- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАКВО ДА ПРАВЯ ?!
Здравеите ще говоря направо аз съм момче 8 клас и имам следня проблем...
Едно момиче 6 клас ме харесва много ама много, обаче проблема е, че тя нито се е целувала нито нищо, а иначе е страшна О.о като попорасне още малко ще стане супер п*че ... обаче вапроса е, че я чувствам малко дете и не искам да ми е гадно аз и казах , че е още малка ( не че се сувствам голям ) и като попорасне може и да тръгнем обаче нз кфо да права да си я хвана ли от сега за сигурно, щото като по порасне още малко ще е трепаш мн е готина ... и може и някои друг да тръгне с нея но незнам какво да правя, моля даите савет ?!
извиняваи како/бате не мога да ти разбера по ника ... но щом на 15 съм дете ?! ?! ?!
Eeeeee 2 godini razlikaEm 6tom te kefi hva6tai q
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
ПхахахахахахахахахахахПървоначално написано от go71n
![]()
Първоначално написано от go71n
Той още не може да пише за възрастен се мисли .... не не не ше се разцепя![]()
Епа като те кефи още от са си я взимай .... и ти си я учи
![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Първоначално написано от go71n
Ш'ом си на 15 се мислиш за голям ли ?
офф батка кфо да ви кажа не се мисля за голям но дете ли съм ?! чист пубер съм си тиинеджер а тфа дето немога да пиша извиняваи пич ама кое точно е неписано неправилно се пак тфа е ФОРУМ не класна работа по БЕЛ аиде щом немога да пиша как разбра какфо е написано както се варти 1 текстче по нет-а важно е 1ва и последна буква да са си намястото и сичко се чете такаче ако искам ше го напиша и по този начин сещаш се нали ?! а ти големия на колко си ?! ?! ?!
hahaha.kato porasne o6te malko mojel i nqkoi drug da trugne s neq....a za6to si misli6,4e sega dori i da trugnete,posle kato porasne pak nqma da te zareje i da si hvane drug?!?!?![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ем щом е готино момичето фащай докат` имаш шанс с нея :P
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Дзз. ебаам се за да избягам от скуката "батка".Първоначално написано от go71n
щото не е некфа курва, че да сменя момчетата те 6 клас вече се е*ат тя още не се е целувала и е от типа момичета с 1вия докраи осфен ако тои не я зареже де от там вече може и да си каже няма да се флюбвам ще е еи таи за вечерта ....Първоначално написано от darla_f
Ти пък откъде знаеш дали се е целувала...Ами ако ти харесва не губи време,отивай при момичето и тръгвай с нея...Въпреки че според мене наистина ти е малка.Не можеш ли да си намериш някоя на твойта възраст?
Еми ние мислиш ли, че можем да преценим дали тя изглежда дете или дали е подходяща за теб. Ти си реши. Внимавай обаче ако чакаш прекалено дълго тя може да се захласне по някои по-голям батко.
Такива теми стават само за спам...като се замисля, те всички теми тук стават само за спам...=D>
приятел момичето е в 6 клас оставия още 1-2 годинки да си играе със куклите пак после действай![]()
Абе зимай я,кво има да му мислиш?! Пък тва за целуването...ще се научи(или по-скоро ТИ ще я научиш
)
Абе я я хващай от сега..докато те харесва,защото после...може да не ти обърне внимание !![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Не се захващай.Малка е,не знае к'во иска,само ще те разиграва и то за кеф.Пък ти,"големия",ако си на нейния акъл,бравос.Първоначално написано от go71n
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3