.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

даите идеи :(

здравеите.Даите идеи как да покана една приятелка на концерт.Аз много си я харесвам,ама съм от срамежливите Преди ваканцията щяхме да излезем заедно ама то па заваля една градушка... и не можахме... Даите идеи за СМС кво да и напиша да я покана Понеже ме е адски срам да ида при нея и да я покана ПЛС

НЕ СМС, БЕ ! ... еми ако имаш билети ... или се правиш на небрежен и я каниш ... кфо ти пука ... в смисъл действай ) нахъсай се ... каквото ще да става. .. после сигурно ще се смееш ... че е било прекалено лесно

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    НЕ СМС, БЕ ! ... еми ако имаш билети ... или се правиш на небрежен и я каниш ... кфо ти пука ... в смисъл действай ) нахъсай се ... каквото ще да става. .. после сигурно ще се смееш ... че е било прекалено лесно
    Какви билети ве Тя от моя клас и концертите са безплатни ама там е работата че.. ме е адски срам и ша зема да заеквам ако ида да я покана лично пък и не знам какво да и каза... само като я вида и губа говор и картина

Питаш я уверено: "Искаш ли да доидеш с мен на концерта".Няма кой знае колко за мислене.Но преди това виж прогнозата за времето :P
    Ако няма къде да отидеш,ела на себе си

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Какви билети ве Тя от моя клас и концертите са безплатни ама там е работата че.. съм срамежлив и ша зема да заеквам ако ида да я покана лично
    Пък и ако пак се обърка нещо после ша ми е малко конфузно в даскало... за жтори път да се объркат нещата...

Какви билети ве Тя от моя клас и концертите са безплатни ама там е работата че.. съм срамежлив и ша зема да заеквам ако ида да я покана лично
    заеквай де ... поне се постарай да се чуят думите : концерт и ходим ...

Е кво му е толкова за заекването... Все едно ще кажеш,че брак и предлагаш.Малко по се нахакай,тя няма да ти падне в ръцете на готово.Трябва да се прежалиш да и кажеш тук там някоя думичка ,няма да те изяде

заеквай де ... поне се постарай да се чуят думите : концерт и ходим ...
    ХАХАХАХА абе няма да я покана лично... даите идеи за СМС ПЛС

Град
    In CiTy oF DreamS
    Ами просто утиди при нея и я попитай,дали иска да те придружи на този концерт Между другото къде ще е този концерт
    АкО НяКоЙ Те ПоПиТа:"КаКвО е ЛюБОв?",мУ КаЖи,чЕ е МеЧтА,КоЯтО ВоДи До СмЪрТтА

ПОКАНИ Я ЛИЧНО !!!!!!!1 после да не земеш да правиш тема ... какво да правя като сме на концерта и за какво да си говорим след концерта отиваш и казваш, Хей, как си Абе утре(днес) има 1 концерт ... искаш ли да отидем .. ще е много яко .. не е за изпукане ...
    според мен има голяма вероятност да ти откаже ... но настоятелен поглед > смс

Град
    In CiTy oF DreamS
    Аз имам идейка:"Еди кога си ще има концерт,искаш ли да дойдеш с мен и да денсим заедно" Страшно тъпо нали...Но по-добре от колкото изтърканите клишета...Та кога и къде ще има концерт?

Цитирай Първоначално написано от nejna_celywka
    "Еди кога си ще има концерт,искаш ли да дойдеш с мен и да денсим заедно" ?
    не й казвай това плс .... ужасно е

Цитирай Първоначално написано от nejna_celywka
    Ами просто утиди при нея и я попитай,дали иска да те придружи на този концерт Между другото къде ще е този концерт
    хах нема да я покана лично за жлаост даите идеи за некво шеговите СМС-че. а относно феста трета година подред... в ловеч.6 дена подрет яко концерти http://www.lovechpartyfest.com/

Пффф.. то няма кои знае ко за правене.Не бъди идиот не и пиши смс.Покани я няма нищо да ти стане...

Град
    In CiTy oF DreamS
    E Блок съм от всякъде,но виж че поне желание имам да помогна на момчето...Аз все си мисля,че е по-добре лично да я поканиш Ако откаже,какво пък поне си опитал!Ама кажете къде е този концерт,че вече любопитството ме съсипва

Град
    варна
    Е,щом един път си я поканил и тя се е съгласила,същото ще стане и втория път Постави си го за цел,някак си ддз...аз така правя като искам да кажа/направя нещо,но ме е срам или се правя на луда,да не изглежда точно,каквото е или си казвам,че ако не го направя...абе знам ли..объркано много ти го обясних,ако може да се нарече обяснение Абе,няма какво да се страхуваш и срамува Ние вярваме в теб

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Е,щом един път си я поканил и тя се е съгласила,същото ще стане и втория път Постави си го за цел,някак си ддз...аз така правя като искам да кажа/направя нещо,но ме е срам или се правя на луда,да не изглежда точно,каквото е или си казвам,че ако не го направя...абе знам ли..объркано много ти го обясних,ако може да се нарече обяснение Абе,няма какво да се страхуваш и срамува Ние вярваме в теб
    хахаха видях ти ника и тя се казва Криси обицхам тожа име
    Ама и предния път не беше лично Прекалено съм срамежлив

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    men t1k 6e mi e po kofti s sms 6tot ako otkaje ili t.n. tva si e oficialna pokana a kato s1m preg nego prosto 6e my kaja ai da otidem na koncerta na ........ iska6 li? ako kaje da 6i i kaje6 ok,ai da se 4akame edi kade si [da e po blizo do koncerta] edi kolko si 4asa [malko predi samiq koncert] ai bb 6ta 4akam. tva e spr po nebrejno a ako ti kaje ne 6i kaji6 ai de pls mn mi sa xodi pls ela ;] i nq ti otkaje a s sms e t1pa ideq
    p.p. mn po dobre e li4no. ako i napi6e6 sms 6e i kaja da ne idva dokat ne q pokani6 li4no
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

този път го направи лично ... стига си се криел като мишка ... бъди мъж ... да не те направя жена

Град
    варна
    Е,щом един път си я поканил и тя се е съгласила,същото ще стане и втория път Постави си го за цел,някак си ддз...аз така правя като искам да кажа/направя нещо,но ме е срам или се правя на луда,да не изглежда точно,каквото е или си казвам,че ако не го направя...абе знам ли..объркано много ти го обясних,ако може да се нарече обяснение Абе,няма какво да се страхуваш и срамуваш Ние вярваме в теб
    хах радвам се С две думи,няма защо да се притесняваш,трябва да подтиснеш притеснението и да действаш.Може в началото да не изглежда точно като среща,а просто да те придружи Знам ли,не ви знам точните отношения

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

ehhh hich ne mi pomognahta Znam che e po-dobre lichno... i drugi sa mi go kazvali... (ne za da q pokana ami za edin buket a 8-mi mart) Ama... ne znam prekaleno sym sramejliv da mu sa ne vidi

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ehhh hich ne mi pomognahta Znam che e po-dobre lichno... i drugi sa mi go kazvali... (ne za da q pokana ami za edin buket a 8-mi mart) Ama... ne znam prekaleno sym sramejliv da mu sa ne vidi
    probvai sq e vremeto da se nay4i6 se trq da sa sly4i nakoi den
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    РЮАР
    Право в очите...

- Абе гле'й са имам тука един излишен билет... за концерт на " еди кой си " . Искаш ли да дойдеш с мен ?

ДИРЕКТНО... ШАТ ШАТ ШАТ !!!
    Или печелиш или губиш, т'ва е...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си