- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- KAJETE MI PLS
zdraveite iskam da vi popitam ne6to mom4e sam na 17 sam i sam re6il da razbera kakvo e yse6taneto na geiovete vzeh edin vibrator i opitvam da si go napuham v gaza no nestava tva normalno li e trqbva li da natiskam pove4e 6te boli li
пробвай с лубриканти.Може ли само да попитам защо си решил да правиш това?
mi ne 4e sam gei ama iskam da opitam 6tot mi e gadno s muj ama iskam da eksperimentiramПървоначално написано от NaNa_SladuRana
Тури го на стола, ама такаче да сочи к1м тавана... нагласи го... на дупката и седни резко...
Гей ш'е ми става... абе ей момче... майка ти и баща ти момче са с1здали не момиче... вибратори ш'е си бутал у газо... ау..
'фани си напра'й вагина, а?
ИдиотПървоначално написано от moto_riders
![]()
![]()
bra7 samo edno 6ti kaja ne stavai GEII nZ ko da ti kaja po temata kato ti zadava6 nqkav smotan vapros.Ne misli6 li 4e moje da te pomislqt horata za MEKA KITKA WE
![]()
Bahti tapanara
(sorry 4e ne pi6a na kirilica neam na kompa 6ot e bagnata)
пи4 ти си бил извратен ве ако иска6 1 пробваи с пръстиПървоначално написано от moto_riders
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Малее ужасАко момчетата почнете да прайте такиа раоти за да видите кфо е усещането няа остане нормален мъж бе
![]()
Още малко момичетата да бяхме почнали да си бием чекии
![]()
тц тц тц секФи луди са навъдиха
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
idiot siПървоначално написано от moto_riders
Вържи го за едно хилти и помоли най-доверения си приятел да те обезчестиЗатвори очичките, захапи някоя пръчка и му дай зелена светлина...
Знание без размишление е безполезно, размишление без знание е опасно.
Така е ,с лубрикант или с плюнка . . . ще боли няма как ,ама . . .Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Струва си ,всичко да се пробва в този живот
Гледай да не ти хареса ,защото ще потърсиш не вибратор ,а друго
![]()
Дано си нямаш гадже,щотот ако разбере представям си кво ще и е![]()
Ако пренебрегна първичната си реакция...![]()
![]()
![]()
Значи все пак като се има предвид факта, че перинеума (това е мястото между пениса и ануса) е едно от най чувствителните места за мъжете, аналната стимулация също трябва да е приятна, ама с извинение да се опиташ да си наръгаш от първия път вибратор?!?!?!? Пробвай с пръстче (или си хвани някоя по-отракана мацка) или поне с някакъв лубрикант... ако имаш желание да е вибратор обаче... май ти трябва мъж по-скоро![]()
![]()
![]()
http://s6.bg.bitefight.org/c.php?uid=20436
I don't know why I'm so fucking cold?
I dont know why it hurts me.
All I wanna do is get with you.
And make the pain go away.
Why do I have a conscience?
All I want to do is fuck it away!
т.7 и т.11 от Правилника!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила