- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нз как да постъпя с нея след това
Ми трябва да си споделя мъката...
Историята е следната:
Едно момиче от даскало.Готинка , метълка , умничка , мой тип...Да де ама не е баш красавица.Симпатична е но няма нищо у нея което да ме задържи.Та тя почна един тормоз да уговаря мойте приятели да ми говорят за нея , нейни приятелки ми пишат...Аз съм си тъпанар и хем я отрязвам хем и подхранвам надеждите...И тя уж се беше отказала , ама не...Днеска до такава степен се изнервих ,че и поставих въпроса така "Ако искаш , ще се изчукаме за една нощ и да приключваме въпроса" . При което се започнаха обяснения "Ама аз искам нещо повече.." и тн...
При нормални обстоятелства бих и казал "Ходи бери магданоз" , ама тя е от випуска и много хора ще ми се разсърдят...Вината е моя ,че и давах надежди...Та сега ситуацията е следната : скоро сме на купон заедно. Ще го напрвим при всички положения.На моя занижен самоконтрол не мога да разчитам. Яд ме е ,че наранявам момичето...Толкова е объркано положението ,че нз как да постъпя с нея след това..Давайте съвети..
пс:Прочетох си поста , звуча като 13 годишно момченце , ама какво да се прави и такива работи се случват.
Модерирано от Бандитка по т..7
хах нвм ... еми спри да й даваш надежди като не ти харесва и сложи край на нещата ...
Не бе , момче съм , тайпоси някви...
е като есин опитен УоУ-ър можеш се оправиш сам с нещата![]()
Axaxa mnogo originalno .обратни ли сте ?![]()
A po temata,prosto se opitai da predotvratish tova,koeto mislish 4e shte se slu4i.Ne znam kvo drugo da te posavetvam . Prosto i kaji 4e nqma ni6to da izleze i sloji to4ka.![]()
^мдааа
Толко ли ти е наложителен секса,че няма начин да не го направите?![]()
we give it all.
Избери си или да си нещастника,който ще и разбие сърцето или се дръж на ниво и и кажи как стоят нещата,кви са тия глупости хем била грозна хем ше я е-еш 100%.И все пак щом ще правиш секс с нея,значи не е кой знае колко зле момичето,може пък да ти хареса и да помислиш за по сериозни неща.![]()
Първия, който мрънка че няква иска да спи с него.. ако не е някакъв звяр гого...
The Spark
Az moga da predloja 3-to reshenie na problema: http://youtube.com/watch?v=epUIRJiYEWoПървоначално написано от pinkdiamonds
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
b1di samouveren i ... MINI PREZ APTEKATA ZA PREZERVATIVI4e posle da nqma posting: `vazmojno li e da se zabremenee ot 4ukane bez prezervativ`
![]()
![]()
Оф боже, не може ли да не я чукаш мамка му ?! Така после нито тя ще реве за тебе, ти също ще се чувстваш по-добре!
Животът е адът описан в Библията!
ами ще кажа аз какво бих направил в ситуацията а ти как ще постъпиш незнам
бих и казал така:
-Извинявам се моито момиче обаче поне аз не изпитвам такива чувства каквито ти към мен тъи като аз съм безпристрастният от цялата ситуация неискам да те наранявам затова ще ти кажа че е по добре да не правим нищо и да продължим така както сме си и да си останем само приятели.
але нещо такова ама не е лошо де
Според мен, за да се оттървеш лесно от нея просто не и обръщай внимание. АКо го направите на купона и после се правите, че все едно нищо не се е случило ще бъде още по - мъчително за нея и на теб ще ти е гузно, че тя страда.
По-добре скъпии не ходи на купона..., за да не направиш голяма грешка.
айде УспЕХ![]()
Couse you know your girlfriend wanna be me
аз не мога да разбера какъв съвет искаш? .. отиваш на купона и я чукаш-това вече си го решил , даваш й надежди и я режиш-това вече го правиш .. е какво очакваш да ти кажа .. или ше я изчукаш и ще й разбиеш сърцето,или няма да отидеш на купона и след това ясно ще й кажеш,че не я искаш,или ще отидеш на купона и ще се молиш да си адски късметлия и тя да не дойде,след което пак като се видите ще й кажеш,че не искаш да си с нея или пък измисли,че имаш гадже .. не е толкова сложно ..![]()
Мм доста си си виновен, но ако найстина не я харесваш и те е яд, че ще я нараниш, спри на време.. И й обясни как стоят нещата... предполагам, че ще те разбере и ще си останете в добри отношения и нищо повече..
Ем спри да й даваш надежди.Като гледам си за едното ебане..еми мн здраве..
az mislq,4e moje da se probva6 s neq...v smisul da vidi6 kak 6te potrugnat ne6tata...moje da se okaje, 4e 6te si 6tastliv s neq....za6to prosto ne se otdade6...v kraina smetka ni6to ne gubi6....probvai se...trugnete tam...pravete,kvoto 6te pravite...pomotaite se zaedno okolo mesec i ako ne varvi prosto i go kaji i tva e...no mislq 4e ni6to ne gubi6 ako se probva6 s neq!puk i ti sam kaza 4e e simpati4na!uspeh!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Аз мисля,че в момента ти незнаеш какво искаш-дали да си с нея,дали да я отрежеш.Едно е сигурно,ще го направите.Е, да ти кажа това може и да оправи ситуацията,но по вероятно ще я обърка още повече.ти си решаваш.Моето мнение е да поговорите на купона,но трезвени.![]()
Давал си й надежди. - ОК, твоя грешка.
Но си й казалкакво искаш от нея в прав текст. - Тук вече решението е нейно.
Ако не успееш да се контролираш и преспиш на купона с нея няма за какво да се обвиняваш. Тя сама си преценява драги![]()
Smile!?
Като отидеш на купона така се напий, ама наистина толкова много, че чак да не ти стане и няма да имаш проблеми![]()
Това е най-доброто решение на проблема!
The Spark
Не ходи на купона и й кажи че не искаш да сте нещо повече от фр
My heart is broke but I have some glue
а според мен трябва да си промениш отношенията с момичетата най общо..грозни или не те не са създадени да ги ебеш и да ги заебваш...жената е създадена да бъде обичана..а че вече цялото мъжко общество (с изключения) са перверзници и т.н. си е изцяло от модата..На тоя купон правете там кфото ще правите и тръгни с нея ако искаш но поне не се дръж така с момичетата...както се казва Someday you will pay the price...