.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Голям фен Аватара на go71n

КАКВО ДА ПРАВЯ ?!

Здравеите ще говоря направо аз съм момче 8 клас и имам следня проблем...
    Едно момиче 6 клас ме харесва много ама много, обаче проблема е, че тя нито се е целувала нито нищо, а иначе е страшна О.о като попорасне още малко ще стане супер п*че ... обаче вапроса е, че я чувствам малко дете и не искам да ми е гадно аз и казах , че е още малка ( не че се сувствам голям ) и като попорасне може и да тръгнем обаче нз кфо да права да си я хвана ли от сега за сигурно, щото като по порасне още малко ще е трепаш мн е готина ... и може и някои друг да тръгне с нея но незнам какво да правя, моля даите савет ?!

Детска му работа Успех

извиняваи како/бате не мога да ти разбера по ника ... но щом на 15 съм дете ?! ?! ?!

Град
    РЮАР
    хахах ДОБРЕ БЕ, БАТКО !

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Eeeeee 2 godini razlika Em 6tom te kefi hva6tai q
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Re: КАКВО ДА ПРАВЯ ?!

Цитирай Първоначално написано от go71n
    Едно момиче 6 клас ме харесва много ама много, обаче проблема е, че тя нито се е целувала нито нищо, а иначе е страшна О.о като попорасне още малко ще стане супер п*че ... обаче вапроса е, че я чувствам малко дете и не искам да ми е гадно аз и казах , че е още малка ( не че се сувствам голям ) и като попорасне може и да тръгнем обаче нз кфо да права да си я хвана ли от сега за сигурно, щото като по порасне още малко ще е трепаш мн е готина ... и може и някои друг да тръгне с нея но незнам какво да правя, моля даите савет ?!
    Пхахахахахахахахахахах

извиняваи како/бате не мога да ти разбера по ника ... но щом на 15 съм дете ?! ?! ?!

Той още не може да пише за възрастен се мисли .... не не не ше се разцепя

Епа като те кефи още от са си я взимай .... и ти си я учи
    What if I lead the way
    What if I make mistakes
    What if I change the world
    What if I take the blame...

Град
    РЮАР
    ... но щом на 15 съм дете ?! ?! ?!

Ш'ом си на 15 се мислиш за голям ли ?

офф батка кфо да ви кажа не се мисля за голям но дете ли съм ?! чист пубер съм си тиинеджер а тфа дето немога да пиша извиняваи пич ама кое точно е неписано неправилно се пак тфа е ФОРУМ не класна работа по БЕЛ аиде щом немога да пиша как разбра какфо е написано както се варти 1 текстче по нет-а важно е 1ва и последна буква да са си намястото и сичко се чете такаче ако искам ше го напиша и по този начин сещаш се нали ?! а ти големия на колко си ?! ?! ?!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    hahaha.kato porasne o6te malko mojel i nqkoi drug da trugne s neq....a za6to si misli6,4e sega dori i da trugnete,posle kato porasne pak nqma da te zareje i da si hvane drug?!?!?

Ем щом е готино момичето фащай докат` имаш шанс с нея :P

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

хаха две години са нормално човек
    т`ва за целуването...

офф батка кфо да ви кажа не се мисля за голям но дете ли съм ?! чист пубер съм си тиинеджер а тфа дето немога да пиша извиняваи пич ама кое точно е неписано неправилно се пак тфа е ФОРУМ не класна работа по БЕЛ аиде щом немога да пиша как разбра какфо е написано както се варти 1 текстче по нет-а важно е 1ва и последна буква да са си намястото и сичко се чете такаче ако искам ше го напиша и по този начин сещаш се нали ?! а ти големия на колко си ?! ?! ?!
    Дзз. ебаам се за да избягам от скуката "батка".

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    hahaha.kato porasne o6te malko mojel i nqkoi drug da trugne s neq....a za6to si misli6,4e sega dori i da trugnete,posle kato porasne pak nqma da te zareje i da si hvane drug?!?!?
    щото не е некфа курва, че да сменя момчетата те 6 клас вече се е*ат тя още не се е целувала и е от типа момичета с 1вия докраи осфен ако тои не я зареже де от там вече може и да си каже няма да се флюбвам ще е еи таи за вечерта ....

Ти пък откъде знаеш дали се е целувала... Ами ако ти харесва не губи време,отивай при момичето и тръгвай с нея...Въпреки че според мене наистина ти е малка.Не можеш ли да си намериш някоя на твойта възраст?

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    щото не е некфа курва, че да сменя момчетата те 6 клас вече се е*ат тя още не се е целувала и е от типа момичета с 1вия докраи осфен ако тои не я зареже де от там вече може и да си каже няма да се флюбвам ще е еи таи за вечерта ....

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Еми ние мислиш ли, че можем да преценим дали тя изглежда дете или дали е подходяща за теб. Ти си реши. Внимавай обаче ако чакаш прекалено дълго тя може да се захласне по някои по-голям батко.

Такива теми стават само за спам...като се замисля, те всички теми тук стават само за спам... =D>

Мега фен

приятел момичето е в 6 клас оставия още 1-2 годинки да си играе със куклите пак после действай

Абе зимай я,кво има да му мислиш?! Пък тва за целуването...ще се научи (или по-скоро ТИ ще я научиш )

Абе я я хващай от сега..докато те харесва,защото после...може да не ти обърне внимание !
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Не се захващай.Малка е,не знае к'во иска,само ще те разиграва и то за кеф.Пък ти,"големия",ако си на нейния акъл,бравос.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си