na doverie

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Абеее изневярата си е изневяра... всеки сам преценя за себе си дали ще прости на половинката си или не.. мн зависи от самия човек дали ше му простя или не... нз... за мене е много относително..

Ако момчето ми прави секс с друго момче, ще бъда по-скоро отвратена... Нямам нищо против хомо- или би- момчета, но само да не е моето!

Но ако аз правя секс с друго момиче, не вярвам да бъде чак толкова разочарован^^... най-много да прояви желание да се включи... ^^ /само дето няма да го огрее такава тройка!/ ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си