- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- даите идеи :(
здравеите.Даите идеи как да покана една приятелка на концерт.Аз много си я харесвам,ама съм от срамежливитеПреди ваканцията щяхме да излезем заедно ама то па заваля една градушка... и не можахме... Даите идеи за СМС кво да и напиша да я покана
Понеже ме е адски срам да ида при нея и да я покана ПЛС
НЕ СМС, БЕ ! ... еми ако имаш билети ... или се правиш на небрежен и я каниш ... кфо ти пука ... в смисъл действай) нахъсай се ... каквото ще да става. .. после сигурно ще се смееш ... че е било прекалено лесно
Какви билети веПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Тя от моя клас
и концертите са безплатни
ама там е работата че.. ме е адски срам и ша зема да заеквам ако ида да я покана лично
пък и не знам какво да и каза... само като я вида и губа говор и картина
![]()
Питаш я уверено: "Искаш ли да доидеш с мен на концерта".Няма кой знае колко за мислене.Но преди това виж прогнозата за времето :P
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си
Пък и ако пак се обърка нещо после ша ми е малко конфузно в даскало... за жтори път да се объркат нещата...Първоначално написано от maharbal
![]()
заеквай де ... поне се постарай да се чуят думите : концерт и ходим ...Първоначално написано от maharbal
Е кво му е толкова за заекването... Все едно ще кажеш,че брак и предлагаш.Малко по се нахакай,тя няма да ти падне в ръцете на готово.Трябва да се прежалиш да и кажеш тук там някоя думичка ,няма да те изяде
ХАХАХАХА абе няма да я покана лично... даите идеи за СМС ПЛСПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
ПОКАНИ Я ЛИЧНО !!!!!!!1после да не земеш да правиш тема ... какво да правя като сме на концерта и за какво да си говорим след концерта
отиваш и казваш, Хей, как си
Абе утре(днес) има 1 концерт ... искаш ли да отидем .. ще е много яко .. не е за изпукане ...
според мен има голяма вероятност да ти откаже ... но настоятелен поглед > смс
не й казвай това плс .... ужасно еПървоначално написано от nejna_celywka
![]()
хах нема да я покана лично за жлаост даите идеи за некво шеговите СМС-че. а относно феста трета година подред... в ловеч.6 дена подрет яко концертиПървоначално написано от nejna_celywka
http://www.lovechpartyfest.com/
Пффф.. то няма кои знае ко за правене.Не бъди идиот не и пиши смс.Покани я няма нищо да ти стане...
EБлок съм от всякъде,но виж че поне желание имам да помогна на момчето...Аз все си мисля,че е по-добре лично да я поканиш
Ако откаже,какво пък поне си опитал!Ама кажете къде е този концерт,че вече любопитството ме съсипва
![]()
Е,щом един път си я поканил и тя се е съгласила,същото ще стане и втория пътПостави си го за цел,някак си ддз...аз така правя като искам да кажа/направя нещо,но ме е срам или се правя на луда,да не изглежда точно,каквото е или си казвам,че ако не го направя...абе знам ли..объркано много ти го обясних,ако може да се нарече обяснение
Абе,няма какво да се страхуваш и срамува
Ние вярваме в теб
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
хахаха видях ти ника и тя се казва КрисиПървоначално написано от krisi_bep
обицхам тожа име
![]()
Ама и предния път не беше личноПрекалено съм срамежлив
![]()
men t1k 6e mi e po kofti s sms 6tot ako otkaje ili t.n. tva si e oficialna pokana a kato s1m preg nego prosto 6e my kaja ai da otidem na koncerta na ........ iska6 li? ako kaje da 6i i kaje6 ok,ai da se 4akame edi kade si [da e po blizo do koncerta] edi kolko si 4asa [malko predi samiq koncert] ai bb 6ta 4akam. tva e spr po nebrejno a ako ti kaje ne 6i kaji6 ai de pls mn mi sa xodi pls ela ;] i nq ti otkaje a s sms e t1pa ideq
p.p. mn po dobre e li4no. ako i napi6e6 sms 6e i kaja da ne idva dokat ne q pokani6 li4no![]()
![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
този път го направи лично ... стига си се криел като мишка ... бъди мъж ... да не те направя женаПървоначално написано от maharbal
![]()
хах радвам сеПървоначално написано от maharbal
С две думи,няма защо да се притесняваш,трябва да подтиснеш притеснението и да действаш.Може в началото да не изглежда точно като среща,а просто да те придружи
Знам ли,не ви знам точните отношения
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
ehhh hich ne mi pomognahtaZnam che e po-dobre lichno... i drugi sa mi go kazvali... (ne za da q pokana ami za edin buket a 8-mi mart) Ama... ne znam prekaleno sym sramejliv da mu sa ne vidi
![]()
probvai sq e vremeto da se nay4i6Първоначално написано от maharbal
se trq da sa sly4i nakoi den
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
..
Право в очите...
- Абе гле'й са имам тука един излишен билет... за концерт на " еди кой си " . Искаш ли да дойдеш с мен ?
ДИРЕКТНО... ШАТ ШАТ ШАТ !!!
Или печелиш или губиш, т'ва е...