.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

...изневяра

Мислите ли, че съпруга на сестра ми и изневерява? Съвсем случайно видях един смс в телефона му...Той гласеше " Дори да ти простя ти ще продължаваш да го правиш...а толкова много ми липсваш.". Не искам да прибързвам със заключенията. Смса беше изпратен от "Не" . Така номера беше записан в контактите. Моля ви, коментирайте....какво мислите по въпроса. Сестра ми и съпругът и имат деца...и доста сложно е.

Ми може и да изневерява...незнам за да има такъв sms.Звънни на този номер някой ден тайничко и чуй кой ще ти се обади и така..

...

ми аз точно това си мислех да направя оба4е нз дали от дома6ния ако звънна 6те се изпише номера....можеби трябва от уличен тел да звънна....исках само да проверя...кое ви се струва най-вероятно? как мислите?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми звучи ми точно като изневеря ,обаче наистина звънни да чуеш кой е

Звъни от домашния няма да изпише номера показва се само (подтиснат номер)

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Аз пък бих звъннала от мобилния-така вероятността да ти вдигнат е по-голяма..При закрития номер едва ли някой ще вдигне
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    И да не би да си уговорят среща за кафе като се обади на въпросния номер?!
    Съветвам те да не прибързваш със заключенията.
    А и какво се ровиш по чуждите телефони?
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0

Наистина,съгласна съм!Не знам защо гледаш в чуждите телефони.И както каза ЦвЕтИтО,не прибързвай със заключенията-може да е негова добра приятелка,сестра,др.роднин ...

Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0

Наистина,съгласна съм!Не знам защо гледаш в чуждите телефони.И както каза ЦвЕтИтО,не прибързвай със заключенията-може да е негова добра приятелка,сестра,др.роднин ...
    +1 , макар че ми звучи повече като изневяра !

...

не съм се ровила...никога не го правя.просто си играех на игричка и при полу4аваенето натиснах някво копче и то излезна просто...не съм имала намерението да 4ета не4ии смси

Според мене е по-добре да кажеш на сестра си и да оставиш нещата да си ги решават те ,все пак те са си семейство ...
    Просто й кажи,че неволно си прочела смс и не мислиш нищо друго ,тя да си направи извода...

...to be or not to be ..

Ne razbiram za6to ti trqbva da se zanimavash s problemite na sestra si Prosto kato neina sestra se opitai da i pokajesh 4e moje bi ima takova ne6to i ve4e ot neq zavisi dali 6te se razdelqt ili 6te mu prosti...I sestra mi e jenena no ne i se mesham za6toto tq ve4e e 4ast ot edno novo semeistvo i tova sa si otnosheniq mejdu tqh.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Не прибързвай. А това е телефонът на мъжа на сестра ти. Ти какво го цъкаш? Не мислиш ли, че това е личният им живот (където нямаш място) ?

Град
    Лондон
    Neznam kaa da postapi6, no az ako bqh vidqla takav sms v tel-ana sestra mi priqtelq, 6tqh da se opitam da vidq dali ima drugi i 6te iz4akam momenta da i kaja, ot tam natatak tq re6ava kakvo da pravi. Vse pak mi e sestra!
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Супер фен Аватара на Amateur
    Проследи го кво праи!Тоя мръсник крои нещо с бившата си!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си