- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бъркат ли ви се във връзките?
Vashte byrkat li vi se v liubovnite vi vryzkite ?
т.7
krem4et0
Мама е доста любопитна,но никого не ми е казала с този ще излизаш,а с този не.Нямам проблеми с нея
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват." Уилям Шекспир
Ми майчето ми![]()
Много е забавно да седнеш с майка ти и приятелят ти си на по биричка до към 00:30, и да те обсъжадат каква/какъв си била/ бил като малка/малък...
![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Не никога не ми се бъркат във връзките
Maika mi nikoga ne mi e kazvala s tozi nqma da izlizash a tozi da .No pri pyrvata mi vryzka syvetite i otivaha malko kym "trqbva da stane taka" .I posle kato q pitam zashto si e nalgala mnenieto i tq "zashtoto ti beshe pyrva vryzka i beshe neopitna bla bla i t.n." .Ama ina4e pri sledvashta mi kaza 4e vyobshte nqma da mi se byrka a i az i kazah "ne... i to4ka" ..az sym syglasna da mi kazva kyde gresha i tq syshto ,no prosto oshte sym i nanervena za pyrvata mi vryzka .Samo az li sym bila taka![]()
Ооо даа, мама за всичко трябва да пита, всичко трябва да знае. И най-забавно ми е като пита правихте ли вече сексТя си е такава, ама аз не и отговарям. Тя просто си задава риторични въпроси
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ми бъркат се, но все пак не е тяхна работа къде и с кого... (е ок де тяхна работа е,но решенията си ги взимам сама)
майка ми задава разни въпросчета "къде отиваш, с кого, правихте ли вече секс" и подобни или пък дава съвети от рода на "ако решиш да го правиш аз съм насреща да ме питаш за това,което не знаеш и не разбираш"..
попринцип не ми натякват разни неща,за което много им се кефя![]()
Pendulum - Blood sugar (music)~
A na nqkoi slu4valo li mu se e neshto podobno na moeto![]()
![]()
Майка ми нон стоп ми опява,че трябва да си хвана гадже.Като си хвана гадже иска да се запознае с него и да пият бира...ненормална.Поне никога не ми е говорила глупости и не ми е казвала,че еди кой си не е за мен.
Баба ми от друга страна до девето коляно трябва да го провери.Тя се явява изпечена матевриалистка.Затова гледам да не стига до нея слуха,че съм с някой.(живея с нея,затова коментирам отношението и .)![]()
Не, изобщо. Майка ми никога не ме е подпитвала нищо, баща ми пък не знаеше че имам приятел даже (той не живее с нас). Според нас връзката на някой си е лично негова работа и бъркането в личния му живот е неуважение. Ако на някой му се споделя, ще сподели и без да го питат. Никой не се бърка във връзките на сестра ми, никой не се бърка в моите и никой не се бърка във връзките на майка ми.
Майка ми ме оставя да споделям ако имам нужда, но никога не ме подпитва. Не се бърка, както и аз не се бъркам в отношенията между нея и пастрока ми. Но баба ми за сметка на това се бърка доста... чуе ли ме да се карам с приятелят си по телефона, веднага се започва 'какво стана, защо се скарахте, ама ти не трябва еди какво си...'
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Мне,никога :P
Не.
Майка ме подпитва в дадени моменти дали съм сама, но аз винаги отговарям, че съм, независимо дали съм сама, или не.![]()
Ами не,въпреки че на моята възраст нямам кой знае колко сериозни връзки![]()
Бъди себе си..
Знам, че трябва да противоречиш на всичко и всички и като двегодишно да правиш точно обратното на всичко нормално, обаче какво ще ти стане, ако и кажеш?Първоначално написано от siXt_senSe
![]()
Don't worry, be happy!
Те незнаят че съм имала гаджета аз нищо не им казвам
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не ми се бъркат във връзката!!Аз им имам уважение и те на мен също!!Разбирасе,не може да излезнеш в 8 и да се върнеш в 00:00 и те да не питат с кой беше!?Но това вече мина ,казала съм всичко което може да задоволи любопитсвото им !!Знаят кой е,от къде е ,на колко е , всъщност като се замисля почти всичко,даже онзи ден с майка разглеждахме снимките му и обсъждахме стълбите с коридора муСтана доста интересно
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
em sa6oto osobenno maika,za tva ne i kaamПървоначално написано от pasii_sladuranata
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не се бъркат,ама всеки друг се бърка да им е.а маиката!
дискретен съм относно личния си живот и не споделям много с хората, включително и с нашите
Баща ми не се меси..само отвреме навреме си говорят с приятеля ми,майка ми също не се меси-само веднъж ме пита:правите ли секс,а баба ми много се меси-във всичко и при всеки и много се дразня от това и гледам да не стига всико до нея...ама какво да се прави![]()