.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Забивка

Забивка

Хора, не знам как да се забия с момче ... Не знам най-основни неща ...

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Ако си хубава... Целувай си го , прегръщай си го ... дори и най обикновени комплименти вършат работа ... Той постепенно ще приеме нещатата навътре , ако има мозък, и е твой
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Абеее! Вие очаквате да има няк'ва рецепта, няк'во указание как да забиеш някой. Такова нещо НЕ съществува. Всичко е до чувство... трябва да ти идва 'отвътре'. Или го усещаш, или не. Или Ти забиваш момчето, или някоя друга ти го отнема.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Ако си хубава... Целувай си го , прегръщай си го ... дори и най обикновени комплименти вършат работа ... Той постепенно ще приеме нещатата навътре , ако има мозък, и е твой
    Ъъ...тя иска да го 'забие' -=> иска първо да го впечатли, той да я забележи и т.н. /до колкото разбирам аз/. К'ви са тия целувки и прегръщанки?! 0.0

Макар че ако сте приятели... прегръдките вършат добра работа. ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Ами, може да се каже, че сме приятели ... излизали сме няколко пъти заедно, но само като приятели ... нищо повече ... мисля

Град
    In Devil's Castle
    не....ако отидеш и му се хвърлиш на врата,целувайки го,определено ще го забиеш....съвсем сериозно..поне ще е забавно.ще гледа като ударен от мълния
    someone else...

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Ъъ...тя иска да го 'забие' -=> иска първо да го впечатли, той да я забележи и т.н. /до колкото разбирам аз/. К'ви са тия целувки и прегръщанки?! 0.0

Макар че ако сте приятели... прегръдките вършат добра работа. ^^
    Скараха ми се ... Ако имаше с какво да впечетлява щеше да го опитомила вече... Явно не се сеща за нищо , с което може да се открои и търси съвет ....
    За целувката и прегрътката... Тя ще му бръкне в мозъка направо... Не знам дали при другите е така , но при мене лично ...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Сигурно питаш за зарибяването.. трябва да се отпуснеш и както си стоите и се шегувате и ти да започнеш да правиш някакви намеци.. например - той "Аа ти знаеш ли неска ко стана?! Сбих се с оня там..голям педал е.. не мой се бий тука му разкървих мутрата" (малко съм груба ама.. това ми дойде на акъла ) и ти "аз съм сигурна че си го разпердушинил тоя.. ти си силен.. тоя е жалък и просто не може да се мери с теб" .. малко стана претруфено ама.. това ми дойде на акъла

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    той "Аа ти знаеш ли неска ко стана?! Сбих се с оня там..голям педал е.. не мой се бий тука му разкървих мутрата" (малко съм груба ама.. това ми дойде на акъла ) и ти "аз съм сигурна че си го разпердушинил тоя.. ти си силен.. тоя е жалък и просто не може да се мери с теб" .. малко стана претруфено ама.. това ми дойде на акъла
    Добре е, тва беше яко \/ \/

По темата... Неможеш да "забиваш"... ам тва не ти е баскетбаЛЛ .. Просто то си идва от само себе си... Неможе той докато седи и мълчи и ти да "го забиеш"... Ако има тръпка между вас сичко ше стане от самосебе си

Айде, късметчета :P

Супер фен Аватара на Sarabi
    АХа ъах ъа
    Забивка, както аз разбирам забивка, обикновено се получава, когато има натряскана компания и двама, които не е нужно да се познават, но е нужно яко да им се .... както и да е . И те са натряскани барабар с компанията и просто се налягат. Така че излез, натряскай се в компанията на симпатични момчета и 95% ше се забиеш поне с един (освен ако не си яко грозна или смоткана).

Офф... ама кво обяснявам и аз ахахха Сигурно си на 13... и не ти е много нужно да се забиваш с момчета, ама... кой кога го тресне хормона.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    РЮАР
    е така... забив....забив...

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    е така... забив....забив...

OMG..Нз от къде да ти извадя рецептата
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Защо ли прочетох, че заглавието е "ЗаПивка"?
    По темата: не е нужно да го знаеш като рецепта за сладкиш: 1-во яйцата, 2-ро захарта, 3-то прясното мляко. Прави това, което ти идва отвътре. Бъди себе си! Бъди мил, но не подлизурко, имай си самочувствието, но не се надувай. И се старай да избегнеш някои баналности. Успех.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    @MartyParty: Не споменавай напразно името Божие.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Прости ми,Боже!Просветли невежите и благослови всезнаещите. Амин!
    ПП:Да живее Хитлер!

Град
    РЮАР
    Нацистка !

Град
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Прости ми,Боже!Просветли невежите и благослови всезнаещите. Амин!
    ПП:Да живее Хитлер!

Град
    somewhere over the rainbow
    Добре де-опитвам се да се сдържам.Не е толкова лесно колкото си мислите.Спокойно човека отдавна си е починал.

Попринцип забивката е да хванеш топка (най-често баскетболна) и да я пуснеш в коша като вкараш малко артистичност и примерно се хванеш за ринга

Град
    РЮАР
    ..в1в волейбола с1що има забивка.. :P

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    ..в1в волейбола с1що има забивка.. :P
    мхм... волейболистка съм и добре ги знам тия работи :P
    ся да вземем да помогнем на момичето... сигурно имаш в предвид зарибяването... ами гледай да си му пред очите... хвърляй му палави погледи, редовно си пишете по скайп... мисля че това е едно добро начало
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си