.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Целулит!! :@

Искам да знам, кои са най-добрите продукти против целулит, чувала съм отрицателни мнения за Garnier и Nivea.. Кажете ми и цени приблизително. Горе-долу колко трябва да се прилагат, ако целулитът е наличен от 2-3 години? А помага ли масажът при специалист?

Дали ограничението на мазните храни, солта + увеличаването на приеманата вода би помогнало???

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Дали ограничението на мазните храни, солта + увеличаването на приеманата вода би помогнало???
    Това би ти помогнало повече от всеки друг крем, гел, пластиди или хапчета. Друг е въпросът, че ако комбинираш обикновеният лосион на Дева против целулит (зелена опаковка - 5.00 лв) с горепосочените "процедури", ще има сигурни успехи. Не магически, но постепенни и сигурни.

Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    Това би ти помогнало повече от всеки друг крем, гел, пластиди или хапчета. Друг е въпросът, че ако комбинираш обикновеният лосион на Дева против целулит (зелена опаковка - 5.00 лв) с горепосочените "процедури", ще има сигурни успехи. Не магически, но постепенни и сигурни.
    +1

Re: Целулит!! :@

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Искам да знам, кои са най-добрите продукти против целулит, чувала съм отрицателни мнения за Garnier и Nivea.. Кажете ми и цени приблизително. Горе-долу колко трябва да се прилагат, ако целулитът е наличен от 2-3 години? А помага ли масажът при специалист?

така като гледам май си добре запозната с темата целулит....а и има търсачки бе хора от 1 седмица имам регистрация и вече сигурно 5та такава тема срещам

Re: Целулит!! :@

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned

така като гледам май си добре запозната с темата целулит....а и има търсачки бе хора от 1 седмица имам регистрация и вече сигурно 5та такава тема срещам

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Целулита е най-женственото нещо. Единствения начин да нямаш целулит - бъди мъж!
    За доказателство
    http://www.thecelebritycondition.com...ite/index.html

и звездите имат! Ева Лонгория, Кейт Мос и тн...

Миша бартън е яко зле!
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Целулита е най-женственото нещо. Единствения начин да нямаш целулит - бъди мъж!
    За доказателство
    http://www.thecelebritycondition.com...ite/index.html

и звездите имат! Ева Лонгория, Кейт Мос и тн...

Миша бартън е яко зле!
    Eй , ефекта щеше да е по-реалистичен , ако бяха праснали по-новата версия на фотошопа !

Град
    sofiq
    macka namalqva6 do kolkoto e vazmojno mazninite nablegni pove4e na plodove i zelen4uci .kupi si krema na deva za celulit (toi ne e mn skap) i si vzemi avon solution protiv strii !!sled okolo 2 sedmici rezultata e vidim , a ako sa4etae6 primerno s ti4ane ili nqkakav dr sport 6te stane mn po barzo .Aide uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си